Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #51298 üzenetére
Mindenképpen megírom mert érdekes jelenség. Szerencsére más még nem tapasztalta az LTE.nél ezt a hibát. Ezért is bolygat hogy mikrofon, alaplap vagy szoftver
Találgatás van bőven, de holnap remélem pontot teszünk a hibajelenség végére
(#51299) MunezXBK
Azért az egy hét már kicsit sok hogy nem jelentkeznek
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Nincs 5-perce hogy felhívtak a Samsungtól ,hogy a holnapi nap jó lenne e számomra . Mondtam hogy igen, így olyan 11.-óra körül jönnek javítani a készüléket. Ez elég gyorsnak mondható, hisz tegnap reggel adtam le az igényemet
Aztán holnap beszámolok róla mi volt a probléma az ügyben.
-
apaszka
veterán
Így van!
Hiába mondják / várják az userek,hogy jobb lesz a 4.2.2,és utána az 5,vagy akár a 10 is.
Ezt már az elején elcseszték!Java-ban lett megírva ,és ahhoz ragaszkodnak is!
Nem közvetlen a telefon hardverét használja ,hanem virtuális rendszerként!
Olyan mint mikor én a win alatt futtatom az androidot ,virtual PC-vel!
Így ugye azért már megoszlik a pc-m ereje,és a telefonnál is ez okozza a laggolást!Így hiába raknak alá 4000 res procit,100 maggal,akkor sem lesz olyan gördülékeny mint a Symbian,vagy a winfosos ,vagy persze az almás negyed olyan hardver alapon!
Sajnos ez van,és így kell elfogadni.
Soha nem fogják az alapoktól újra írni a droidot! -
lafaty80
addikt
válasz
trobi28 #51280 üzenetére
A kedvedért nekifutottam még egyszer
1. cwm-ből install zip
2. teló elindít
3. zip-ből apk kiszedés
4. system/app-ból samsungcamera.apk és samsungcamera.odex áthelyezés valahová (root jog kell hozzá, és még asszem a r/w system felcsatolása)
5. zip-bők kiszedett apk-t (samsungcamera.apk) bemásolni a system/app-ba
6. restart
7. cwm-ből install zip (miután ezt megtettem, már elérhető és nem fc-s a slow motion opció) -
nggabi
félisten
asszony rögtön rájött h a siyah kernellel 4x kell megnyomni a home gombot
bármilyen romnak a legapróbb kis bugját is megtalálja, csak tudnám hogy csinálja...
-
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt probalta mar valaki?
-
Gizmo94
veterán
válasz
zlatan77 #51269 üzenetére
Akkor nem marad más hátra mint ez de ez melegebb pite. Arra ügyelj, hogy a példaként a sorban látott dátumos backup helyett te azt írd be, ami az aktuális elnevezése a backup mappádnak. Eredetileg ez egy dátum a cwm által létrehozva. Ez segíteni fog, ha tudod mit kell tenned a posztból.
trobi28 Nemrégen linkeltem ide a topikba egyet, ami jó stock romra. Keresőből megtalálod. Ha nem, kérd el Blerotol, neki megvan külön is.
htw Egyetértek. Nem volt haszontalan a kommented egyáltalán, sokan filmeznek a telefonról.
-
htw
tag
válasz
mgTerminator #51259 üzenetére
Youtube-nak sem sok értelme van a tv-men számomra, de valaki lehet használja. Esetleg akinek nincs memokártyája de van vinyója és pont kellene neki pl utazásnál. Vagy ha DTS hangot nem ismeri fel a tv-je és lusta konvertálni, a képét meg wifin kinyomja smart tv-re. Nem sok értelme van valóban, de a kérdésednél 1000x több.
-
trobi28
addikt
Gyári romra melyik Note 2 camera jó?
Feltettem vagy hármat de egyik se megy -
AMD_ok
őstag
válasz
Gizmo94 #51266 üzenetére
Ertem, koszi. Azert ennyi az ara ott sztem,mert meg kell fizetni a nagy forgalmazo "nevet" is, minden dragabb ott, viszont nyugodt lehetek, hogy gyari garisat kapok. Valamint ami (szamomra) nagy elony, a reszletfizetes, ez is bele van kalkulalva kicsit az arba valoszinuleg viszont ott LTE valtozat nemigen van sajnos...Na majd eldontom
-
Gizmo94
veterán
válasz
AMD_ok #51264 üzenetére
Saját véleményem: Nincs az az Isten, hogy annyiért 2013-ban S3-at vegyek. De neked kell tudnod, hogy számodra megéri-e, ebbe semmiképpen nem lehet beleszólni. Véleményeket kértél: az enyém ez.
Viszont kategóriájában közel. a legjobb, ha S3 mellett döntesz akkor már inkább próbálj meg LTE-t a 2GB ram miatt. Igaz, hogy nekem még sosem fogyott el sima S3 esetében sem, de ha meg fogja kapni az új Androidot, nem lehet tudni... Azért ezt jól gondold át... Az nem semmi pénz érte...zlatan77 A foldert, azaz a mappát. Ne legyen se szünet, se speciális karakter benne és próba.
-
Gizmo94
veterán
válasz
zlatan77 #51261 üzenetére
Az MD5 mismatch rossz fájlnév. Próbáld meg átnevezni a backupod fájlját és ne hagyj a névben szüneteket.
AMD_ok Azt írtad ugyanilyen árban,de az árat nem írtad le, hogy ugyan milyenben. Ezért nem tudtam objektívebb választ adni. Olyat nem írtam, hogy vegyél használtan.... Kamerával semmi baj, Note2 camera appal pedig igen komolyat tud.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Gizmo94 #51258 üzenetére
Tudod, nalam a helyzet az, hogy ilyesmit elvbol nem veszek hasznaltan. Tobb evre vasarolom, magamnak, es nem uzletelni akarok vele (jelenlegi Wave-m is 3 eves mar) - mar csak azert irom ezt, mert tudom lehet az edigitaltol olcsobban is kapni nehol, de az ara is jobban jonne ha reszletekben fizethetnem. Epp ezert alap a hivatalos gyari garancia,amire igenyt tartok. Nem vagyok hard-core user, tehat nem fogom szanaszet berhelni mindenfele hack-el, ilyesmik nem erdekelnek, a jelenlegi is alapallapotban van, plusz az appok, amit lehuztam ra.
Az S4 nem annyira vagott foldhoz, hogy adnek erte plusz 60 ezer forintot, bar biztos szebb a fullhd kijelzo, meg jobb ebben-abban, de pont a non power-user hozzaallasom miatt ez az S3 engem boven kiszolgalna.
Annyit azert kerdeznek, hogy a kamera jobb lett e a frissitesek utan, mert a tesztben 1 eve jol lehuztak a sracok?
Meg a masik gondolatom a Note2 volt,de az hatalmas mar nekem, nezegettem sok kepet rola, de tetszene, csak hat nem tudom hova tenni azt mar, arrol letettem
Koszi elore is -
zlatan77
aktív tag
Életemben másodszor akarok nandroid mentést visszatenni és másodszor sikertelen,
MD5 missmatch hibaüzenetet kapok.
Megőrülök,ha mindenem oda lett,mert a format data most a belső SD-m is törölte az összes képemmel,zenémmel.
Van valami megoldás? -
zoltan6
addikt
válasz
mgTerminator #51259 üzenetére
egérmozi
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok
Nem olvasnek vegig engedelmetekkel tobb mint 50k hsz-t
, hanem megkerdeznem a szakavatott S III tulajokat, hogy erdemes megvenni a telot (most az extrem digitalban ingyen hitelre) vagy ugyanilyen arban van e jobb (pl HTC One X, vagy mas)?
Koszi a valaszokat
-
Ambavir
aktív tag
válasz
Gizmo94 #51240 üzenetére
Most vasárnap is szívesen elmennék Dömsödre crossozni, egy kedves barátom versenyez.
A múlt versenyen kitört a kereke. Első helyről emiatt kiesni! Ráfért volna némi vigasz.
Csak sajnos anyagi okok miatt ez újra meghiusúl.Elég távol lakom onnét.
mgTerminator Állad leesne
-
htw
tag
Ha valaki külső vinyót akar a telóra kötni ajánlom az USB OTG Helper és az ES File Explorer vagy Task Manager összeállítást. A 750GB-os vinyóról simán játsza a full HD-s filmeket.
-
És a telefonom 5 nap uptime után elfelejtette, hogy létezik a multitasking. Hiába nyomtam a Home gombot, nem jött elő a futó appok listája, szóval reboot lett a vége
-
MurdR
veterán
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #51242 üzenetére
Tipikus férfiagy.
Csak a póker az emberrel. A romolgatás sok-sok pasival.. A cross meg... na ezt nem árulom el.
Valszeg meglepődnél.Amúgy tipikus Cosmo-nő. Lila haj, lila szemüveg, vagy centis műköröm.
Ja. És épp Coronitát hallgatok.Ember és az öt gyermek meg már alszik, ház tiszta, stb. Enyém az éj.
Kettő appot találtam, egyik sem műkszik sajnos.
-
roberto211
őstag
De legalább most már tudom mi az a kozmopolita.
-
Gizmo94
veterán
válasz
roberto211 #51244 üzenetére
Ennyit a magyar oktatási rendszerről. Nem a te hibád...
Szerk: Ebben nyertél. "Némileg" hamarabb volt a kifejezés, mint a magazin.
1stror Sajna nem nagyon... Lényegesen több vele a probléma, mint a siker...
Itt olvasgass bár nemigen találtam megoldást, sírást annál többet...
-
1stror
csendes tag
Mennyire kompatibilis a telefonunk mhl adapterekkel?Rendeltem iponbol egy WIRETEK típusút de nem müködött, garanciáztattam, azt hazudták kicserélték, de most sem mükszik.Felteszem nem jotállási,hanem kompatibilitási gonddal állok szemben.
-
roberto211
őstag
válasz
Ambavir #51239 üzenetére
Fórumokban tilosak ezek a témák,tehát itt ne nagyon keress választ mert nem fognak erre válaszolni aminek az indoka az,hogy ha segít akkor repülhet innét meg maga az egész ph-ról,meg nem nagyon szokás ezekről beszélni. Ha valaki akar segíteni akkor megkeres privátban, de itt tuti nem fog(vagy igen). Egyébként nekem is elsőre a cosmopolitan magazin jutott eszembe mint mgTerminatornak.
(#51246) Gizmo94 : Gondolom akkor innét vették a magazin nevét is
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #51242 üzenetére
Az nem jó sajnálatos módon ezen modell esetében....
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ambavir #51239 üzenetére
Nem szeretem művelődésre pazarolni a szelektív memóriám miatt. Amire nincs szükségem, azt auto törli....
Én nem olvasok semmilyen újságot, híreket, TVt se nézek, mert csak a sok szar van benne... Egyébként ezzel szerintem nincs semmi baj ha egy nő szeret "férfias" dolgokat csinálni. Legalább együtt tud tevékenykedni a palijával.
Amúgy szívesen megnéznélek képencsak kíváncsi vok hogy néz ki egy olyan nő aki romolgat, egyszerűen nemtom elképzelni
félre ne érts, nem akarok semmit
Világpolgárosítani meg esetleg a GalaxSim unlockal lehet, de rotty kell neki meg 1 ojró.
-
Synaptic
senior tag
válasz
mgTerminator #51236 üzenetére
Valami hasonlóra gondolok én is , de egy tök szűz rendszeren ami éppen kiesett az odin érkezési oldalán mi okozhatja ezt ?
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #51233 üzenetére
Köszönöm Gizmo94
Te pedig ha a hímsovoniszta energiáidat művelődésre fordítanád, tudnád mi a kozmopolita jelentése.
Segítek. Világpolgár.
Amúgy nem olvasok női magazinokat. Veled ellentétben. Az én agyam nem vont párhuzamot a kettő közt.Ha tudnád, hogy én vagyok a magadfajta férfiember rémálma! Pókerezem, telefonokat buherálok, s ha ne adj Isten autocross közelébe tévedek! Ajjaj.
Most, hogy tudsz mindent, tudsz segíteni nekem?
Amúgy megérteném a németet is....
-
mgTerminator
veterán
válasz
Gizmo94 #51235 üzenetére
Nem bántom csak mostmár felment a pumpa... amúgyis kicsit ingerlékeny vagyok és akkor még jön itt a hippi nyelvezetével
Nem becsülök le senkit, de írjon már normálisan, hogy mindenki megértse... most mit szólnátok ha félig magyarul félig németül beszélnék itt?
MunezXBK: ne haragudj, de pont leszarom hogy leírta vagy sem, nem fogom emiatt feltúrni a fórumot... írjon normákisan ahogy mindenki más!
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ööö, ne bántsd Ambavirt, nem hülye, csak értened kell amit virágnyelven írt. .. Ez nem a 'Cosmopolitan' női magazin, annál Amba-nak sokkal több esze van, ne becsüld le.. Viszont ha beírja ide azt, amit telefon esetében takar az általa alkalmazott kozmopolita kifejezés, repül innen, mert az tilos. De segítek.. A kozmopolita ebben az olvasatban azt jelenti, hogy bármely közegben jól érzi magát, nem függ körülményektől, helytől, .... egyebektől.. Vágod?
A többit a fantáziádra bízom..
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
1x már elmagyarázta.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
grievous2011 #51212 üzenetére
Az, hogy nem szeretnék elérhetetlen lenni.
-
dns86
tag
válasz
grievous2011 #51220 üzenetére
Nem túl bíztató, mivel 1: szombaton jönnek, 2: valszeg alaplapcsere lenne belőle.
már nem tudom mit higgyek
-
grievous2011
tag
de háznál javítanak, de ha olyan jó kedvükben vannak, akkor képesek erre, hogy nem megjavítják, hanem csak szimplán felajánlják azt a lehetőséget, hogy cseretelefont adnak...utánna elviszik és szervizeltetik, ami már nem az ő dolguk és idejük...sajnos ez így megy sokszor
-
dns86
tag
Sziasztok.
Olyan vki segítségét kérném, akinek T-s garijegye van, és hívott szervízt házhoz.
Akinek volt ilyen és megtenné hogy egy kicsit visszaemlékszik, tudna arra válaszolni hogy kérdezte -e tőlük a telefonos, hogy szeretne -e cseretelefont?
Mégsem háznál javítanak? -
-
Gizmo94
veterán
válasz
grievous2011 #51212 üzenetére
Ez számomra sem derült ki..
-
Bitlisz
aktív tag
Létezik olyan app ami figyelmeztet, ha "Csak vészhívás" ("Emergency Calls Only") van?
Mostanában néha előfordul...teljesen stock gyári rom, sosem buherált, ráadásul nemrég volt factory reset is.
Ilyenkor egy repcsi mód ki-be segít, vagy restart. -
Ambavir
aktív tag
Valaki tudna segíteni? Gio-t szeretnék kozmopolotázni.
-
ninjago
tag
válasz
roberto211 #51203 üzenetére
Használtam egy kis ideig króm bevonatút, mire rájöttem, hogy teljesen leárnyékolhatta, ezért már egy méterre a routertól fele annyi volt a wifi térereje.
-
Synaptic
senior tag
Valakinek nincs ötlete véletlenül miért marad bekapcsolt állapotban a wifi alvó módban , holott be van állítva , hogy pihizzen ilyenkor ?
-
Gizmo94
veterán
válasz
gyuri81 #51201 üzenetére
Látom, még nem kaptál választ... Nahh..
Az Android rendszer alapból egy virtuális gépen fut, ennek a gyorsítótára a Dalvik cache.
Ez azt teszi, hogy az Android induláskor átnéz minden alkalmazást (összes app) és épít egy olyat,mint a windows tree, olyan könyvtárfa félét, amit a későbbiekben a kód optimalizálására használ. A dalvik-cacheban tárolja az alkalmazásaidról az adatokat, (appokról amiket futtatsz)
Azért éri meg kitakarítani, mert ha benne maradnak az adatok , te pedig új rendszert raksz, akkor meghülyül a rendszer és crash lehet. De pl. amikor egy romolás vagy wipe után sokat kell várnod a bootra, az azért van, mert olyankor építi újra a droid a dalvik-cache-t. Kb. ennyi, de majd hozzátesznek még, ha nem teljes a leírás. -
doe2
tag
Helló!
Valaki nem szeretne One x-re cserélni?
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/htc_mobiltelefon/egyeb_htc/htc_one_x_32gb_fuggetlen_okostelefon_1761246650.html -
RAID 2
aktív tag
Mostanába elég sűrűn előfordul, hogy programból (általában CSR Racing, böngésző) kilépve újratölt a launcher, mi a szöszt lehetne csinálni,hogy ne fogyasszon ennyi (kb. 700 MB) memóriát a telefon? Korábban nem volt ilyen problémám. A Clean Master most 130 MB ramot szabadított föl.
-
a mobil odin-ban látok olyan opciót ,hogy dalvic cache törlése. ez pontosan mire való? mit töröl?
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W