- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hdsentinel #3462 üzenetére
Szívesen
Csökkentett módos témát megnézem majd feltétlen. Nagyon kíváncsi vagyok milyen szoft kavarhat be.
Majd összeírom a gépen telepített szoftvereket, hátha abból könnyebb következtetni. Van pár tucat program telepítve...pff..Én általában vonzom az ilyen anomáliákat
Fő gépem is azért ilyen, mert a korábbival (P5K Premium+Q9600+4x2GB DDR2-1066, ami tökéletesen megfelelő lenne számomra most is egyébként) véletlenszerű fagyásokat sikerült összeszednem egyszerű netezgetés közben. Fullra terhelve a gépet pedig flottul működött. Fél év után berágtam és eladtam a régit és összeraktam egy új gépet. Itt egyértelműen következik a kiindulási pontból, hogy ezzel a géppel is ugyanúgy jelentkeztek a fagyások, tehát pont nem hardveres hiba volt. Egy sz.ros tűzfal-böngésző összeakadás okozta a problémát. A tűzfal tartalomszűrőjét kikapcsolva megszűnt a gond. No de mire idáig eljutottam....
Van egy olyan érzésem, hogy most is hasonlóba futottam bele
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest