- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjutyi
csendes tag
válasz
#09908736 #6496 üzenetére
Szeva!
Mit csinálok eleve rosszul, ha a lockeddualrecovery...installer telepítésénél az install.bat-ot indítva azt a szöveget kapom hogy " a megadott nevet (adb) a rendszer nem ismeri fel belső v külső parancsként, futtatható programként v kötegfájlként"? Természetesen így választani sem tudok a pontok közül...
-
Vikooo
addikt
Zenelejatszas kozben a zarolt kepernyon nemtudom gorgetni a widgeteket, es meg sem jelenik a zenevezerlo. Tobb widget engedelyezese be van pipalva.
Talalkozott mar valaki ilyen problemaval?
Helyesbitek mindig fennall ez a helyzet tehat eltavolitasa a zarolt kepernyo widgetjeinek ok, hozzaadni mar nemtudok mert azonnal visszaugrik az orara. -
kelly416
veterán
válasz
Marseille199 #6492 üzenetére
Sajna az IP védettség, mint már írták is, por és víz ellen jó, ütés ellen nem. De az enyém szombaton este kiesett a zsebemből (ott tudtam meg, hogy lyukas a zsebem
) a tégla lábazatra, pont a sarkára esett, és semmi baja egy pici karcot kivéve a becsapódás helyén.
Vagy szerencsétlenül ejtetted, vagy nem tudom. Hátha nem tudják megállapítani. Volt/van-e rajta külsérelmi nyom? -
axioma
veterán
válasz
Marseille199 #6492 üzenetére
Miert lenne utesallo? IP-vedett, ahhoz csak a por es viz szamit.
-
Marseille199
senior tag
Urak!
Szervizben van a telefon, tegnap adtam le a cordonnál. Leejtettem, nem kapcsol be, kész, semmim töltésre sem reagál, hardresetre sem, semmi.
Gyanítom, hogy ez nem lesz garis, hiába ütésálló nem (Nyilván nem mondtam h elejtettem)? Mit lehet ilyenkor esetleg bepróbálni? Azért ez szégyen, bármim volt eddig, ezek meg sem kottyantak neki. -
Lasy
veterán
Tegyél egy fájt abba amit nem szeretnél látni.
Az legyen a neve, hogy
.nomedia -
-
-
-
kelly416
veterán
válasz
s3roman #6482 üzenetére
Nézd. Ha nem csinál bélyegképet, bazi lassan töltené be az albumot. Ezeket azért csinálja, mert az albumban ha összecsippented/széthúzod két ujjadat, akkor megváltoznak a képek és átrendezi az egészet. Ezeket a kis képeket jeleníti meg Neked ott, ha meg ráböksz, megnyitja az eredetit. Hidd el, hogy ott van az másnál is, csak valami gixer miatt Nálad látszik. Ha nem kell, hozz létre egy ".nomedia" nevű fájlt vagy mappát és másold be fájlkezelővel ezekbe a thumbnails (vagy mi a tököm a neve) mappákba, onnantól kezdve nem látod majd. Valami összefüggése van memóriakártyával ha jól tudom, aki belső tárhelyen tartja a képeit, annak nem csinál ilyeneket vagy csak nem látszanak vagy mi a szösz.
-
s3roman
csendes tag
válasz
darvinya #6479 üzenetére
bocsánat... igaz nem nagyon értem. mivel 3hónapig nem csinálta a telefon csak 2 hete csinálja mióta visszajött a szervizből. és közvetlen közelemben másik két ugyanilyen telefon nem csinálja ezt.... igen ezt egy kicsit nem értem. de ne igazan haragudj hogy igy értletlenül allok a dolog előtt.. de azert köszi a segitseget
-
Rickie
csendes tag
válasz
GÁgpstpn #6147 üzenetére
Köszi a segítséget a root-hoz! Már csak ez hiányzott..
Egy kis info még ha valakinek hasonló problémája lenne: nekem win8-on nem ment a z1cRootv1.zip tömörített mappás megoldás, de már van v5-ös verzió egyben benne van a tr.apk, igaz más néven, de ugyanonnan letölthető, azzal elsőre sikerült.
-
kelly416
veterán
Nincs mit. De a kéknek nem kékes a kerete. Szerintem mindegyiknek a világosabb van, kivéve a feketét, ott besötétítették kicsit a keretet. De lehet, hogy tévedek. Itt is leginkább akkor látszik az eltérés, amikor egymás mellé tesszük a két telefont, egyéb esetben nem igazán tudok dönteni. Kicsit erre az optikai megtévesztésre hasonlít az egész szín varia.
-
kelly416
veterán
Válasz az utolsó két bekezdésben.
-
s3roman
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg valaki talalkozott mar olyan hiba jelenséggel ennél a telefonnal, hogy a készített képekből csinal több minőségü képet úgy magától? Album - Mappak és itt van olyan mappam h thumbnail 108x108 252x252 540x540 720x720.... és mindegyik képből amit készitettem a telefonnal benne van egy ilyen méretű kép is.. a mappat egyben nem lehet kitörölni csak egyesével a képeket. és hiaba törlöm ki egy pár nap után magatól ismét visszajön?? Fájlkezelő nem is látja ezeket a mappakat csak ha az Album bol megyek bele. Valaki esetleg valami ötlet? Megköszönném mert igazabol mar a tököm tele van h 3 hete ezzel szorakozom.... :/
köszönöm előre is üdv Roli -
Vikooo
addikt
Ugylatszik nem csak en tapasztalom a rossz akkuidot KK alatt
http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Compact/Xperia-Z1-Compact-4-4-Update-Issues/td-p/608291/page/7Remelem 4.4.3 ban orvosolva lesz...
-
Rickeffe
aktív tag
-
ruskop
senior tag
Sajna még nincs ilyen telóm és egyenlőre csak információt gyűjtök. A kérdésem csak annyi lenne, hogy több színben is kapható viszont az oldala csak a fehérnek "króm" színű? A feketénél és a színeseknél képről úgy tűnik, hogy megpróbálták azt a színárnyalatot alkalmazni a keretnél mint amilyen a telefon színe? Vagy mindegyik "króm" keretes.
-
Vikooo
addikt
Valami szivja az akksit 2x volt gyari beallitasok visszaallitasa...4.4.2 :S nem jovok ra mi
-
Fefe52
tag
válasz
kelly416 #6452 üzenetére
Nos, én is így gondoltam. De sajna csak az sd kártyát látom.
Próbálkoztam wifi-vel is de még nem sikerült.
Sajnos - és nem izgatva a nagyon fanokat - ha egy ketyere nem tudja a legegyszerűbb dolgokat (lásd: rádugom az usb-t és látja a külső belső mem-et) akkor buta.
Sosem értettem, hogy miért kell egy egyszerű felhasználó életét megkeseríteni bonyolult dolgokkal.
A készülék nem rootolt (nem is tudom, hogy mi az és nem is érdekel), csak egyszerűen használni szeretném, kényelmesen, mindenféle bűvészkedés nélkül.
Szóval buta egy készülék. -
petymeg
addikt
A rootolt de nem nyitott boatloaderes telefonnál már működik 3rd appokkal az sd kártya írása, vagy kell még valami mágia hozzá?
-
kaciokos
őstag
Na, szombattól én is csatlakoztam a díszes társasághoz.
Ma szerzek rá egy fóliát gyorsba, aztán majd jöhet a Nillkin üveg eBay-ről.
-
-
kelly416
veterán
Ha teljesen szűz-gyári a telefonod, akkor a leg egyszerűbb megoldás:
Fogod a saját kábelét, rádugod vele a gépre, "saját gép"-ből látod a belső memóriát, és kimásolod onnan a képeidet.
Ezt miért nem ajánlotta eddig senki? Lemaradtam valamiről?Hűség és részletfizetés mellett nehezen fogod eladni, akkor is úgy, hogy adás-vételivel vállalod a felelőséget, ha a készüléket letiltanák "nem fizetés" miatt, akkor kártalanítod a vevőt. És így is lehet, hogy alá kell menj az eredeti árnak rendesen, meg lehet, hogy idő lesz, mire találsz egy vevőt ilyen feltételekkel.
-
Fefe52
tag
A sok okosság után félve kérdezem: és hogyan lehetne eredeti méretben levarázsolni a fotóimat a belső tárhelyről? Amúgy már beállítottam, hogy az sd kártyára mentsen, csak szórakoztam a kreatív (de miért kreatív??) menüvel, amit már nem az sd kártyára mentett.
A szolgáltatónál vásárolt teflont hűség, (amit nem akarok felmondani) és részletfizetés mellett (T-mob) el lehet adni a készüléket? Milyenek a lehetőségek?
Volt egy javaslat, hogy a fotózáshoz egy másik prg használt. FV. A fizetős verziója (mert a demó csak kicsi felbontású) mennyire használható és komfortos? -
Pöttön
őstag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek!
Legfőképp neked GÁgpstpn!
Sikerült megcsinálnom, utána olvastam a deodex romnak, és végül azt is felraktam, hátránya végül is nincs.
A 120 fps video egy kicsit furcsa. Ha nem lassítom le akkor olyan mint ha fel lenne gyorsítva. -
GÁgpstpn
tag
Ezek kellenek mielőtt felflasheled a .zip-et.
Töltsd le ezt, telepítsd, majd keretrendszer > telepítés/frissítés. Indítsd újra.
Tedd fel ezt. Xposed installer > modulok, xperia xposed enedélyezd. (pipáld ki) Indítsd újra.
Xperia xposed-ben a system > superuser mod-ot engedélyezd.
Most flasheld fel a zip-et.
Itt egy videó -
GÁgpstpn
tag
Ha z1croot-tal csináltad akkor 2-es pont kell. Igen, kell a wipe dalvik és wipe cache. Működnie kell.
Ha nem működik, akkor csak az újratelepítés segít, ha van deodex, ha nincs. Az xposed-et és az xperia xposed-et ne felejtsd el!
Futtass le egy "adb backup -apk -all -system"-et, ez elment minden adatot.
-
Pöttön
őstag
A recovery telepítésnél gondolom az 1-es lehetőséget kell választanom ha már feltettem a SuperSU-t?
(Installation on rom rooted with SuperSU)És majd a 4k 120fps video mod telepítése elött csináljak wipe dalvik és wipe cache-et?
Vagy nem szükséges.
Ha deodex nélkül rakom fel és netán nem működne akkor helyre lehet még hozni?(#6431) GÁgpstpn : Köszönöm!
-
Pöttön
őstag
Le tudom a Root-ot valamivel ellenőrizni?
Vagy felesleges és rakhatom rá a recovery-t?Szerk:
Az utólag feltelepített zene lejátszó programomnak még mindig nem engedi hogy törölhessen a memkariról... -
debut12
aktív tag
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen marketingszöveggel már engem is beetetett, és akármit választottam nem volt jó. Utána bedurrant az agyam, és újrarootoltam. Igaz ez nekem akkor volt amikor új romot tettem rá ami valszeg nem díjazta azt a változatot.
Amúgy én a PhilZ recoveryt csípem, nézz körbe az XDA-n, ott van dualrecovery ami PhilZ + TWRP.
-
Pöttön
őstag
Jelentem elsőre sikerült root-olnom a telefont az itthoni gépen.
Letöltöttem a Google Play-röl a Super Su-t és most ezt kérdi:
Hogyan szeretné telepíteni a SU bináris-t? Normál vagy TWRP/CWM?Melyikre kell rá nyomnom? Recovery még nincs fent. Akkor normál?
-
Johnie
tag
-
darvinya
titán
válasz
debut12 #6378 üzenetére
Amúgy ha valakit érdekel, a szolgáltatónál zárt bootloaderes telők is nyithatók, kb 20e Ft ellenében, és azzal a lendülettel le is mondasz a gariról.
Összetévesztette a függetlenítéssel.
A gariról akkor is lemondasz, ha Sony oldalon nyitod, mert annélkül nem kapod meg a kulcsot gyári függetlenhez sem. -
debut12
aktív tag
Igen, nem árt míg párosul a teló a géppel, ha nem ok-zod le a telón akkor bukó!
Én hülye vagy 30 percen kereresztül szoptam mire leesett, hogy be kell kapcsolni. A régi fapados rootolásnál az utolsó előtti lépésnél be se kapcsolt a teló, sztem még arra emlékeztem.De utáltam azt a több lépcsős rootolást. :S
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest