- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Eléggé zűrös lenne szerintem egy ilyen ledcsere, nem vállalkoznék inkább rá.. nem tudom az eredeti értékeit, és nem szívesen forrasztgatok több rétegű nyákra csak ha feltétlen szükséges (mondjuk púpos kondi csere egy alaplapon vagy tápegységben.. bár utóbbiak általában nem többrétegű nyákok.. de láttam már olyat is)
A ledre visszatérve.. több féle feszültségű lehet (telefonnál számíthat 1-2 tized voltnyi különbség.. de akár a más áramerősség igény is bezavarhat.. a telefonok eléggé összetett áramkörökkel rendelkeznek), de ha működne is és esetleg nem jó a cserélt led színhőmérséklete akkor lehet színhibás képek lennének a vakus képek esetén.. de ennél a telefonnál a hátlap eltávolítása is problémás lenne a ragasztóanyag pótlása miatt..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest