- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #8889 üzenetére
Éjféltől reggel hétig 48 %-ról 95%-ra töltötte a szóban forgó mágneses kábel, ez elég gyengusz nem?
-
pmatthew
tag
Tudom ajánlani az alábbi mágneses töltő kábelt:
[link]
Stabilabb is mint a másik (műanyag fejes?) változat, rendesen is tölt. -
-
Skimaster
senior tag
Üdv mindenkinek! Most lett egy ilyen telcsim, Z ről váltottam, elég a kisebb kijelző, egy hetes a telcsi,én bontották ki és rögtön írt egy rendszerfrissitést.... A 4.4.4 android es14.4.A.0.108 a buid szám.... Tudtok erről valamit?
-
BaLee
addikt
válasz
thamasz #8873 üzenetére
Sajnos nem mindenből éri meg mindig a legolcsóbbat rendelni.
Ráadásul ha nem funkcionál normálisan akkor már mindjárt nem is olcsó hanem kidobott pénz...Én is jártam így kábellel és dokkolóval is.
Olcsó dokkolónál végül is csak annyi a probléma, hogy ha feltöltötte a telót akkor "cicereg" de addig nincs vele semmi gond. -
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Z2 debütált program most mar itt is elérhető. Movie Creator. Update center hozta fel
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
thamasz #8873 üzenetére
Hogy tölthet csak 50mA-ral? Elírtad ugye? Még az 500 is igen kevés, nemhogy az 50! Meg nem értem, hogy a mágneses töltőfej érintkezői vissza lennének butítva 500mA-ig? Valaki írjon már még beszámolót az ő mágneses töltésének hatékonyságáról, érdekelne.
Én ilyet rendeltem, még nem volt róla panasz. -
thamasz
senior tag
válasz
Viktor0610 #8874 üzenetére
Az eredeti tartozék töltőfejbe
-
-
thamasz
senior tag
Tegnap megérkezett egy mágneses töltő kábel messzi keletről. Sajnos nagyon kevés árammal tölt csak (kb 50mA), nagyon lassan. Ha valaki ilyet venne erről van szó:
Ebay: [link]
-
thamasz
senior tag
Azért ne bántsuk az xcover 2-t, én is azt cseréltem le erre, nem hagyjuk kategória az, de azért tényleg nem egy liga a kettő. Én azt is szerettem, volt néhány dolog ami nekem hiányzott benne, és Z1C-ben minden megvan. Akku idő: új aksival is örültem, ha egy napot túl léptem a samuval, Z1C-vel most rendszeresen két nap után kap töltőt, tovább bírja nem kérdés. Megelégedésem a telóval xc2 után: maximum. Talán annyi, hogy jobban féltem a mechanikai behatásoktól.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Szaszabond #8869 üzenetére
Köszi ez jó hír!
-
Quqesz
nagyúr
Hi mindenkinek
Asszony kinézte magának ma ezt a telót(aug 1-től 115e az auchanban kártyafüggetlen) és abban informálódnék, hogy neki telefonálásra,sms-ezésre,mailezésre,fotózásra kellene és van-e gond ilyen téren a készülékkel? Kb a 2 nap így megvan-e üzemidőben(kb 70/10/10/10% az eloszlás használatban)? Ti mennyire vagytok megelégedve a telóval?(samu xcover 2 lenne cserélve,hagyjuk kategória) -
Ano
senior tag
Találtam megoldást a problémára!
Egyszerűen csak be kell állítani az inteligens csatlakozásban a headsetre, hogy ha rádugod, akkor váltson át pl rezgőre, ha lehúzod, akkor vissza normálra.
Egy bibi van vele, hogy nem az eredeti állapotot állítja vissza, hanem amit beállítunk neki mint le választó esemény. -
Robeast
tag
tinydeal.com-on láttam valami ízléstelen kütyüt, amit a jack portba bedugva és a hozzá készített appal irányítva az a kütyü egy infraportot csinál.
Technikailag nem tudom ez hogy működik és egyáltalán működhet-e normálisan, de ha utána guglizik valaki biztos talál valami fórumot. Egyébként pár száz forint volt. -
Lasy
veterán
DjShockh89
igen van nem is egy olyan oldal, de itt össze van szedve nagy packokba...
igaz a legtöbb csak a gyárikaciokos
igen van a sony-nak is elemlámpa app-ja.greatdoki
mivel nincsen a telefonban infra így nem fog menni semmivel sem. -
DjShockh89
tag
Van olyan oldal ahol rengeteg Xperia téma van?!Illetve esetleg készítő program?!
Köszi előre is!
-
greatdoki
tag
z1c-re van olyan program, amivel univerzális távirányítóként működik a telefon?
vagy ehhez kell valami infra kapcsolat? -
akyyy
senior tag
akor mikor vettem telefont, mindig az első 2 honapban frissitésve várva, frissitést javitva telt el. (mert elbaszodott volt
)
de ez most sincs másképp.
kérdés, hogy itt mennyi ideig kaphatunk frissitéseket. lehet hogy jövö ilyenkor hiába jön ki ujabb android, mi már nem kapjuk meg hivatalosan?
-
kelly416
veterán
1. Ha a melegedés langyos, akkor jó. Ha forró, akkor van baj. Az enyém forró volt tegnap, amikor kivettem a zsebemből, kiderült, hogy másfél órát ment led a hátulján, mert véletlen úgy tettem zsebre, hogy nem vettem észre a szintén véletlen felkapcsolt ledet. Ki is töröltem a kezdőképernyőről a közvetlen bekapcsoló widgetet. Ha simán állja a kezed a hőt, nincs baj, csak akkor, ha már kezd határeset lenni.
2. Amit használsz, amire használni akarod, azt nézd meg. Ha mondjuk kihangosítva sz@r hangja van, de az életben nem használnád kihangosítva, akkor kit érdekel?
3. *#*#SERVICE#*#* A "service" szó szerint "7378423", tehát a betűket jelentő számok a tárcsázóban egyszer, csak könnyebb megjegyezni a szót, mint a számsort. Mármint sokaknak. Tovább Service info -> SIM lock vagy valami ilyen. De ha használod a keresőt a jobb felső sarokban a fórumon, akkor erre például tuti találtál volna infót és nem kellett volna megvárd, hogy válaszoljak, vagy valaki más tegye meg.
-
PAtr0n
addikt
-
Marbas
újonc
Üdv ismét!
Köszönöm a válaszokat előző kérdéseimre, hasznukat vettem
Közben felmerült pár új dolog, ugyanis még kb másfél napom van tesztelgetni a telót mielőtt lejárna a 72órás vissza cserélési garancia vagy mi, így még most kéne kiderülnie ha valami probléma van.
Szóval új a teló örülök neki mint majom a farkának, nyomkodom egész nap, az aksi tűrhetően bírja. Sok dolog még kínai de gyorsan tanulok.
1. VISZONT számomra nagyon melegszik a hátulja...ez normális? Mintha olvastam volna itt olyan hozzá szólást hogy "játszik rajta a gyerek és semmi melegedés." hát nekem egy sima majong alatt küldi a hőt rendesen.
Telefonálás működik, wifit egyből észlelte, hang jó, vízben már volt no problem...a kamerát és a zene lejátszót épp tesztelgetem.
2. Tippet tapasztalatot kérnék MIT ÉRDEMES MÉG ? Feltétlen megnézni hogy működik-e mivel szokott probléma lenni?
3. Végül pedig azt szeretném tudni hol tudom megnézni hogy független e?
Egyébként a T-mobilban vettem 23. hetes a kis oldalsó papírka szerint. 1 frissítést írt ki azt lenyomtam az elején így már a 4.4.4 vagy rajta kapásból.
Köszönöm ismét annak aki szánja rá az időt, végig olvassa és még válaszol is. Szép napot Kívánok!
-
csmat
senior tag
Sziasztok,
Miért nem tudok csatlakozni Bluetoothal egy autós kihangositóhoz? -
Assasin_
aktív tag
Üdv!
Az lenne a kérdés hogy milyen gyári kód be írásával tudok belépni a szerviz menübe hogy megnézzem a készülék IMIE számát?
-
kelly416
veterán
Nekem már hetek óta 108-as végű van, német rom van rajta asszem.
-
alacka
tag
Altalában auto frissítést használtok mindenre - op-app - avagy mindnet utólag valamikor, manualisan?
-
bandersen
csendes tag
válasz
ASUSSACAHD #8817 üzenetére
Szia!
Nekem is volt ilyen, de egy ki-bekapcsolás segített rajta. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
zolimail17 #8779 üzenetére
Nem erre gondoltam hanem, hogy megjelenik egy zöld fogad és piros elutasítás a csúszka helyett. A caller appokat régen próbáltam, de azok nem megfelelők ilyenre, mert lassúak, körülményesek.
-
ASUSSACAHD
tag
Sziasztok!
Nagy problémám van. Az van, hogy a telóban belső tárhely van csak mem. kártya az nincs. A belső tárhelyre felmásoltam a zenéket a "Music" mappába és a telefonon a "walkman" program nem látja a zenéket. Emellett még a 3rd party programok se látják pl.: Winamp stb. Tehát a zenéket legfeljebb a fájlkezelőből lehet megnyitni egyenként ami elég zavaró. Tehát a kérdésem az, hogy miért nem ismerik fel a zenelejátszó programok a a belső tárhelyre felmásolt zenéket. Amúgy ugyan ez van a képekkel és a videókkal is, nem jelennek meg az "Album" illetve "Filmek" nevezetű alkalmazásban.
Kérlek benneteket segítsetek mert ez nagyon zavaró probléma sajnos.Android verzió: 4.4.2.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Régebben egy htc-m volt most úgye Z1C-m van. Ezen a telefonon is felfigyeltem egy pöttyre a notification bar-on amit nem tudok, hogy micsoda. Lehúzom nem jelez semmit és a futó alkalmazásoknál sem látok semmi különöset. Egy-két hetente látom egy ideig majd megint eltűnik...
Segítsetek, hogy ez mi lehet!
-
Wilika
aktív tag
Ilyen full alumínium tokot próbált már valaki? Értem én, hogy teljesen felülírja az egész készülék dizájnját, és husibb is lesz tőle, de valamiért betegesen tetszik. Meg külön poén, hogy saját gombjai vannak, és nem a tok oldalába vájt lukakban kell kaparászni.
-
Clay
senior tag
válasz
ilovedigweed #8808 üzenetére
Az albumot nem néztem, mert azt nem használom ( QuickPic ) de a saját film lejátszója látja.
-
Joezyka
senior tag
válasz
kelly416 #8803 üzenetére
én is így látom, hogy ránézek szép, de ha picit belenagyítok akkor síralmas.
ritkán nagyítgatok képeken amit fényképezek, most PONT valamit meg akartam nézniilyen az élet.
@ glacious: erre gondoltál?
-
ilovedigweed
senior tag
Aki használ a számítógépén serviio-t, az meg tudná nekem nézni, hogy az albumban az eszközöknél megjeleníti-e a serviio-t?
-
DraXoN
addikt
Eléggé zűrös lenne szerintem egy ilyen ledcsere, nem vállalkoznék inkább rá.. nem tudom az eredeti értékeit, és nem szívesen forrasztgatok több rétegű nyákra csak ha feltétlen szükséges (mondjuk púpos kondi csere egy alaplapon vagy tápegységben.. bár utóbbiak általában nem többrétegű nyákok.. de láttam már olyat is)
A ledre visszatérve.. több féle feszültségű lehet (telefonnál számíthat 1-2 tized voltnyi különbség.. de akár a más áramerősség igény is bezavarhat.. a telefonok eléggé összetett áramkörökkel rendelkeznek), de ha működne is és esetleg nem jó a cserélt led színhőmérséklete akkor lehet színhibás képek lennének a vakus képek esetén.. de ennél a telefonnál a hátlap eltávolítása is problémás lenne a ragasztóanyag pótlása miatt..
-
taxy88
aktív tag
Érkezett ma egy rendszerfrissítés a 4.4.4-re(ugyanúgy 108-as végződésű), az update center jelzett reggel, de azt írja hogy csak pc-vel lehet frissíteni. Viszont a PCC meg azt írja ,hogy nem érhetők el a frissítési információk.
Másnak jelzett már? Tudtátok frissíteni? Mit tartalmaz?szerk: most letöltötte a telefon és egy 0,2 mb-os valamiről van szó, a telefon újraindult.
-
kelly416
veterán
válasz
Joezyka #8787 üzenetére
Telefonon visszanézve különösen pixeles a kép, de gépen már nem. Ezek a képek nem arra valóak, hogy teljes felbontásban nézegesd, esetleg még bele nagyíts. Sajnos. Ezek arra jók, hogy egy fHD monitoron, vagy akár egy 40"-os TV-n visszanézve is baromi szépek, és kész. Úgy a Te képeid is jók szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest