Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok, a Hongmi Noteban van FM-rádió? A Gsmarena szerint nincsen, a webshopok szerint pedig van.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dominó85 #4360 üzenetére
Bejelentetted, hogy nincsen Neted?
Érdemes ilyenkor felhívni őket és műszakilag kivizsgálják vagy jóváírják, ha ilyen gyakoriságú.(#4362) ÁrPi2
Megnyerő, hogy a 3X súlya könnyebb: 162g vs 199g, de az akksija is valamivel kisebb: 3000mAh vs 3200mAh
Feltételezem, hogy a Noteban "van anyag", masszív kialakítású.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
vegyszer #4299 üzenetére
A Networks üzletág megmaradt és éppen most bővíti a magyarországi csapatot.
-
Dhampir
félisten
Talán most a hétvégén készen lesz Duliee tesztje a Lenovo A850+ telefonról. A Notenál szerényebb a 4GB ROM és az 5Mpx hátlapi fényképezőjével, kisebb akksi, de könnyebb súlyú, viszont egy csomó szenzor nincsen meg benne, mint amik a Noteban megtalálhatóak. Méretét tekintve ez is lehet egy alternatíva, de a Note specifikációja sokkal tartalmasabb.
-
Dhampir
félisten
Az igazi polihisztor sok mindenről tud sokat, az igazi szakember pedig a szakmájáról tud nagyon sokat.
Semmiről csak a semmit lehet "megtudni".Igen, a sokoldalúságukban látom az okostelefonok lényegét.
Nekem már jól jött az, hogy mobilvideóval dokumentáltam valamit és utána wifin keresztül felcsatlakozván a Hálóra tudtam tovább intézni az ezzel kapcsolatos ügyeket és utána telefonon folytattam tovább, mindezt "csípőből tüzelve" az utcáról.A Nokia 808 PureView is elég jó képeket készít, itt látható koboldozat fórumtárs gyönyörű kollekciója.
-
Dhampir
félisten
Igaz, de okostelefonról van szó, ezért szinte elvárjuk tőle a többlettudást, amit részben marketingben ki is használnak a gyártók, amikor nagy reklámot csapva felnagyítják például a kamera tudását.
Viszont, ha alkatrészeire szétcincáljuk az igényeinket, akkor minek szórni a pénzt okostelefonra, amikor:
- zenehallgatásra MP3-lejátszót,
- játékra konzolt,
- GPS-hez GPS-vevőt,
- fotózáshoz fényképezőgépet,
- videózáshoz videokamerát,
- telefonálásra egyszerű mobiltelefont,
- közösségi oldalak gyakori látogatásához táblagépet, laptopot vagy PC-t is lehet vásárolni.Csakhogy ilyenkor jön ki az okostelefonok instant előnye, hogy mindent egybegyúrtak és egyszerűen a kis zsebünkben hordjuk magunkkal, nem kell a nyakunkba aggatni még pluszban más kütyüket. :-)
-
Dhampir
félisten
válasz
nemlehet #4261 üzenetére
Ezek a "fotophilek" hasonlítanak az audiophilekre.
Sokszor egyes felhasználóknál nagyobb igény támad az igényesebb mobilkamerára, mert hozzászoktak a mobiltelefonos szinten jó minőséghez.
Nyilván akinek ez is szempont, az nem akarja alább adni ezt az igényét és a kínai mobilok között is hasonlót keres. :-)
-
Dhampir
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest