Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- RAM topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz
icemad #56098 üzenetére
Nem teljesen értem, mit szeretnél a cikkel bizonygatni? Hogy a fekete téma nem akku kímélőbb, mint a sötét szürke? Vagy a normál fehér? Mert a cikk nem a fehéret elemzi ki. Ha már itt tartunk, egy észrevétel, ő 100 nittel számol, ami szerintem elég kevés. Nap közben szerintem megvan a 400-600 nites fényerősség, ami a sötét szürke hátteret alapul véve is markánsabb különbséget eredményez. Fehéret meg sem említem. És még egy dolog, sajnos a kijelző a legnagyobb fogyasztó, technológiától függetlenül. Kivétel pl ha Antutut futtatsz, mert akkor a komplett rendszer csúcsra jár, 8 mag+ a gpu, meg írja a tárat veszettül.
-
tetova
tag
Napi ajánlat
: [link]
-
icemad
nagyúr
Ezzel kapcsolatban ajánlom ezt a cikket: [link]
Sokan megfognak lepődni. -
Szajo
őstag
Szerintem sem számottevő a különbség...
Próbáltam kb 2 hónapig volt nekem is fekete téma +háttér mizériám és a végén mikor visszaváltottam a gyárira + norm. háttérre direkt figyeltem.
Estenként mire hazaértem melóból fekete háttérrel kb 45-55% körül volt, normál hattérrel (azóta is így használom) meg kb 40-47% kb mindig kicsivel 50 alatt... (persze a körülmények kb közel azonosak)
Most nekem nap végére pár százalék miatt amikor úgyis rakom este töltőre minek nézzem a fekete billentyűzetet, fekete youtubeot meg fekete mindent? -
icemad
nagyúr
A sötétszürke téma 0.063%-al fogyaszt többet óránként, mint a teljesen fekete. Akkor, ha 1 órán keresztül csak a hátteret nézitek. Ki az az állat, aki így használja a telefonját? Ha hófehér hátteret raksz be, akkor lesz 4-5 % extra fogyasztás óránként, de csak akkor, ha 1 óráig csak a hátteret nézed.
-
Probert75
addikt
-
-
Szajo
őstag
Nem tudjátok,hogy droid 9 alatt hogy lehet kimerevíteni egy alkalmazást?
Azaz mikor valakinek odaadom és csak azt tudja használni amit kimerevítettem.? -
Kroni1
veterán
válasz
kislaci #56071 üzenetére
Miert akartok cserélni?! S8 az egyik legjobb teló. S9-et gondolkodom h eladjam, mert az asszony 8-asa jobban bejön: Olcsóbb, vékonyabb, könnyebb, mégis tovább birja akksival, az ereje és a kamerája nekem ugyanúgy megfelel, bőven.. Sztem az S9-en az én szemszögemből több a kompromisszum!
-
kislaci
senior tag
A kamera sem jobb semmivel sem. Szinte ugyanaz. Én is cserélnék, csak nem tudom hogy mire. Még a sima s10-et sem érzem érdemesnek a váltásra, nem hogy az "e" variánst.
-
nagyj74
senior tag
válasz
gordonfreemN #56067 üzenetére
Hogyne lenne érdemes.
-
gordonfreemN
addikt
Az eddigi frissítéseket érdemes feltenni?
Júliusban volt utoljára frissítve az S8 azóta halogatom, mert pérszor már megjártam a termékidő vége fele elvégzett frissítésekkel. -
Probert75
addikt
válasz
lionshamlet #56059 üzenetére
-
-
dnelb
veterán
[link] hoppá, lehet megkapjuk?
-
lionshamlet
senior tag
Hello, Más tapasztalt olyan hibát miután frissült a Google chrome a böngésző belassult?
Lassan tölti be az oldalakat, stb.
s8+a gyári böngészővel nincs gond.
-
Balzak83
senior tag
válasz
Ruszki #56055 üzenetére
Én ezzel készültem visszavinni javításra. De adtam neki egy utolsó esélyt, és nem a gyári visszaállítást válsztottam, hanem a recoveryből nyomtam neki egy teljes visszaállítást, majd közvetlen utána egy wipe cache-t is. Most már 1 hete, hogy meggyógyult, egyszer sem tapasztaltam a hibát. Előtte 2 naponta ujraindulgatott.
-
Ruszki
senior tag
Sziasztok!
Nem még nem keresetem a fórumban, de lehet volt már valakinek hasonló!
Öcsémnek S8-as Samsung-ja a napokban elkezdett újra indulgatni random időközönként!
Már csináltam Gyári alaphelyzetbe visszaállítást is és nem oldódott meg!
Valkainek volt hasonló élménye!?
Köszönöm!
Üdv, Ruszki!
ui.: még tavaly volt egy esés de azóta is használta és nem volt ilyen gond vele! -
Tityahome
aktív tag
válasz
laszlolczka #56053 üzenetére
Köszönöm!
Azt nem ismerem, de nyitott vagyok az új dolgokra! -
Tityahome
aktív tag
Hát haláliak vagytok! Jókat mosolygok itt rajtatok!
Szerintem törjetek pálcát is a fejem felett csak mert nem úgy nyilvánultam meg ahogyan Ti azt elképzeltétek.
Most őszintén....nem lett volna egyszerűbb ha valaki kulturáltan megkérdezi, hogy mi volt a megoldás?
....és akkor esetleg nem lenne ez a sok felesleges hozzászólás.Mivel Én nem vagyok ebben egy nagy guru, gondoltam, hogy ez egy olyan kérdés amire 100 ember kapásból tudja a választ. Azért írtam csak annyit, hogy,,megoldódott", hogy ne kezdjen el senki feleslegesen válaszokat írogatni.
....de engedjétek meg, hogy akkor mindenkitől elnézést kérjek akiben felháborodást keltettem! Remélem így már mindenki számára megfelelő!
Bár számomra kicsit akkor is vicces marad ez a szitu és jól szemlélteti a mostani viszonyokat embertársainkhoz.
(Ezt off-ban akartam írni csak mivel ezt sem tudom hogyan kell, de megkérdezni már nem is merem, így csak szólok. Remélem ezzel nem keltek ekkora felháborodást)
-
viktorhu
veterán
-
Probert75
addikt
válasz
Predatorr #56045 üzenetére
Nem barátom, ő kérdezett tőlünk! Senki nem cseszegette, hanem csak megjegyeztük!
Ha már volt olyan kedves és elvárta volna a fórumozóktól a segítséget, akkor ha maga megtalálta, akkor magának válaszolva le is írhatta volna a megoldást.
Ezzel én nem is OFFolok tovább!
A topikgazda törölheti is az ehhez fűzött hozzászólásaim, ha lehet vagy zavarja. -
icemad
nagyúr
válasz
Tityahome #56046 üzenetére
Én kikapcsoltam minden optimalizáló dolgot. Nem vettem észre eddig, hogy jobban merülne, viszont elkerülnek az ilyen anomáliák. Nekem a céges levelezéssel meg programokkal volt gondom. S10+-nál is első dolgom volt minden ilyesmit kikapcsolni. Mindig ezt ajánlom azoknak, akiknek valami értesítés nem jön meg és/vagy valami nem működik megfelelően. Mint nálad a GPS.
-
Tityahome
aktív tag
Először is, köszönöm Predatorr fórumtársnak, hogy mellém állt, másodszor pedig el mondom, hogy "imádom" az ilyen feleslegesen gyűlölködésbe kezdő fórumozókat, aki ha úgy vesszük ugyancsak le írt egy felesleges hozzászólást azért, hogy belém tudjon kötni.
Az évek során nagyon sok segítséget kaptam már ezen a fórumon és a "kötekedőknek" üzenem, hogy higgyétek el, ha tudok én is szívesen segítek bárkinek.
Egyébként nem gondoltam, hogy ez másnak is lehet probléma mivel azt hittem én nyomkodtam el valamit a telefonon (ami elég valószínű most is)!....de, hogy mindenki megnyugodjon a MEGOLDÁS!!! Az alvó alkalmazások közül ki kell venni a google térképet.
Remélem mostmár mindenki nyugodtan alszik majd!
-
-
Predatorr
őstag
válasz
gordonfreemN #56041 üzenetére
Fárasztó az olvasás, vagy miért baj, ha valaki szól, hogy más ne csessze az idejét a megoldásra? Tessék, +1 hsz!
-
Tityahome
aktív tag
Megoldódott!
-
Tityahome
aktív tag
Nem tudja valaki miért van az hogy navigáció közben ha lezárom a képernyőt elveszti a GPS jelet a telefon. Olyan mintha olyankor kilőné a GPS-t a telefon.
Eddig lezárt képernyőn is működött a Google navigáció....
Valamit elállíthattam? -
törölt tag
Sziasztok
S8-ra mennyi most egy akku+usb csati csere? Hol érdemes csináltatni? nem garis.
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan hivatalos szervízt ahol fel is veszik a telefont? Aksi csere iránt érdeklődnék, de egyszerűen képtelenség bárkit is elérni a Samsungnál, emailre is szarnak bármit is válaszolni.
Nevetséges és egyszerűen vérlázító az ügyfélszolgálat ennél a cégnél... -
$atirka
őstag
válasz
BoneDragon #56030 üzenetére
-
Plebi
senior tag
A telefon névjegyénél van olyan rész, hogy telefonszám, ami ismeretlen, valahol meg lehet ezt adni neki?
-
tetova
tag
válasz
BoneDragon #56030 üzenetére
Miért ne használta volna? Valamitől csak aktív volt több, mint 5 órán keresztül a kijelző!?
Nincs azzal az akksival még semmi gond szerintem. -
vitya81
tag
(help pls)
Sziasztok!Elégedett használója vagyok a telefonnak, lassan 2 éve, viszont az utóbbi hetekben azt tapasztalom, hogy gyorsan merül az akkumulátor. (változatlan felhasználói szokások mellett) Míg régebben késő este, lefekvéskor 20-30% töltöttségnél tettem töltőre, most már kora délután 15% alatt van a kapacitás. Lehetséges, hogy ettől kezdve drasztikusan fog gyengülni az élettartam?
Egy hard/factory (van különbség?) reset-et mindenképp csinálok, 2 év után talán szükséges is. Igazából azokat a felhasználókat kérdezem, akik már több, mint 2 éve használják, hogy mit tapasztalnak akkumulátor élettartam területén?
Lenne lehetőségem előfizetés/hűség megújítás keretében új telefont vásárolni (galaxy s10-zel szemezek), de olyan szép állapotú még az s8, hogy elgondolkodom rajta mi a fenének cserélgessem 2 évente?? Lehet megvárom a köv. tavaszt, akkor az s11 érkezésével s10 ára leesik...
Köszönöm, hogy elolvassátok. Szép napot!
Viktor -
Tompe1
újonc
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Gondolkodom egy DeX-et támogató USB Hub vásárlásán. Esetleg van valakinek ilyenekkel tapasztalata? Mindet támogatja a Samsung, vagy csak némelyiket?
Két termék között vacillálok:
BlitzWolf® BW-TH5
Gocomma 8-in-1 USB C Hub
Utóbbi mellett szól a LAN port, amit talán később más USB C-s eszköznél is fel lehetne használni. Vagy valaki tud ajánlani esetleg egyet, hasonló árkategóriában? -
dkovizoli
addikt
válasz
Balzak83 #56022 üzenetére
A Váci úti úgy tudom nem küldi sehová. Viszont kérdés, hogy mennyi a munkájuk, van-e alkatrész illetve épp rendelkezésre áll-e cseretelefon? Ha van cserekészülék, az valószínű más kategória úgyis. Én nem is kértem annak idején. Még jó, hogy van pár db-om.
viszont nekem a javítás sokáig tartott. Igaz, hogy azóta sincs semmi problémám a telefonnal. Nem kókányoltak, szép állapotban is kaptam vissza. Ráadásul függetlenül. Igaz az alaplapot cserélték.
-
Balzak83
senior tag
Hova érdemes garanciális javításra beadni telefont Budapesten? Melyik az amelyik helyben javít, és nem küldi tovább? Mi az átagos javítási idő? Illetve cseretelefon szokott lenni, kérhető?
-
ToBeY
nagyúr
Megint előjött,hogy az android rendszer a legnagyobb fogyasztó 12%-al
Ezzel mit lehet kezdeni?Persze siralmas a sot-om 3ó15p 4ó helyett!
-
Szajo
őstag
Sziasztok.
Most lesz 2éves a telóm és az elmúlt két hétben csinalta vagy két, három alkalommal a kamera ezt a fókusz gondot.
Érdemes ezzel bemenni a samsunghoz vagy ha épp ott nem produkálja akkor úgyis elhajtanak? -
Predatorr
őstag
válasz
$atirka #56013 üzenetére
Telefoncsere. Ösztönző fejlesztés, mint almásoknál. Vagy nem zsebből telefonálsz.
Nálam az aktív képernyős appokat kapcsolja le random, mintha én nyomnám ki. Asztalon nem, de bringázás közben (nem zsebben, tartóban a kormányon) többször csak aod fogad speedometer helyett.
Tényleg, samhealtht nem lehet vhogy állandó onra tenni? -
$atirka
őstag
Egy ideje azt tapasztalom, hogy például bejövő hívást ha BT fülessel veszek fel, miközben a teló a zsebemben van, akkor néha megszakad a vonal. Aztán rájöttem, hogy ilyenkor a kijelző aktiválja magát és akár a zsebemben ki tudha nyomni magát magától.
Ez régen nem volt!
Sőt, sokszor csinálok olyat, hogy kimenőt indítok és amikor már kicseng, akkor kinyomom a kijelzőt és úgy vágom zsebre, a fülembe meg ugye folytatódik a hívás. Csakhogy amikor felveszi a hívott, akkor újra aktív lesz a display, így viszont újra ki tud nyomódni, élő is szokott fordulni. Ilyen sem volt régen!
Mi történhetett? Tudom ezt valahogy befolyásolni??
Köszönöm az ötleteket! -
Predatorr
őstag
válasz
dkovizoli #56000 üzenetére
Á, szerintem nem vésnek bele adatokat.
Ráadásul az üveget sem nagyon törlik.
Hogyan lehet szélesebbé tenni az oldalsávot? Vettem egy fasza 360 tokot, de. pont ott fut a perem, kissé nehézkes előhúzni a menüt.
$atirka: ennyiből rá is húzhatsz egy homályos fóliát, hardveresen.
-
$atirka
őstag
Gari esetén érthető, ha azt is cserélik, de nekem törött volt és zsebbe nyúlós, így nem kértem az akku cserét. Na meg szükség sem volt rá és most sincs vele bajom.
Ja és már ott van náluk az új technika, amivel kisebb beégést el tudnak tüntetni. Egy kis fekete doboz. Nem tudom hogyan működik, de a lényeg, hogy szoftveresen operál, igazából csak elhalványítja a beégést. Ami rossz, hogy állítólag a kép minősége is romlik tőle, tehát ezt valahogy meg kell úszni a későbbiekben... -
dkovizoli
addikt
válasz
$atirka #56001 üzenetére
Tulajdonképpen ez is egy nyomáspróba és ha valóban tartja, akkor zárt a rendszer. Végeztem én is gázrendszerek nyomáspróbáját és ott sem kell több bar légnyomást ráengedni a rendszerre. A lényeg, hogy tartsa ami benne van. Ezt a sütős módszert mondták nekem is a váci úti szervízben anno. Valóban így van.
-
$atirka
őstag
Nekem ugye megtört a telefonom és azért volt szükség kijelző cserére, de aksit nem cserélték. Amúgy haver az egyik Samsung szervizben, mutatta, hogy hogyan szedi szét.
Egyszerűen beteszi egy melegítő gépbe (olyan mint egy kontakt grill sütő), 1-2 perc kiveszi, majd így a meleg hatására eleged a ragasztó és könnyen szétnyitja az egészet.
Az akkut is így szedi le a kijelzőről.
A vízállósági teszt meg annyi, hogy összerakja a telót, leragasztja a hangszórókat, mikrofonokat + ledugózza a Jack dugót, bekapcsolja a telót, kiveszi a sim tálcát majd vissza dugja. Ilyenkor nyomás keletkezik a készülékben amit ki is ír a teló, hogy mennyi. Kis idő múlva újra ránéz, hogy megmaradt-e ugyanannyi nyomás, ha igen, akkor átment a teszten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest