Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
A rögzítési időközt változtatja. Nyilvánvalóan, ha 10 méterenként rögzít egy pontot, akkor a vonal sokkal fűrészfogasabb lesz, mint amikor 1 méterenként rögzített pontokat kell összekötni.Az úton tartást pontosabban lehet megmérni, ha a pontok száma tízszer több, mint az alapértelmezett beállítás.
-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Hagyjuk. Az illető kommentelőt ismerem és tudom milyen telefonja van. De ez nem tartozik senkire. Az egész GPS témán egyedül te lovagolsz már itt, senki más. Nem veszed észre? És ahogyan írtuk, a saját korábbi HSZ-eid alapján most már nem 9, hanem 10-ből 10 normális ember rég gariba visszaküldte volna a hibás egyededet. Ennyi. Többet kérlek ne zargass ezzel a GPS baromsággal.
Más:
Az alábbi LINK-en megtekinthetitek az iszonyat nagy szórással használt Hongmi üzemidejeimet az elmúlt pár hónapból. Van ahol 3 óra a kijelző, van ahol 6 óra (!). Nagyban függ attól a kijelzőidő, hogy a háttérben a mobilhálózat mennyire stabil (értsd a screenshotokon a csík mennyire egybefüggően sötét zöld!). Amint láthatjátok én olyan helyen dolgozok napi 12 órában, ahol bizony a mobilhálózat nincsen a helyzet magaslatán sokszor. Ebből kifolyólag rendre hullámzik és kapcsolódik egyik toronyról a másikra.Szerk.: Logoutos cikk nem készül belőle, mert nincsen rá időm.

-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Elolvasva a kommenteket, inkább kihagyom. Elég gagyi program, ha még egy S4-esnél is elveszti a jelet jó párszor. Pedig abban már elvileg überfaxa GPS van. Na meg nincsen kedvem bizonygatni senkinek semmit. Próbáld le te.
Nekem a NavDroyd előfizetett navija már bizonyított, ennyi nekem untig elég. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xbox Series X|S
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Projektor topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem volt túl nagy gond vele egyébként.
A hétvégén kipróbálom autóval is.
A profilomon ki van írva hol lakok... Rohadtul nem érdekel a GPS-es ámokfutásod. Ennyi. Szórakozzon veled a hóhér. Hagyjál lógva. Elég nehéz a felfogásod. 
Nekem a NavDroyd előfizetett navija már bizonyított, ennyi nekem untig elég.