- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Szilikon formát használtok a sütőben? Rendelnék Aliról, de gondoltam elsőbb megkérdezném, hátha van tapasztalat róla
Ilyesmire gondolok:
[link] -
Smiro
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz
peestike #3288 üzenetére
Ropogni semmiképpen nem fog szvsz. En mar fagyott dolgok kiolvasztásra is azt hadznalom mivel nem digitalis és a jelzett első szám előtti tartomanyban is működik. Akar 40,50 c fokon. Vannak olyan digitális gépek amik kimondottan rendeljeznek olvasztasi funkciokkal. Azt nem tudom, hogy a digitalis hőfoknál ven e lehetoseg 80 c fok alá menni. Konzerv kesz kaját 50 c fokom melegitettem tanyeron. Neha van ilyen is.
-
peestike
senior tag
sziasztok!
szülők gondolkodnak air fryer-ben. tapasztalat érdekelne, hogy pl. rántott hús melegítésében kiváltja ezeket a mini sütőket?
laikusként úgy gondolom, hogy igen, néhány perc air fryer-ben aztán ismét ropog a rántott hús.
annyira nem szeretem a sült kolbászt sem mikrózni, ez a fajta melegítés remélem jobb. köszönöm! -
nagysz
tag
válasz
erdey_a #3284 üzenetére
Általában só+bors+(oliva)olajos pác. Most kíváncsiságból szórtam rá bazsalikomot is illetve tökmagolaj volt most itthon. 1 napig állt a hűtőben.
Sütés előtt kiveszem és szobahőmérsékletre felengedem a húst.
A serpenyőt felforrósítom majdnem maximumra (12-es a 14-esből) IKEA-s vasserpenyő. 2-2 perc pirítás a két oldal.
A többit már írtam. Előmelegített (6 perc 200 fok) PRINCESS márkájú air fryer (a többiben nem lesz ilyen jó !) és ott 2x6p 200 fok szintén. félidőben fordítás. utána pár perc pihentetés.
Ez az első airfryer-es próbálkozásom mostanában. Sütőben szoktam sütni steak-et, ott a serpenyős rész ugyanez, csak utána sütőben 2x6p vagy inkább 1x6 és 1x4p 200 fok légkeverés nélküli alsó-felső sütés a menet.
Így lesz az eredmény kb. medium, ahogy a képen látszik. mindez standard vastagságra igaz (kb. 2cm-es hús), a vastagabbnak több idő kell. -
m3k
csendes tag
válasz
ernyo15 #3250 üzenetére
Szia!
A videók zömét én is nézegettem, sajnos én is arra jutottam hogy szétszedés lesz a vége. Ha egy év gari van akkor nekem tavasszal lesz esedékes. Amúgy ha csak optikailag lenne zavaró nem érdekelne, de mostanában sokszor füst is keletkezik sajnos. Ha szétszeditek akkor írhatnál pár hasznos tippet.
-
erdey_a
addikt
válasz
chatran #3279 üzenetére
nálam úgy van, hogy ha a start gombbal indítom, akkor csipog a hőfok elérésekor, majd a sütés végén is.
ha nem indítom el a gombbal, hanem csak várok kicsit a hőfok és idő beállítása után (talán 30 mp), akkor elindul "magától" és ekkor a hőfok elérésekor nem csipog, csak a sütés végén. -
chatran
őstag
válasz
erdey_a #3277 üzenetére
Bocsánat, ezt nem tudtam.
Egy ilyen [link] eszközről van szó. Most, hogy írtad amúgy rájöttem, hogy ez is jelzi, ha elérte a beállított hőmérséklet.
Korábban azt hittem, hogy a csippanás a sütés végét jelzi, de ma semmi hangot nem adott ki, mikor lejárt az idő.
Szóval köszi szépen.Akkor már ez is világos.
-
fradi81
veterán
válasz
JoolsNOS #3275 üzenetére
Auchan-ban vettem ezt az újratölthetőt.
-
erdey_a
addikt
válasz
chatran #3276 üzenetére
a cosori még a fasorban sem volt, amikor mi már princessel sütöttünk. ezek brandelt oem cuccok, ugyanabból a legóból vannak. ennyit a koppintásról.
pontosan melyik princessről beszélünk?
de amit én láttam, a beállított hőmérséklet elérését 3 jól hallható sípolással jelzi. -
chatran
őstag
Sziasztok!
A cosori koppintás Princess sütőnél, honnan lehet tudni ha elérte az üzemi hőmérsékletet? Nem mutat ilyenre vonatkozó ikont a kijelző. -
bul07
nagyúr
válasz
diablo1984 #3265 üzenetére
ÓÓ bocs azt hittem Debrecen fórumba vagyok azért írtam le még 1x
-
IQfályter
tag
Nos ma átvettem a terméket
A plusz poén az, hogy mivel legutóbb a konyhai termékeknél 50%- os leértékelés volt és valószínűleg ez a termék is köztük volt mikor a pénztáros lehúzta a vonalkodját csak 15 ezerbe került az 5L- es Ambiano XXL-es készülék.
-
bul07
nagyúr
válasz
diablo1984 #3265 üzenetére
Nálam Tefal és nálam is megindul felválni a réteg, de a fórumába más márkák esetén is előjött ez a hiba
-
bul07
nagyúr
Ugye nekem Tefal EY111B15 gépem van [link]
Az utolsó pár sütés után tapasztalom hogy jön le a réteg a kosárban
Általában csak kitörlöm papírtörlővel, vagy mosogatószer meleg víz és mosogatószivacs segítségével takarítom, tehát semmi durva vegyszer vagy erős csiszolásMajd csinálok képet ha tudok róla
-
csgabee
tag
A wifi kicsit se vonz, viszont a térfogata kisebb volt annak.
-
csgabee
tag
4 főre.
Most láttam Lidl akciót,az ne mtudom,hogy jó vétel-e?
[link]5,2 L 40.000Ft,és 3 év garancia.
-
csgabee
tag
Sziasztok,
Miylen Airfryert ajánlotok.
Anyukámnak vettünk még akcióba 30 k-ért Tefal 4,2 L-es sütöt.
Most magunknak szeretnénk valam iajánlottat.Sokat néztem már,de a legtöbb 3L ürtartalmat ír.Nem tudom,hogy az kicsi-e,vagy van -e jelentősége,ha pl:5L lenne.A Tefal ára jól megugrott azóta,és az időzítőt ne mlehet leállítani,ha már jónak vélnénk az ételt.Ezért kérdezlek benneteket,sé ne mszeretnék minden áron oylat,mint édesanyámé.
"Aldis twtszetős lenne de talán az is 3 L-es csak" -
ernyo15
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 25.000 ft tól elvihető HP 840 G11 Ultra 5
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest