Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobinHD
tag
válasz
apaszka #50198 üzenetére
még mindig baszott szánalmas ez a smarttarifa a telenornál...
További előnyök:
-korlátlan böngészés, e-mailezés és navigáció a Smarttarifa 3, 4, 5 és 6 csomagokban, belföldön (min. 5300Ft-nál)-nagyon kedvező hálózaton belüli percdíjak (hálon belül 39Ft, kívűl 49Ft, ez kedvező??)
-a havidíj 100%-ban lebeszélhető belföldön, fele-fele arányban hálózaton belül és kívül pfff
-nagy adatmennyiség minden Smarttarifa csomagban (50MB az nagy? kétszert betölt a facebook és ennyi volt....)és a legnagyobb: Havidíjban foglalt adatforgalmi keret belföldön (mely csökken a Facebook és Smarttarifa 3-6 esetén az email és böngészés forgalmával) LOL
-
apaszka
veterán
[link]
Most már elérhető az ára
-
bigdigit
addikt
válasz
roberto211 #50192 üzenetére
hát erre én is rákérdeztem és azt mondta a szerelő samsungnál nem indul újra semmi garancia idő fődarab cserénél sem.
mondjuk ezt én se hiszem el. -
Dzsur
tag
Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy otg kábelen csatlakoztatok egy 3.5 külsö hdd-t a telefonhoz de nem reagál semmit! Mi lehet a gond?A telefon nem rootolt ès gyári 4.1.2 android fut rajta!
-
roberto211
őstag
Legközelebb azért ne terjessz ekkora hülyeséget. Ahogy CHIPman mondta Fődarab cserénél vagy telefon kicserélésénél általában ÚJRAINDUL a garancia de ha nem akkor arra a fődarabra indítják újra a garit. Általában az előző szokott lenni,hogy a garanciaidő TELJESEN újraindul. Még akkor is megszokták hosszabbítani mikor a futár elviszi és a kiesett napokat tehát amíg nem nálad volt azokat a napokat is hozzá szokták írni.
-
zenke
aktív tag
válasz
mgTerminator #50188 üzenetére
Nem befolyásolja a garancia időt a javítás. Marad az eredeti.
-
Gizmo94
veterán
Nekem is talál lakáson, irodán belül holdakat, még múltkor panelben is kipróbáltam, ott is, lazán.. Csak néztem,hogy hülye ez??? De nem, valóban így volt. Ezt eddig egyetlen telefonom sem tudta, hatalmas pluszpont!!
amuba: Akkor a hangod már terminátoros az üszis csaj petét rakott, ahogy megszólaltál. A szerelő esetében meg ha más nem, marad a csúnya nézés, mint indok.
Szerk: de az a kettő nyilván akkor lakmározott éppen a szomszéd macskájának maradékain..
Azon nem csodálkozom, hogy kicserélte. Szerintem ha ezek után krákogsz meg hümmögsz, adott volna egy újat is mellé, csak, hogy kívülkerülhessen az ajtón..
-
Gizmo94
veterán
válasz
bigdigit #50175 üzenetére
Mondtam, hogy nem kéri...
Teljesen lazák a háznál javításnál.. Amuba valamiért nem tetszett neki, biztosan adott volt a gengszter fej és három pitbullal fogadta csóró szerelőt.
sb Szívesen.. Az S-nél botrány minőségű, az S2-nél közepes GPS S3 esetében osztályon felüli. Meg fogsz döbbenni S után. Indítod és mire észbekapsz, már ráragadt egy kazal holdra..
Romot elvből nem ajánlok senkinek, majd mondanak mások sokfélét. Én régi XXELLC Turkbeyt+update-t és Sone 5.7-et használok, mindig a legújabb Siyah kernellel.Varszegig: Nyilván átugrotta a kommentedet, pedig 99%, hogy az, vagy az is lesz a probléma..
-
sb
veterán
-
balazs0102
senior tag
válasz
kelzsoca #50172 üzenetére
na megnézem nem ugyanaz a neve. midnegy nem szórakozok veel, letöltötem egy dialer-t a paly-ből és 10X gyoraabban működik mint a gyári hulladék. Egyébként ezzel a módszerrel csak fordítva es file explorerrel a gyári system /apps ból kimentve a samsungcamera.apk-t nem lehetne ugyanúgy átmókolni a te CM romodba?
Vagy abszolút hülyeséget kérdezek?
-
kelzsoca
félisten
válasz
balazs0102 #50170 üzenetére
Igen, írd felül, de előtte mentsd ki az eredeti alkalmazást, ha gond van akkor vissza tudd tenni.
Root kell és egy megfelelő fájlkezelő(pl: root explorer, es file explorer stb)
A jogot (rw-r-r) pedig a fájlra hosszan nyomva, általában a permissions fül alatt tudod beállítani.
-
bigdigit
addikt
na szerelő meg volt.
alaplap+kijelző+aksi+hátlap csere.lett egy új telefonom.
érdekesség kép leírom változtatott a samsung néhány dolgon mióta megjelent a telefon.az alaplapon látszik. -
kengyel
nagyúr
Szia ! Elég sokat használom a GPS benne ,hiba és probléma nélkül. Hamar talál jelet,és folyamatosan tartja is. Elég sok navigációs programmal próbáltam már.
A kamera szerintem nagyon is jó. Készítettem pár képet győződj meg magad a minőségéről.
-
Gizmo94
veterán
Rengeteg rom van, mire kipróbálod őket, elavul a telefon.
SW oldalról csak előreléphetsz az S3-mal.
A GPS még az S2-höz képest is nagyságrendekkel!! jobb. Pillanatok alatt talál holdat, nem szakad, tökéletesnek mondanám. A kamerájával is maximálisan meg vagyok elégedve, mondjuk én custom rom alatt a Note 2 app-jával használom. Beltérben ez sem fullos, mint ahogy egyik sem... Amúgy ahogy próbáltam, egyelőre még az S4-é sem jobb nála..apaszka Úhh, az a fekete lowrider jószág, az valami kegyetlen!!
-
sb
veterán
válasz
Gizmo94 #50114 üzenetére
Sziasztok!
Épp azt akartam kérdezni, hogy milyenek a gyári romok ill. vannak-e jó custom romok, kernelek a telefonra.
Galaxy S-ről váltanék, az elég jól el volt látva. Mondjuk a customok kellettek is a szar gyári romok helyett, de ezzel már nagyrészt lag és problémamentesen lehetett használni, jó lenne, ha sw-s oldalról nem kellene visszalépnem.
A másik ami érdekelne a GPS és kamera. A kameráról vegyeseket olvastam, van ahol dícsérik van ahol nem.
A GPS-nél igazából csak az kéne, hogy normálisan ne veszítsen fix-et, mint az S legendásan szar GPS-e. remélem ez itt nem gond.Kösz a válaszokat előre is!
-
DjBlero
őstag
válasz
apaszka #50164 üzenetére
csak nyomjátok a bulit
sb [rom list]
-
zlatan77
aktív tag
válasz
apaszka #50155 üzenetére
Nem,hogy gyári visszaállítást,de romot is kell cserélnem.
Kis piros felkiáltójelet el kell tüntetnem.
Ahhoz viszont semmi köze,hogy mennyit járattam a kijelzőt.
"olvassa,aztán ő is felkészültem megy hozzád??? "
1.Honnan tudná mégis,hogy én ki vagyok???
2.És mire készül fel? A képernyő be van égve és kész. -
Gizmo94
veterán
válasz
CyberSoma #50160 üzenetére
Én nem kérdőjeleztem meg, természetesnek vettem, hogy I9300-ról van szó, mivel külön nem írtad, hogy LTE lenne.
Blero Nem bántásiból írtam, csak átlagosan Apaszka normális szokott lenni, így most nem értem ezeket a kissé széthullott kommentjeit.
Amint írta, éjjel a zenédre bulizott, abból gondoltam, hogy a rave szeleteléshez begombázott, vagy ilyesmi..
-
Gizmo94
veterán
válasz
apaszka #50155 üzenetére
Ne paráztasd már, nem olvassa és ez meg egy agymenés, hogy majd ellenőrizgeti a szervizes, hogy mit meg hogy futatott. Egyébként ha sosem pihentetem a kijelzőt és mindig full fényerőmn megy, az is rendeltetésszerű használat. És ha nekem tetszik, hogy mindig látható? Azért van benne.
2. téma: Dehogynem művel ilyet S3.. Mitől lenne már klón a telefonja, te kész vagy. mi van veled, betéptél?
CyberSoma Ok, no problem.
-
apaszka
veterán
válasz
zlatan77 #50095 üzenetére
Én azért csinálnék egy gyári vissza állítást!.
Mi van ha belenéz a szervizes,hogy 36 órán át folyamatos kijelző használatod volt,és programot meg semmit nem indítottál el???
Ja ,,,és mi van ha itt van a szervizes a fórumon,és olvassa,aztán ő is felkészültem megy hozzád???CyberSoma
Bocs nem bántásnak szántam,csak a lepattanóra ugrattam!
Tudod jó ez a teló,és valami nem stimmel a tieddel. Ilyeneket nem művel csak egy klón!
Viszont azokból sok van az országban már. -
kengyel
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
válasz
balazs0102 #50094 üzenetére
Rendszeralkalmazást ne akarj telepíteni, azt a system/app mappába másold be, majd add rá a jogokat, és reboot.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Gizmo94 #50129 üzenetére
Elszartam a linket... :S [jó link itt]
korcsillio Hogy töröld az appok adatait. Kell wipe cache, dalvik cache és fix permissions sem árt.
-
kengyel
nagyúr
Legyetek szívesek megnézni ezt a beállítást hogy nálatok ki van e kapcsolva , vagy valamelyik opcióra állítva. Mert elképzelhető állítólag ,hogy ez is beleszól nálam hogy a hívásnál egyszerűen nem hallanak. Köszönöm.
Teljes beállítási folyamata .
-
Gizmo94
veterán
válasz
DjBlero #50127 üzenetére
Merbénavagy.
Mondtam, hogy ésszel. Megvolt? "3. For safety, clear data of Gallery and Camera apps"
Húzhatod újra a romot. Wipe nélkül megmarad mindened mondjuk...
Szerk.. Nahh, vannak még csodák. Egyébként pofás, nem?
Ja, mindenki ésszel pakolgassa, NEM vállalok felelősséget elszarás esetén. .. Ha nem kell a Note2 Camera, itt van csak a gallery szólóban.
-
medium84
aktív tag
Érdekelne, hogy ebbe a bölcsőbe bele lehet-e tenni az S3-at szilikon tokkal?
-
Gizmo94
veterán
válasz
korcsillio #50123 üzenetére
Ezek egyszerű gondok amik zavarnak. Custom rom ---> Note 2 gallery és jól megy, minden kép ott van, ami nem is odavaló ---> .nomedia fájl a mappákba és már nincs ott egy oda nem való sem, launcher, pl. nova, (de a jkay is tudja) ami a tárcsázót benntartja a memóriában és egyből ugrik ---> megszűnnek a bánataid. Apró elmélyedés az android világában és a problémák nagyrésze solved.
-
Kh@oSz
aktív tag
Hmm, nálam is azonnal bezárja a poweramp-ot
Viszont ha widgetről indítom a zenét akkor szól. De ahogy belépek kilép
Más:
Olvastam korábban hogy volt akinek kifakult hirtelen a kijelző. Én azt hittem ez gyári rom betegség de nekem is csinálta az előbb CM-el. Olyan mintha a kontrasztot nullára vettem volna és a sötétszürke világosszürkén rikított. Egy sleep+ébresztés megoldotta de ez mi a görcs egyébként? -
Jadro
veterán
válasz
mgTerminator #50076 üzenetére
Mikori nightly van fent neked? Nálam a 27-i volt és minden fasza volt. Aztán frissítettem 29-re és a poweramp cseszik megnyílni. Pontosabban megnyílik és azzal a lendülettel csukódik is be. Már újraraktam a rendszert a gyökerektől, tök üres CM-re rádobtam a powerampot és a 27-es alatt okés, a 29-es alatt meg nem.
Esetleg ha már frissítettél megnéznéd? Ha nem, akkor legyen mentésed!
-
kengyel
nagyúr
válasz
CyberSoma #50112 üzenetére
Azért az automata fényerőt te is tudod állítani
Nem mindig olyan sötét az
De cserébe még napfényben is "viszonylag " látható a kijelző.
Urak ! Nálatok a hívás beállításnál ugye van ilyen hogy, My call sound beállítások ,ezen belül van hogy tiszta hang, jobb fül ,bal fül,lágy hang, Ez nálatok is kikapcsolt állapotban van ?
-
Gizmo94
veterán
válasz
CyberSoma #50112 üzenetére
Sajnos az, hogy a vásárlás utáni gyári rommal szaggat, előfordulhat. Egy data/factory reset új telefonnál sem árt, mielőtt belakod, a romot frissíteni sem, továbbá lehet törölni vagy tbp-val fagyasztani azokat a Samsung bloatware-kat, amiket nem használsz. Azt tudni kell, hogy ha pl. felraktad a facebook appot, az csúnyán tudja lagoltatni plusz eszi az akkut is. Skype egyes verziói is. De ha normálisan rajta van egy jó custom rom, vagy a legfrissebb gyári, akkor az S3 nem lagol. Nálad valami baj van, mert a kamera alkalmazásai pl. nem szoktak szaggatni. Minden telefonváltásnál ez van egyébként, más, mint a megszokott. Vagy megszokod-vagy váltasz, nem nagy ügy ez.
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Két napja váltottam HTC One S-ről (2x1,7GHz, Z560e) Galaxy SIII -ra (T-mobile).
Az eddigi tapasztalataim elég vegyesek. 4 proci ide vagy oda, sokszor megakad a rendszer. A HTC -nél ilyen soha nem volt, holott az csak 2 procis és ott is vannak animációk a menükben.. A bekapcsoló gomb megnyomása után is gondolkodik vagy 1mp-t, mire feléled!?
A gyári képnézegető botrányos. Nem elég, hogy nem tudom kiválasztani, hogy mely mappákat mutassa (így az összes zene album borító ott virít), de még lassú is. Próbáltam a QuickPic-et, mert sokan ezt javasoltátok itt a fórumon, de az is szaggat. Érdekes, hogy a HTC-ben is 8Mp -s kamera volt, hasonló méretű és mennyiségű fotóval, ott tlejesen folyamatos volt a zúmolás, lapozás, stb.
Viszont van egy pár jó future is a nézegetőben, pl. a kép scroll-ozás, zoomolás mozgatással, kiírja, mikor és hol készült a kép, stb.
A kijelző szép, de véleményem szerint az automata fényerő használhatatlan, mindíg annyira sötét...
Jó a bővíthető memória, szépek az animációk és fém HTC után nem tűnik rossznak az összeszerelés és anyag sem. Jobb fényképeket csinál, mint a HTC One S.
Egyelőre ennyi, remélem hamar összeszokunk -
Gizmo94
veterán
válasz
zlatan77 #50095 üzenetére
Mondtam, hogy be fog égni.. Sokan tapasztalat nélkül csak mondják azt, amit olvastak a weben, itt-ott. Ilyen az is, hogy a pentile nem ég be... Dehogynem. Olyan okádékul be tud égni, hogy homogén háttérnél zavaróan látszik. Mondtam, hogy Beautiful Widgets fehér órája megteszi a magáét, Fancy nyilván detto ugyanaz.
bigdigit Nem kell a számla. Ha kéri is, bár tőlem sosem kérte egyik sem, azt mondod, hogy elhánytad, nem foglalkozik vele. Prémium garancialevél elégnek kell, hogy legyen. Mondjuk bajod nem lesz belőle, ha megtaláltad.
-
bigdigit
addikt
válasz
DjBlero #50107 üzenetére
Eltartott egy darabig mire meglett.Már 4x tettem félre a csomagot aminek a végén volt maga a számla.Telenor ilyen durva wc papír jellegű paksamétát küldött a kártyás csomag mellé és nem gondoltam volna az előfizetői szerződéshez van a telefon számla is csapva utolsó oldalként.De a lényeg meg van minden.
-
bigdigit
addikt
Elég a szervizesnek a samsung garancia levél vagy kotorjak még számla után is?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló