- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Tisztítani is könnyebb?
Amúgy a kosarast én is megértem, én is azt szeretem, bele egy direkt speciális sütőpapír ami nagyon vékony a szaftot egyebet megfogja, de a forró levegőt átengedi, és amikor kész a kaja szűrőpapírostul egyben kiszedem edénybe rakom ,és kész is a tálalás. :-)
-
Én inkább azt vettem észre, hogy a piktogramm, amit meg kell nyomni,
Igazad lehet, az enyémen a piktogram akkora, mint maga a gomb.
(kidomborodó gombok vannak rajta, olyan kemény zselés-szerű)
(#3922) csibe1
A garanciaidőt azért a legtöbb cucc kihúzza, miután lejárt a garancia utána pusztulnak meg fél évvel.
Biztosan így van, enyémen 1 év garancia volt, már túl van a 3 éven.
-
Cyborg
őstag
ott az a grill rács, vagy mi, a képen is látszik, hogy benne van a grill rács, és még úgy is bele lehet rakni az elválasztást. Én így nem látok problémát, megfordul a levegő ott is, kivéve, ha színig van pakolva krupmplival, sőt, nem kell külön szarakodni a belső kosárral.
Nekem belső kosaras gépeim voltak eddig, ugyanúgy mindig rázogatni kell, mert csak a teteje sül meg, uh szerintem gyakorlatilag nem sokat ad a kivehető belső kosár, nem sül jobban át a cucc benne, ellenben több a macera a mosogatásnál.
-
bul07
nagyúr
Amin elgondolkoznék az a egy üst hattása a Tefal esetén
Nekem is tefal van más típus, ennyém is egy üstű és nagyon azt tapasztalom hogy csak a tetteje sül alul semennyire, hassábot is rengettegszer kell ráznomEz egy szempont lehet a kettő között
Visszont az elválasztó az öttlettes
-
Czimby
addikt
Mivel az ára azóta felment 2 lehetőséged lesz,
visszaküldöd és pénz vissza
vagy felajánlanak némi kártérítést ha megtartod így.
Philips tulajok közül lenne valaki olyan kedves, hogy megméri az üst és a kosár méreteit?
Érdekelne mennyivel nagyobb a Princesstől ha papíron 1L-el erősebb. -
Atomantiii
addikt
-
bul07
nagyúr
Philips jó gép panasz még nem volt rá
Se hangról se figantyú törésrőlÉs az alulról is jól süt beszámolók szerint
Rendeld meg és lesz még pár napod szállítás előtt hogy átgondold szerintem hamar elfog fogyni a készlett
+biztosítás mert garanciának erős túlzassal lehet nevezni
Ami elromolhat az el is tudEzekben a gépekben a szerintem a legnagyobb hiba forrás a vezérlő panel(ha digitális), és esetleg a ventilátor
Na de kiszámolni hogy megéri nem ériNem olyan régiek ezek a gépek hogy több akkár két három éves tapasztalatt lenne tartósság szempontjából
Tehát hogy megéri plusz pénzt, talán azt lehetne mondani hogy szerencse kérdése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest