Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krisi08
üzenetére
A telefonon látszik, hogy PC-re dugtad, feljön az USB kapcsolat módjának kérdése?
Olyanom volt már, hogy az USB kapcsolat módját egyszer elállítottam valamire és többet nem jött fel a kérdés sem, hogy mit akarok, mikor összedugtam a PC-vel. Természetesen így nem is látták egymást. Ekkor az alábbi fórum segített és az abban leírt lépések:
LinkAnnyit még hozzá kell tennem, hogy nem Hongmi volt a készülékem (hanem Cubot One) és egy portolt MIUI futott rajta.
-
esox
senior tag
válasz
krisi08
üzenetére
Egyáltalán van olyan mód, ahol normális hangja van a videónak?
Imádom ezt a telefont, de a nagy szívfájdalmam az a video hangja. gyakorlatilag egy kalap sz...
Fotók szuperjók a camhoz képeast, kijelző, wifi, gps minden penge, de a hangfelvétel és a video hang az egyszerűen nem üti meg még az alapszintet sem
-
xhege
veterán
válasz
krisi08
üzenetére
Úgy látszik a mi csomagunk nagyon együtt mozog

2014.01.02
16:42
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.22
16:34
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.01.22
17:25
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.01.29
12:41
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance -
hevizms
addikt
válasz
krisi08
üzenetére
DHL szintén múlt hétfői rendelés.
xhege!
Utolsó 3 statusz:
11.A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 08:31
10.Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:29
9.Kiszolgáltatási részlegen át továbbítva BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:28
A jövő héten lesz a kezemben mert most 4 napig Ausztriában leszek.
Reménykedtem hogy oda már az új telóval mehetek és készíthetek szép sielős képeket,de a geekbuying nem ezt akarta
A DHL-nek már tegnap megküldtem a papirokat,ma lebeszéltem az ügyfélszolgálatos hölggyel hogy hétfőre kérném.
-
lolchief70
aktív tag
válasz
krisi08
üzenetére
Köszi!
Sajnos itt is írják hogy várni kell működő CWM-re. A https://dl.dropboxusercontent.com/u/67077718/stock-recovery-WCDMA.zip már nem tudom, hogy próbáltam-e visszatenni de egy próbát megér.doongoo: Köszi!
Olvastam a kálváriádat.
Mélységesen egyet tudok érteni veled, hogy nem szabad a frissítést zaklatott idegálapotban és gyerekektől körülvéve csinálni.
Én úgy csesztem el a Nexus 7-esem egy relaxált reggeli laza OTA frissítés segítségével, hogy 10 perc és kész a firssítés, hát tégla lett kissé. Majd egy fél nap szívás volt rendbetenni a családtól elvonulva.
Ez a TWRP tetszik is meg nem is. A fő gondom vele hogy nem átjárható a CWM mentésekkel frissítésekkel.
Amúgy az általad is feltett TWRP ultimate rom mennyire stabil? Működik a mindkét SIM-nél a 3G és lehet egyik SIM kártyát csak hívásra állítani? -
zedok
őstag
válasz
krisi08
üzenetére
Amúgy beszéltem a postás hölggyel, véleménye szerint "most az SG-s csomagokat nagyon szűrik, hát igen igen, lehet csak jövőhétre kapom kézhez." -HA. De általában a vám kezelés 4-5 napos procedúra - mért érzem azt, hogy több lesz?
- meg ahogy olvastam a külföldi rendelések topikban, ott is írták, hogy van akinek már ~10.-e óta vámkezelés alatt áll. Szóval ráérünk, a hawaii kalandtúrát most eltoltam emiatt..

-
SSlyTR
senior tag
-
hevizms
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bundle topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH! Szakszervezet
- Suzuki topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB TiTanium Gray ! 1ÉV Samsung Garancia
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd akkor már retro mobil lesz
Hajaj. Majd a jövő századba megkapom.