- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok,
Nekem megint beragadt az akkulista elejére a google, meg android, meg egyéb alap dolgok. Régen erről leszokott egy pár nap után, de most maradandó. A félelmetes az, hogy ezen a telefon újraflash-elése sem segítettéééééééés innentől kicsit már hiszek az összeesküvésben, meg a tervezett elavulásban, de inkább hegyjuk.
Mondtatok, valami beállítást, ami állítólag jobb belátásra téríti, cask nem találom most visszakeresve. Megvan még valakinek, hogy mi volt az?
Esetleg valami más kerülő megoldás?
Amúgy simán kibírná, munkaidő végéig 75-80 százalékkal, de most már 59 van, pedig túl sokat ne mis masszíroztam. -
Wilika
aktív tag
válasz
switch223 #30636 üzenetére
Néha kicsit megáll, elgondolkodik, de azért teszi a dolgát. (picit tán vérlázító, de) A barátnőm Z5-je is ezt csinálja.
Mondjuk a Facbook letörlése jót tett. Még nem próbáltam visszatelepíteni, nincs kedvem megint az újraindulgatással szenvedni.
EDIT: Ahh, látom, még most sem király. -
Wilika
aktív tag
válasz
adammolnar01 #30530 üzenetére
Basszus, nekem is pont ezt csinálja ma! Pedig tegnap pont megdicsértem, hogy milyen frankó kibír fel akksival egy egész napot.
-
Wilika
aktív tag
Eh. Ma feltűnt, hogy a képernyő két hosszabbik szélén egy-egy ~fél centis sávban kicsit sárgásabb a kijelző (fehér háttér esetén látom).
Van valami esélyem még menteni, vagy nettó "rohad" és így jártam?
(augusztusig volt garancia) -
Wilika
aktív tag
válasz
szekfizsolt #30135 üzenetére
Két óra alatt teljesen fel kell töltődnie.
Semmiképp sem lehet akkuhiba (legalábbis kizárnám) ugyanis, egyenletes a merülés, és mint mondtam, moszt a statisztikában pl. 43%-ra írja a MEssengert és 18%-ra a Bluetooth-ot.
Az akksi még nincs benne egy éves, még garanciálisan cserélték.
Múltkor csniált hasonlót, akkor az "Android operációs rendszer" evett meg nagy szívesen 20-25%-okakat, de az sem volt ennyire drasztikus. Abban viszont ijesztő volt, hogy újraflashelés után is jelentkezett (!) (Sony PCcomp-pal nyomtam egy teljes szoftverjavítást).
Aztán elmúlt (!!). És azóta boldogan használtam. Most meg megint kezdi, csak kicsit másképp... :/ -
Wilika
aktív tag
Eh, megint furcsákat csinál az enyém. Teljesen stock, telekomos 5.1, és ma hirtelen egy délelőtt alatt lemerült. :/
Az akkustatisztika bűnösként a FB-ot és a Messengert nevezte meg, illetve a Bluetooth-ot is elég előkelő helyre hozta. (????) Az első kettőt leszedtem teljesen, majd újraraktam, az most egyelőre nem tért vissza. (tudom én, hogy sokat zabálnak, de tegnap pont megjegyeztem magamban, hogy ma milyen jól szolgált a telefon, nap végén még bőven 50% felett volt az akksi)
Mi üthet néha a telefonba, és mit tegyek ellene? :/ Egyelőre teljesen elvagyok ezzel a telefonnal, lecserélni nem szeretném, custom romokkal, nem szívesen bajlódnék (főleg amíg SIM-alapú NFC-s fizetésem van (állítólag a legtöbb custom rom nem kezeli)). -
Wilika
aktív tag
Most nekem csinálja azt, hogy ébren tartja a telefont az "Android rendszer".
Nyomtam Sony PCC-ben egy szoftver javítást, elvileg kivakarta az egészet, és ugyanazt csinálja... :S Hogy lehetséges ez? -
Wilika
aktív tag
válasz
Nestle1 #29724 üzenetére
Ez ugyan nem segít neked, de én egy Toshiba tablettel jártam hasonlóan;
Volt valami baja, cserélték, megannyi hiba mellett az is feltűnt, hogy belülről nyomja a kijelzőt valami. Párszor visszaküldtem, mindig más hibával jött vissza, a nyomás" maradt.
Aztán elküldtem egy távolabbi, látszólag sokkal fapadosabb szervizébe a Toshibának és a szervizvezető kb. felröhögött, hogy "Jajbazmeg, hát azt nem így kell!" -
Wilika
aktív tag
Biztosan, és biztosan szoftveresen. (na jó, majdnem biztosan
)
Mert munkahelyemen is csinálta, úgy, hogy közben senki más nem panaszkodott a wifire, illetve egy laptoppal is kipróbálhattam mellette, valamint otthon is ugyanezt csinálta, úgy, hogy szintén inden más készülék vígan ment.Viszont vicces (nem), hogy miután megírtam az előző commentem és hazaértem, már működött.
Egyelőre hagyom ahogy van. -
Wilika
aktív tag
Nekem ma lehalt a wifi.
Bekapcsolható, néha még fel is csatlakozik, de adatkapcsolat akkor sincs, és olyankor csak a csatlakoztatott hálózatot véli látni.
Láttatok már ilyet? Újraindítás nem használ.
Stock telekom rom, nem volt vele eddig bajom.
Sonynak a saját szoftverével erőltetve rakjam újra? Custom rommal egyelőre nem akarok foglalkozni. -
Wilika
aktív tag
válasz
PRDZsolesz #28099 üzenetére
Azta! A Telekomnál tőled hogyan vették át a telefont?! Engem elhajtottak, hogy nincs garanciális ügyintézés már X éve.
-
Wilika
aktív tag
válasz
Argenon #28088 üzenetére
Nna, nekem is megvolt a pozitív tapasztalat;
Leadtam múlt szerdán, hétfőn átvettem javítva.Az előzményt, viszont érdemes leírnom (azt hittem, hogy már írtam, ha tényleg írtam, akkor bocsi, hogy ismétlem magam);
Bementem még a hosszú hétvége előtt a telekomba. A kis sorszámkiadó droidon végignyomkodtam a menüt; Üzleti ügyfél, telefonszám, készüléket hoztam javításra. Megkaptam a cetlimet, aztán vártam.
Vártam...
...és persze vártam.
Aztán mikor sorra kerültem, mondta a hölgy, hogy 2014 április óta a telekom nem foglalkozik a szervizeléssel (az áprilisban nem vagyok biztos, főleg, hogy akkor még júliusban szervizeltettem náluk az előző telefonom)
Duzzogva elindultam lefele a lépcsőn, majd gondoltam egyet és visszacsörtettem, hogy mégis akkor mi a ... megpenészedett, karcos digitizer-re húztam én sorszámot.– Hát vannak ilyen kisebb dolgok amik... amik...
– Nem, ott volt a menüpont, hogy "Készüléket hoztam javítani", én meg készüléket hoztam javítani.
– Hátő... az benne maradt a menüben.
– 2014 óta?
– Igen.
– A Telekomnál?
– Igen.
– Köszönöm szépen. -
-
Wilika
aktív tag
válasz
Stefi_dzsi #27992 üzenetére
Ilyet használok, lilában.
Hozzáférni a mágneses töltőrészhez, a SIM-foglalathoz és a micro USB-hez. Egy éve ebben hordom. -
Wilika
aktív tag
válasz
Askformore #27874 üzenetére
Nem hinném, hogy számít, de persze mágnesesről, hogy ne nyitogassam az ajtókat.
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok! Minden nap estefelé (úgy 40% környékén) a töltöttség hirtelen esik egy 10-15, néha 20%-ot.
Először próbáljam meg újrarakni az egészet, vagy ez csak tisztán hardveres para lehet, és inkább vigyem vissza, amíg garanciális? Meg tudják rendesen csinálni? (mármint persze, egy akkut kicserélni nem akkora veszedelem, de itt a sok ragasztott üveget, meg ajtócskát nem szúrják el? Csomó rosszat olvasok a cordon-ról)
-
Wilika
aktív tag
-
Wilika
aktív tag
válasz
Szaszabond #25541 üzenetére
Lehet ennek ahhoz köze, hogy a messenger-ben az üzenetek olvasottsági állapota a böngésző-tablet-telefon között nem szinkronizál? :S
Tehát hiába bámulom a messenger.com-ot, írogatok valakinek, és olvasom folyamatosan az üzeneteket, a telefon pittyeg és ott várnak az értesítések amíg el nem utasítom azokat. -
Wilika
aktív tag
Használ valaki Spotifyt?
Nekem valamiért a Lollipop frissítés óta valami iszonyatos szeletet hasít az akkuból, sokszor még akkor is, ha egyáltalán nem használom.
Régen olyan volt kb, mintha nem is volnaalig evett, most meg van, hogy 25-30%-ot megzabál.
-
Wilika
aktív tag
válasz
CarryPotter #22223 üzenetére
"Tanúsítványok törlése", addig nem engedi.
-
Wilika
aktív tag
válasz
kelly416 #21953 üzenetére
Bocsánatot ugyan igazán ne kérj
, csak fura, hogy hogy az égbe kerül az oda? júni 21-ig még mindig mutat ott pár képet. Vannak parazsas képek, egy gyík, egy sör, némi autó, sisak, maszk...
Most, hogy gépről megnyitottam a galériádat, és megnéztem közelről EGY képet, most mutatja a kérdéses account-om alatt a legutóbbiak között (holott a drive szinkronizálása ki van kapcsolva).
Meg van ez keveredve veszettül
Továbbá erőst szűkölök, hogy valami iszonyatosan merül az új ROM-mal, és az előbb a wifi-vel is hisztizett egy sort.
(néha párhuzamosan mutatta a wifi ikont, a H^ˇ mellett..., aztán valahogy megvált a céges wifitől, ami amúgy stabil és erős)
Mondjuk az Xperia P is ilyen volt.Megvettem, röhögtem azokon akik sírtak, hogy kicsi az akku, mert amellett, hogy használtam folyamatosan, néha csak kétnaponta töltöttem, aztán egy-két frissítés, és megismerkedtem a hordozható mobiltöltővel, majd a hívásfelvevő bugokkal, és a falhozcsapkodási ingerrel...
Pedig eddig tényleg az égvilágon semmi bajom nem volt vele (néha exponálás után kifagyott a kamera, amit egy kijelző lezár-felold mindig megoldott, de ennyi)
Lehet, hogy Nexus-on kívül nem is szabad mást venni.Kicsit elszomorító, hogy a gyártók pánikszerűen fossák ki az újabb és újabb készülékeket (tavaly ilyenkor még nagyban örültünk a Z1 szériának, most meg már a Z5 pletykáit lessük...), kényszeresen belenyúlnak a rendszerbe, hogy a sajátjuk legyen (a sony-é legalább szép, ellenben egy samsung...
), de annyi erőforrásuk meg sosem lesz, hogy azt szépen rá is tudják vasalni rendesen az adott hardverre...
-
Wilika
aktív tag
válasz
AtiSnatch #21946 üzenetére
De fura, mert ha a Drive-ot nyitom meg, akkor nincsenek ott. Ha egy képválasztót nézek, akkor meg ott mutatja a legutóbbiak között...
lehet, hogy el kéne távolítanom azt a fiókot a telefonomból, és újra becsatolni.(#21948) csefery
Ilyenben gondolkodtam én is, mert más logikus magarázat nem nagyon van, de akkor is fura. :S
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok.
Feltettem a telekomos legfrissebb szoftvert és a következőket tapasztaltam;
Egyrészt merül, mint tégla a vízben, FactReset ide, vagy oda, másrészt valami irtó bizarr történt;Ha valami olyan appal választok képet, amelyik a basic androidos fájlkezelőt használja, akkor a "Legutóbbiak" rész alatt tök idegen képeket látok, amit állítólag az egyik guglis címem Drive-jában talál.
Viszont ha megnyitom a Drive-ot és átváltok arra a címre, akkor kiírja, hogy majd itt lesznek ám a fájljaim, meg itt lesznek láthatóak a velem megosztott dolgok (ha lesznek majd).A képeket egészen biztosan nem én készítettem. (van pl. egy önarckép, amin az új német katonai bukóját, és koponyás, motorosmaszkját próbálgatja a kép készítője, meg valami amerikai autós találkozón fényképezgetett)
Egyet sikerült úgy letöltenem, hogy megmaradjanak az EXIF-adatok és abból az sül ki, hogy szintén egy Z1C-vel készültek, viszont egy korábbi szoftverrel, mely sosem volt a telefonomon (14.5.A.0.270 nekem már az utána következő volt csak).
Igazából ez persze inkább guglis téma, bár furcsa az egészben, hogy szintén Z1C-vel készültek azok a képek, és magyar az illető (magyar rendszámos autó is van a képek között)
(nem, nem loptam, céges motyó, csak az enyém volt mindig
)
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok!
Bevallom, csak néha-néha olvasok bele a topicba, de most feltenném én is a telekomos frissítést.
Nincs a Sony flashelő programja helyett, valami más hivatalos megoldás? :/ Vagy lehet tiszta telepítést a PCC-vel is végezni?
-
Wilika
aktív tag
válasz
Jaffa75 #20659 üzenetére
Munkába menet, meg munkából jövet szoktam csak zenét hallgatni, akkor 3G-n, de az szerencsére stabil Budapesten (legalábbis arra amerre járok), munkahelyemen van wifi. Egyébként a spotify-ra csak valami 3%-ot ír. Értelemszerűen a képernyő a legnagyobb 14%-kal, meglepő módon, viszont a Hanghívások jön utána 12%-kal, mikor ~9 percet beszéltem ma, aztán a telefon készenlét 11% :/ (aztán Android rendszer/operációs rendszer 10+9%)
Nem rossz amúgy így sem az üzemideje, csak furcsállom az egészet.
Ha rendesen használom (jajlefényképezem, jajposztolom, jajmennyinektetszett), akkor azért nap végére ki tudom facsarni.
A vicces az, hogy a Xiaomi karperec amivel elvileg BT4.0-n folyamatosan összebeszélnek, az mintha egyáltalán nem vett volna le az üzemidőből. (értem én, hogy erre való a 4.0, de akkor is) -
Wilika
aktív tag
Hát akkor valamit én rontok el!
Igaz ami igaz, én pl. zenét is hallgatok róla Spotify-on, de az a napi ~egy óra nem hinném, hogy nagyot harap belőle.
Amikor biciklivel jövök melóba, (így nem hallgatok zenét, és nem scrollozgatok a héven ülve), akkor is a munkaidő végi ~80% a rekord, de inkább 75. -
Wilika
aktív tag
válasz
Szaszabond #20502 üzenetére
Total Commander wifi pluginnal. Tök jól működik.
-
-
Wilika
aktív tag
Nagyon boldog volnék, ha ez azt hozná magával, hogy többet nem fagy le a kamera... (meg én örülnék, ha a hangerő kisebb lépésekben volna szabályozható)
Most másodszor is újraindult... jó ez nekem? :/ Vagy tényleg nem érdemes OTA-n frissíteni, és csak SUS-ból szabad tiszta lappal tolni?
-
Wilika
aktív tag
Ha root-olom a telefont, utána tudom frissíteni ha majd kijön a következő verzió? (pl. SUS-sal)
Használ valaki rootolt telefonon cerberus app-ot? (nyomkövető app, amelyik a rom-ba települ, ezért reset után is aktív marad)
Vajon, ha root-olom, feltelepítem, majd unroot-olom (tudok olyat?) akkor működik majd a program? Van erről tapasztalata valakinek? -
Wilika
aktív tag
PS3 kontrollerhez hogy megy a csatlakozás?
Rendeltem egy olcsó kópiát, ami gond nélkül csatlakozik is kábelesen, felismeri, még tölti is a telefon (), kiírja, hogy tele az akksija a kontrollernek, majd hogy válasszam le, de utána nem találják már meg egymást.
Lehet szimplán a kontroller szar? (PS3-am nincs, azzal nem tudtam kipróbálni, a PC-re való kliensprogram is csak kábelesen ismeri fel, lecsatlakozás után nem találkoznak)
-
Wilika
aktív tag
válasz
oliwire #10632 üzenetére
Én nemrég jutottam a telefonhoz, így miután kihúztam a dobozból, első dolgom volt rányomni a friss szoftvert, ezért a 4.3-ról nem tudok nyilatkozni.
Most viszont kipróbáltam;
A headseten nyomogatva a hangszabályzó gombokat nagyokat ugrik a csúszka. (így lesz a "mehetne még feljebb" és a "vérzik a fülem bazmeg" között egy gombnyomásnyi különbség) Viszont kézzel húzva, vagy a telefon hangerőgombjait nyomkodva be lehet lőni az említett nagy lépcsők közé DE a hangerő ott nem változik, csak a nagy ugrások hangerőszintjein szól végig a készülék. :/ -
Wilika
aktív tag
Mint írtam, a párszáz forintos mágneses töltőkábel amit kaptam nem volt kifogástalan (jó, ha 100-200mA-t tudott pumpálni, mert a két tappancs nem volt szintben, ezért az egyik picit elállt az érintkezőtől), amit az ebay-en jeleztem az eladónak, aki vissza is írt, hogy pardon, ezerbocsánat, és küldenek egy másikat.
Most jön az izgalommal teli várakozás, egy újabb hónap.Viszont a néha befagyó kamera kicsit idegesít.
Főleg amikor valami eseményen rákérdeznek, hogy "Na, kész? Mi van már?"
Valamint néha jól esne, ha kisebb lépcsőkben tudnám szabályozni a hangot. Az Xperia P-nél még külön kezeltetett a BT füles és a telefon hangereje (egy SBH20-at használok), ráadásul eltérő méretű lépcsőkben ezért a kettőt nyomogatva mindig sikerült egy kényelmes hangerőt kiválasztanom. Most viszont van egy pont ahol még épp halk, és nem jön ki annyira a zene, viszont a környezet még bezavar, aztán a következő lépcsőnél már kissé kellemetlenül hangos.
Viszont a Nillkin üvegbe teljesen beleszerelmesedtem. A tapintása is egészen más.
-
Wilika
aktív tag
válasz
kelly416 #10059 üzenetére
Porszem Peca!
Tehát kipecázhatod vele a fólia alá pofátlankodó porszemeket.
Egy viszonylag merevebb kis matrica, aminek a füle nem ragad, így meg lehet fogni, a többi része viszont enyhén ragadós, ezért szépen felveszi a kijelzőről/fóliáról a beragadt szöszöket.
Valószínűleg, ha lenyúlod a gyerek turbórágójából a BigFoot-os matricát, annak a sarkával is lehet hasonlót elérni.
De tényleg, korábban olvastam, hogy cellux-darabkával kell az ilyet, ám nem mindig megfelelően merev, illetve ha feltöltődött, még tapadhat is mindenhez. Szóval gyanítom, hogy egy promóciós matrica, agy bármilyen ragacs, ami igényesebb fóliára van nyomva, megfelel. -
Wilika
aktív tag
Megjött tegnap a Nillkin üveg és a mágnescsati is.
A Nillkin, doboza szerint nem +-os, csak sima H-s, ám lekerekített, és egy álom volt felhelyezni (fantasztikus volt, ahogy csak ráejtettem, és szépen végigterült buborékmentesen) Persze elsőre balfaszkodtam vele egy sort, mert a távolságérzékelő kivágását vettem alapul a felhelyezésnél, így egy pár tized milliméterrel rálógott a kijelző széli keretre, de másodjára már szépen sikerült feltenni (akkor meg persze már befurakodott egy porszem alá, de a készletben lévő "porszempecával" azt is könnyen ki lehetett rántani).A mágneses csatlakozó viszont alig tölt, bekapcsolt kijelzőnél a Battery stat szerint csak enyhít a merülésen, de továbbra is -200 és -50 között ingadozik a flow.
Kikapcsolt kijelzővel is alig töltött 5 százalékot valami háromnegyed óra alatt.
-
Wilika
aktív tag
válasz
Quasi_modo #9857 üzenetére
Külsős, HDR progi is csinál olyat, hogy elsüti a három fotót, aztán az utolsónál kimerevedik a kép és nem lesz elmentve. Szóval jah, mélyen a kamerában van valami fájdalom.
-
Wilika
aktív tag
Mhl kábel kiválasztásánál mire kell figyelni? Azt látom, hogy kell ,hogy legyen rajta egy tápcsatlakozó is, de mi a helyzet az 5, meg 11 pin-es kiosztásokkal? Gondolom nekem 5-ös kell, nem? És az (általában) hozzáadtott "S3-as adapter" meg a samsungokhoz csinál 11-es csatit belőle?
-
-
Wilika
aktív tag
válasz
bandi0000 #9542 üzenetére
Vesz a nyavalya.
Csak gondoltam jó móka volna.
Bozek
Persze, érthető, csak ha már van kábeles, akkor zsír volna azt használni.Meg nagyon szeretem az Xbox360 controllerét.
Egyébként van olyan amit valaki próbált már ilyen célra és jó és ajánlja? Láttam, hogy a kínaiak gyártanak ilyen moga-klónokat.
Vagy csak szimplán vegyek egy ilyet, és ezzel is boldog lehetek?Mhl kábelekből amúgy van többféle is? Mert e-bayen van amihez adaptert adnak, van ahol kifejezetten samsung-hoz írják, és 5, meg 11 tűs usb aljzatot emlegetnek.
-
Wilika
aktív tag
Jól látom, hogy csak egy ilyen galaxy S3 11pin -> 5pin átakalító kell, és akkor ezeket a borzalmas alakú dolgokat is használhatom?
(Bocsánat, előző kommentjeimet nem előzte meg sok utánajárás) -
Wilika
aktív tag
Hű de ráhagytam a swype javítgatására...
Szóval a kijelzője nagyon szép a Z1c-nek is, azzal nincs bajom, de a kamera melletti LED, annyira kis halovány. Mikor új volt a P, akkor ezzel vagiztam apámnak, hogy bevilágítja a tyúkudvart is (), ezzel meg max a kulcslyukat találnám meg.
Amúgy, mi van, ha a telefont rá akarom kötni hdmi-n tv-re, és közben rá akarok dugni mondjuk egy usb-s controllert? Van olyan csati, ami egyszerre csinál hdmi-t, plusz egy usb OTG lehetőséget?
-
Wilika
aktív tag
Meg is van az első nagy csalódásom: a led fényereje legfeljebb a fele at&t xperia P-kedvének.
Persze apróságnak tűnhet, de most döbbentem rá, hogy mennyit zseblámpázom vele. -
Wilika
aktív tag
Nnah, megérkezett, frissítettem, most szépen települ rá automatikusan minden, ami az Xperia P-n is volt. ^_^
Viszont egy valami szúrt nekem szemet; Hol van ezen a HDMI aljzat? o_OEDIT;
Óh, kezdem látni... ehhez külön csati kell majd...Jól látom?
-
Wilika
aktív tag
Ilyen full alumínium tokot próbált már valaki? Értem én, hogy teljesen felülírja az egész készülék dizájnját, és husibb is lesz tőle, de valamiért betegesen tetszik. Meg külön poén, hogy saját gombjai vannak, és nem a tok oldalába vájt lukakban kell kaparászni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest