Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
-
Egon
nagyúr
válasz
Viktor77 #6085 üzenetére
Nemtom, láttam már olyan időzíthető beépített sütőt, ami ugyan csipogott, amikor letelt a beállított idő, de úgy tűnt, nem áll le (nem igazán hűlt ki), amíg ki nem kapcsolták...
Gyorsfagyasztott pizza lett sütve benne, 12 percre lett beállítva, ahogy az a dobozán volt, de csak fél óra után lett kb. kivéve, és gyakorlatilag szénné égett. -
törölt tag
válasz
Viktor77 #4910 üzenetére
Ezek alapján biztos azt hiszed, hogy minden elektromos sütőkben ugyan úgy sül pl a pistkóta, mert csak egy ventillátor meg fűtőszál konbók.
A Philips a kialakításából adódóan jobban süt alulról, a Dual Blaze-is mert van alsó fűtőszála.
Azt, hogy az embereknek nem éri meg az árkülönbséget amit ad, azért azon elcsodálkozom mikor komolyan azt hiszik, hogy nincs is különbség. Mi lehetne? -
Keef_Lee
senior tag
válasz
Viktor77 #4910 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam, hogy a party grill-re anno rágondolhattam volna egy ventilátort és az egészet egy bádogvödörbe beleépíteni. Most tele lennék lóvéval. Ja! Nem biztos, mert lehet, hogy úgy jártam volna a fejlesztési javaslattal, mint a kisKabos a "Veréb is madár"-ban.
-
Aszpik
tag
válasz
Viktor77 #4041 üzenetére
Köszi a linket tegnap este Én is rendeltem egyet. Igaz egy kisebbet akartam, de ennyiért még a kisebb ~4 litereset sem kaptam volna. (21.400 Ft volt szállítással) A másik pozitív, hogy a méretei alapján pedig meglepően kompakt és még a kosara is kivehető.
Egy ilyen márkájú vízforralót vettem anno szintén majd féláron és minőség szempontjából a magasabb árkategóriás termékekhez tudnám hasonlítani. De hát az csak egy vízforraló, majd elválik ez milyen lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- PlayStation 5
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Filmgyűjtés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest