- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hdsentinel #3462 üzenetére
Szívesen
Csökkentett módos témát megnézem majd feltétlen. Nagyon kíváncsi vagyok milyen szoft kavarhat be.
Majd összeírom a gépen telepített szoftvereket, hátha abból könnyebb következtetni. Van pár tucat program telepítve...pff..Én általában vonzom az ilyen anomáliákat
Fő gépem is azért ilyen, mert a korábbival (P5K Premium+Q9600+4x2GB DDR2-1066, ami tökéletesen megfelelő lenne számomra most is egyébként) véletlenszerű fagyásokat sikerült összeszednem egyszerű netezgetés közben. Fullra terhelve a gépet pedig flottul működött. Fél év után berágtam és eladtam a régit és összeraktam egy új gépet. Itt egyértelműen következik a kiindulási pontból, hogy ezzel a géppel is ugyanúgy jelentkeztek a fagyások, tehát pont nem hardveres hiba volt. Egy sz.ros tűzfal-böngésző összeakadás okozta a problémát. A tűzfal tartalomszűrőjét kikapcsolva megszűnt a gond. No de mire idáig eljutottam....
Van egy olyan érzésem, hogy most is hasonlóba futottam bele
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 1tb M.2 9100 Pro ÚJ, 5év gari, számla
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest