Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
wanted5 #4078 üzenetére
A szódabikarbónás módszert próbáltad nár?
Miután áramtalanítottuk az air fryert, szórjunk egy kevés szódabikarbónát a készülék kosarába, majd adjunk hozzá egy kis mosogatószert, végül öntsük fel a keveréket forrásban lévő vízzel, amitől felhabzik majd a szódabikarbóna és a mosogatószer egyvelege
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
wanted5 #4078 üzenetére
Nem airfryer téma, de: a szivacs szerintem nem elég. Egyszer jénaiban sütöttem valami rakott kaját. Nem égettem le. Szivacs dörzsi felével mosogattam, szép tiszta lett, de miután megszáradt, látszott az alján egy folt. Ismét szivacs dörzsi oldala erősebben, látszólag tiszta, de szárazon ott a folt. Harmadszorra kefével próbálkoztam, tudatosan finoman használva és végre eltűnt a folt. A szivacs sokkal kényelmesebb, gyorsabb, takarékosabb, de azóta kefét használok. Ez a folt csak az átlátszó üvegen látszott és csak száradás után. Aki tiszta eszközöket akar használni, felejtse el a szivacsot!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest