Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Valaki meg tudja erősíteni, hogy a Melopow M002 működik teljes dex funkciókkal Oreo alatt is.(?)
Most jött meg de csak holnap tudom kipróbálni és addig sem szeretnék izgulni ha nem muszáj.
Köszönöm
Illetve van valami amit tudnom kellene csatlakoztatás elött.(?)
Pl usb beállítás stb. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
laszlolczka #36493 üzenetére
-
Én is hozzá szóljak a merüléshez:
Botrány! Android rendszer zebál a legtöbbet a kijelző után. Most visítva bír ki 24 órát töltés nélkül 3-4 óra SOT-al. Remélem csinál valamit a Samsung ezzel.
-
Pompi
nagyúr
válasz
enginev3.0 #36489 üzenetére
Nem neveztem félre őket, meg hát ott az exif is
-
Pompi
nagyúr
Lehet lerágott csont a téma, de bevallom kihagytam pár hónapot a topik életéből
, de a mai napon kezemben volt egy S9, volt lehetőségem egy gyors fotó összehasonlításra. Semmi tudomány, kiszaladtam napközben az irodából, meg most az imént, és lőttem pár képet, automata módban, próbáltam ugyanazt a kivágást megvalósítani, illetve volt ahol direkt nem, hogy a látószög különbség látszódjon.
Nem akarok hazabeszélni (mármint az S8 felé), de nem érzem az S9-ben azt az erőt (legalábbis így automata módban), ami miatt azt mondanám, hogy ide az S9-et. Sőt, az, hogy az S8-nak nagyobb a látószöge nekem még plusz pozitívum.
Mi a véleményetek - próbáljunk objektívek lenni
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
icemad #36479 üzenetére
De ollie kolléga és a kérdező is dual standby telefonról beszélt (a 2 SIM-es S8-ak is ilyenek), amire te gondolsz, az a dual active verzió, de az nagyon ritka a telefonok között, S8-ból nincs is olyan variáns.
Active dual standby, amit te írtál, az nincs. Vagy dual standby, vagy dual active van.
-
enginev3.0
félisten
Nálam nincs gond az üzemidővel, bár volt egy FR oreó után, mert véletlen bootloopra tettem a telefont
-
hroberto
veterán
Úgy tűnik az Oreo alaposan tönkre vágta az üzemidőt. Az legnagyobb fogyasztó az Android OS. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
ShadowLac
addikt
Android rendszer 21%. Nem sok ez??
-
RSteve
tag
Használja valaki a dual SIM-es telefonját úgy hogy a SIM2-ben csak adat kártya van? A SIM2 is 4G-s? Ha SIM1-re hívás jön akkor nincs net a SIM2-ön, illetve ilyenkor átvált a SIM1 netre ?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
laci laci #36389 üzenetére
Szia!
Most jutott eszembe, hogy nekem is volt ilyen szitum pár hónapja. Az egyik havi frissítés után elég szépen lecsökkent az üzemidő. Én is az update-re gyanakodtam, de nálam kiderült, hogy a messenger nem bírt magával.
Letöröltem, és vissza is állt a régi rend.
Szerintem nézz szét egy kicsit a telón, mert nem kizárt, hogy nálad is valamelyik app bolondult meg.
Nem valószínű, hogy a teló frissítés miatt van, mert addig szinte mindenkinél jobb lett, vagy változatlan maradt az üzemidő. -
Levente07
tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá! Berendeltem egy Nillkin 3D CP+MAX Full Coverage Tempered Glass Protectors For Samsung Galaxy S8+ üveg fóliát, de amilyen okos vagyok, S8 pluszhoz való, persze nekem sima s8-as van... Privátban a többit. Bocsi az offért.
Üdv.
-
ShadowLac
addikt
-
Snoop27
őstag
Én pár napja vettem észre, hogy a szélén körbe halvány lila szinű a képernyőm. Nem tudom mitől lehet, olyat már olvastam, hogy a teljes képernyő lilás, de hogy csak a széle....
Másnak nincs ilyen gondja? -
olleru
csendes tag
Hogyan tudnék visszamenni hivatalosan telenor nougatra G955FXXU1AQK7? Hol tudom letölteni a teljes rendszert? samfirm-mel akárhogy próbálom, csak az oreot mutatja
-
Chamoro
tag
Nekem tökéletesen tölt a EP-PG950-es vezeték nélküli töltő. Saját töltőjével használom. Annyit vettem észre, hogy 30 perccel több időre van szüksége a teljes feltöltésig.
A másik! Nekem 6 órás kijelző időim szoktak lenni. De majd csinálok screenshot ot. -
enginev3.0
félisten
Megjött a Screenknight, 1 hét alatt
Előre hátra -
Mr.Silkó
veterán
válasz
kisdobos0111 #36459 üzenetére
Ritkán van rá szükség szerencsére, de akkor általában kábellel, simán Windowsos fájlkezelővel.
-
batai15
félisten
válasz
kisdobos0111 #36459 üzenetére
Portal.
-
mikesa
tag
válasz
kisdobos0111 #36455 üzenetére
Nálam ha google drive-ból akartam telepíteni, ugyanezt írta. Töltsd le a telóra es onnan Indítsd 😉
-
mrptomi
csendes tag
válasz
kisdobos0111 #36449 üzenetére
Lassú töltési hibát nálam kábel hiba okozta még régebben S7- nél.Próbáld ki másik kábelel.
-
hunluigi
senior tag
válasz
kisdobos0111 #36451 üzenetére
Biztosan oreo kompatibilis az app amit fel akarsz rakni?
-
marquuard
veterán
válasz
kisdobos0111 #36451 üzenetére
Mit próbálsz telepíteni?
-
kisdobos0111
aktív tag
Nem tudok oreo alatt külső apk-t telepíteni. Mindig azt írja hogy hiba a csomagolt fájlban. Eddig ezeket használtam. Mi lehet a gond?
-
Kajt
tag
Két tokkal vam talasztalatom. Amikor a telefont vettem (S8), rendeltem egy Spigen Liquid Air-t ami tökéletes a maga módján, még azzal sem volt nagy és kijelzővel lefelé is lehetett rakni a telefont, fogásra is nagyon jó, véd rendesen kisebb esésektől is. Viszont nem tetszett, hogy mint a tokok nagy része, elvesztette a telefon a szépségét. No meg a teljee gombtakarás miatt nehezebben lehetett benyomni az oldalsó gombokat és a tok alján lévő kivágások sem voltak kényelmesek pl Jack aljzatnál...tudom, első világ beli problémák.
Azóta rendeltem egy Peel tokot, pontosabban annak a másolatát Amazonról németországból 11€-ért, eredeti 35€ lett volna és ugyan az. Ez már csak inkább karcolás ellen véd de mintha nwm is lenne rajta tok. A kamera körül van egy kis perem így az ujjlenyomat érzékelőt sokkal egyszeeűbb belőni vakon. Annyira passzol, hogy másnap is maradt a hátlap mögött egy kis belga sör (vicces este volt, pedig a csapos is meg lett kérve, hogy mossa le, nézett is furán) aztán otthon én is kimostam rendesen és már minden ok. Fogásra remek,súlya alig van. Persze biztosítás van, ezért is merem bevállalni a Spigen helyett. -
sebgutkopf
őstag
QI töltéssel kapcsolatban viszont van egy érdekes tapasztalatom. Igazából nem közvetlenül az s8-at, hanem az s8 gyári töltőfejét érinti.
Adott egy Sandberg 441-09 qi szabványos kéttekercses töltő, ami adaptív módon üzemel 5V/2A vagy 9V/1,67A-en is. A Samu gyorstöltők ezen utóbbi módban hajtják. Ha nem ilyen nagy teljesítményű bemenetet kap, akkor értelem szerűen lassabban tölt.
A készülék működik ipad töltővel, korábbi 1A-es Samsung töltővel, számítógép usb portjáról, a 9V/1,67V-os samsung töltővel is, amit az S6, vagy A5-höz adnak és ezekkel megy szépen a töltés és a gyors mód is. Ellenben az S8 töltő fejével csak akkor hajlandó menni, ha mondjuk egy akár 1A-es samsung töltőhöz adott gyári kábellel használom, más micro usb-s kábelekkel nem, még rövidekkel sem. Ellenben az S6 töltője akár a 120cm hosszú belkin kábellel is működteti.
Szóval nem nagyon értem, hogy az S8 töltő feje miért ennyire válogatós a kábelre?Amit látok különbséget az S6 és S8 töltőfeje között az a színük, ezért nem hinném, hogy a fekete miatt kéne egyes kábelekre allergiásnak lenni.
-
enginev3.0
félisten
Nálam teljesen jó az üzemidő, olyan S7 edgees, talán kicsit gyengébb annál
-
kgergo89
tag
Sziasztok! S8+ Oreo update óta nagyon merül a telefonom. Hogy lehet visszarakni a Nougat-ot?
(gyári visszaállítás megvolt, nem segített) -
mrptomi
csendes tag
válasz
kisdobos0111 #36443 üzenetére
Töltőfej+kábellel tölt rendesen?(pad nélkül).Esetleg egy másik kábellel vagy töltőfej.Én a padra gyanakszom.
-
madkiller
őstag
válasz
batai15 #36440 üzenetére
Nekem a clear view össze karcolta az S6omat , sűrűn kivettem és nem szereti + a kemény hátlap közé ékelődött porszemek foltossá koptatták az üveg hátlapot. Erre is vettem kicsit keményebb tokot párszor kivettem mindig a jobb felső sarkánál kezdve és az ezüst kereten a jobb felső sarkán van 2 db karc. Eddig a szilikon tokok jöttek be nekem legjobban még, ha nem is a legdesingosabbak.
-
anrab
addikt
Mióta frissült a Chrome, alulról mindig feljön az egyszerűsített nézett funkció, mint ahogy a mobilbaráttá tétele szokott felugrani. A Chrome beállításokban nincs bepipálva. Újra indítottam, ki-be kapcsolgattam, újraraktam.
Van valami ötletetek? Köszi. -
batai15
félisten
Hát ha kopik az alcantara akkor ,inkább majd rendelek bőr tokot, negyed annyi sincs és az is -bírja vagy 3 4 hónapig .
-
-
Ateszpapa
addikt
-
sebgutkopf
őstag
válasz
batai15 #36338 üzenetére
Nekem van alcantara tokom (ezt kaptam mellé). Ugyan ritkán van a telefonon, mert meztelen szeretem, ezért csak akkor teszem rá, amikor a várható használat alapján az extra védelmet szükségesnek tartom.
Számomra kellemes meglepetés. Egyrészt súlyra elég könnyű és amitől a legjobban tartottam, annyira nem vastagítja a készüléket se mélységében se a széleken, mint gondoltam volna. Nem csúszik, a fogása és tapintása kimondottan kellemes. Mivel belül a telefon felől is alcantara, ezért a tokba tett készüléket nem karcolja, sőt szép tisztán tartja. A 4 saroknál felér a kijelző fölé, tehát kijelzővel lefelé fordított telefon esetén a tokra fekszik fel, nem a kijelző üvegre.
-
sebgutkopf
őstag
A google térképet több fronton nem értem, lehet másra van szánva, de akkor meg ne tegyünk bele navigációt.
Ahogy írod a térkép nem up to date. Viszont a waze-t is már megvette a google, tehát miből tartana a kettőnek szinkronban lennie?
Ellenben a waza közlekedési jelentéseket (karambolok) átveszi a google map, ellenben tudtommal a forgalmi infója az sem teljesen egy az egyben a waze alapú valós.
Az iránytűs marhasága meg hát ... nevetséges, hogy ennyi év alatt nem tud egy hw-es iránytűt bekalibrálni. Minden családtagnál és ismerősömnél rosszul tájol gyalogos nézetben. -
eladogeppc
veterán
válasz
enginev3.0 #36429 üzenetére
Köszi, megnézem !
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
enginev3.0 #36429 üzenetére
Ígéretes, az egy darab 1 csillagos értékelésével.
-
enginev3.0
félisten
válasz
eladogeppc #36419 üzenetére
Whl cool black
Azt nézd meg themesben -
Mr.Silkó
veterán
válasz
kisdobos0111 #36424 üzenetére
Nem lazult meg a kábel a töltőpad usb portjánál vagy a töltőfejnél?
-
mrptomi
csendes tag
válasz
kisdobos0111 #36424 üzenetére
Oreoval is münködik a pados töltés.Próbálj egy gyári visszaállítást hátha segít.Vagy a töltőpadnál van a hiba.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ShadowLac #36417 üzenetére
Ha nem sikerül vedd elő a használati útmutatót(ha nincsen, akkor neten megtalálod) és keresd ki a bt beállításait. VW nem volt, azt nem ismerem, de a legtöbb bt menüben van settings és ott kikeresed a telót és ha rányomsz lesz egy delete funkció. Lehet érdesem lenne angolra állítanod első körben és akkor egyszerűbb lesz a művelet.
Eladogeppc
Samsung témákból töltve, ahogy Ákkk írta. Pár ilyen:
River_of_the_night(Lánchidas)
MOoNDAY
Golden Black Clock
My Black Note -
kisdobos0111
aktív tag
Frissítés óta nem tölti a gyári tültőpadom a telefont, Elkzd villogni. Előtte semmi gond nem volt vele.
-
hroberto
veterán
Pár napja van fenn az Oreo. Eddig semmi gond nem volt, erre ma reggelre 10%-ot merült Repülőben a szokásos 1-2% helyett... Mi ez?
-
Ákkk
addikt
válasz
eladogeppc #36419 üzenetére
Gondolom letöltötte a témaáruházból van pár ilyen....
-
Frozzy
őstag
Angliában vettem a telót. Szolgáltatói szoftver az OXM_XEU /XEU-XEU-XEH/
Miért nem kaptam még Oreo frissitest ?
-
Kajt
tag
OXM-LUX Belgiumban frissült
-
ShadowLac
addikt
Ma akadt egy kis problémám. Összepárosítottam vw t5 gyári Bluetooth át a telómmal. De azt vettem észre hogy jobban merül gondoltam maradok a jól bevált nokia bh 310 headsetnél. Bluetooth menünél kis fogaskeréknél lecsatlakoztattam róla a vw bluetooth_t. Ok. eddig. De utána minden autóbeindításnál jön az üzenet hogy vw phone kapcsolódni szeretne 4db 0 stb kóddal kapcsolódhatok. A mégse re nyomok kb 5 perc és megint jön az értesítés van hogy 4 szer is van hogy 1,2,3 szór. Ujjbab indítás után megint uez. egész nap.
Csináltam hálózatbeállítások visszaállítását is és alapbeállítások visszaállítását is.
Gyári adatok visszaállításához nem ragaszkodok nem rég laktam be az OREOT.(lehet egy bug?)
Régebben S6 al is kipróbáltam simán lecsatlakoztattam és nem csinálta ezt.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingyenes parkolást!!!!
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest