Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0 #36097 üzenetére
Hát ez az, hogy az én gyomrom sem veszi be ezt a képminőséget.
-
batai15
félisten
válasz
enginev3.0 #36097 üzenetére
Miért is? Mindennap Gordon készít neked ételt?
Nincs ezzel a jó kis hússal. -
-
válasz
mSchumi87 #36091 üzenetére
Érezhetően vastagabb lett, de legalább véd is valamit. Plusz a fogás emiatt stabilabb. Súlyra én nem érzem nehezebbek, de ez egy pehelykönnyű tok.
A színt kell eldönteni: a sötéteken gondolom jobban látszanak a gyöszök, de a használatból eredő koszosodás kevésbé; míg a világos tokoknál épp fordítva.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
SonyNex7 #36092 üzenetére
Gyárit! Van már az is olcsón - szóval nem érdemes spórólgatni 3-4-5 ezret azért, hogy legyen egy noname gagyi szarod.
Főleg hogy nem egy alsókategóriás készülék van a kezedben.Mondjuk az iPhone fanok szoktak főleg rendelgetni 3-4 dolláros tokokat a telefonjukra - aztán sírnak, hogy széjjel van harapdálva a keret amikor 3-4 havonta leveszi róla.
Ezen spórólnak pl ők. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
Olga80 #36069 üzenetére
Kell mindkettő - szóval bányássza elő az ember a t-s accountjából, mert ott biztosan megvan.
Ha valamelyik hiányzik a szervíz azonnal megragadja az alkalmat, hogy elhajthassanak.
És még mielött kioktat valaki, hogy nem kell - megnyugatatom, hogy dede.
Pl. Ha van garleveled és javítások elérik az eszköz cseréjét, a számla nélkül nem fogják cserélni.
És csak jelzem, hogy ettől függetlenül simán engedik, hogy befizesd a garancia meghosszabítást amivel egy csere esetén kb elmehetsz a p...ba. -
SonyNex7
senior tag
Vezeték nélküli töltőt milyet érdemes venni?
A gyári vagy jó valami olcsóbb megoldás? -
válasz
mSchumi87 #36084 üzenetére
Engem az alsó rész nem zavar, nem karcolódik, igaz sok lehetősége nincs is (irodában dolgozom, grafikus vagyok).
A fogás nagyon jó, az elején amíg nagyon új, kicsit csúszósabb, de pár nap után már kellemes, stabil fogása lesz és úgy is marad. Én nagyon szeretem, gyári szöszmágnes nadrágba tapadó szilikon tok a fiókban pihen. Eladtam volna de nem kell senkinek. Pedig annak is a fogása legalább kiváló.Viszont nem tudom a sötét alcantara tokokon mennyire látszik a gyösz, ezen a világoson egyáltalán nem.
-
SonyNex7
senior tag
Most adtam le Pécsett az S7 edgemet.
Számla, garancia jegy, mysamsung regisztráció kinyomtatva. -
DJosef
őstag
Udv Urak!
A 2 ev garancia hozzavaloi:
1 ev JOTALLAS
1 ev SZAVATOSSAG (a jotallast kovetoen)Termeszetesen az 1 ev SZAVATOSSAG csak azokra a keszulekekre ervenyes amiket hivatalosan a magyarorszagi piacra szantak illetve hivatalos magyarorszagi viszonteladotol vasaroltak.
A kozhiedelemmel ellentetben ez igaz az almas ceg telefonjaira is.
-
-
batai15
félisten
válasz
bitpork #36075 üzenetére
Én azt veszem észre a kamerával hogy mikor már ajánlott lenne a vaku, de nem használja akkor születnek gyengébb képek. Vakuval is jók, normál fény melett is, de ahol nem elég a fény szerintem, de telefon szerint igen ott nem a legjobb. Mint más tekintetbe best Kamera. Lehet nálad is ez van.
Szerintem elég jók. Igaz a kapjanak a fókuszt nem jó helyre nyomtam de amúgy rendben vannak a képek -
-
Plebi
senior tag
Az én S8-am vodafone-os, próbáltam regelni a samsungnál, csak 1 év garit mutatott, írtam nekik, betették az adatbázisba, most már 2 évet mutat, de teljesen felesleges volt, mert a vodás garipapíron egyébként is 2 év van.
A samsungnak írni meg elég körülményes, mert a kért csatolmányokat egy rémálom feltölteni az oldalukon, bár lehet ez a szűrő náluk, hogy aki fel tudja tölteni, azzal foglalkoznak.
-
válasz
<Lacy85> #36063 üzenetére
Olvassátok el a MySamsungon lévő Jótállással kapcsolatos információ oldalon:
Mobiltelefonok (kártyafüggetlen) részben:
Kiterjesztett jótállás időtartama (az alapjótálláson felül): Termékregisztrációhoz kötött (hónap): 12Mobiltelefonok (Mobilszolgáltatónál vásárolt) részben:
Kiterjesztett jótállás időtartama (az alapjótálláson felül): Termékregisztráció nélkül (hónap): 12Olga80: Elég a számla.
-
Olga80
csendes tag
Sziasztok!
Hamár garanciás kérdések vannak napirenden ...
Vettem egy használt készüléket ... az eladótól megkaptam a vásárlást igazoló számlát (t-home). Be is tudtam regisztrálni a 2 éves garanciához amit elfogadott a rendszer. Azonban garancia papírt nem kaptam hozzá. Ez baj vagy a számla és regisztráció elegendő szükség esetén? -
w333
félisten
-
válasz
mSchumi87 #36049 üzenetére
Én a világosat vettem, nagyon szeretem, nekem egyáltalán nem gyűjti a szöszt/koszt a tok maga. Elöl a szélein persze össze tud gyűlni, de ez mindegyiknél így van, heti 1-2szer kiveszem a telefont és körbe takarítom.
Más:
Oreo fent nekem is, Telekomos OTA-n. Amit itt is írtatok, nekem sem tetszik, hogy ha egy értesítést a zárképernyőn (vagy az értesítési sávon) "elsöprök", akkor eltűnik a szám a ikonról, ez emailek esetében elég gáz. Nougat-on ott maradt, ami jó, mert bár elsöpörtem, láttam később,hogy igen, van még el nem olvasott e-mailem.
A másik,hogy pl. youtube appon is hiába van bekapcsolva az ikon értesítés, nem jelenik meg rajta.Hogy jót is mondjak: régebben rinyáltam itt, hogy BT füles esetében ha megállítom, majd elindítom a zenét, akkor kettővel nagyobb hangerőn kezdi el, majd visszahalkul, ami nagyon idegesített. Mondta valaki, hogy azért van, mert EQ-t használok, nem alapot. Jelentem, OREO alatt ez megszűnt, mindegy milyen hangbeállítást haszálok,ha megállítom a zenét a headsettel, ugyanolyan hangerőn folytatja.
Az is tetszik, hogy kicsit mintha vastagabbak lennének az alap betűtípusok, számomra most jobban látszik az ért. sávban, mi az, ami aktív és mi van kikapcsolva.Más: Ha most feltenném a nova-t meg a tesla unread-et, nem akadna össze a gyári értesítési ikon számos dologgal?
-
Frozzy
őstag
Zene lejatszas kozbeni edge ragyogast h tudom kikapcsolni?
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok mi a véleményetek az Alcantara tokrol?
-
manokaki
addikt
sziasztok !
Tud valaki abban segiteni , hogy a Telekomnál vettem egy telefont , ( samsung ), és csak 1 év garanciát adnak rá ,a Telekom-os garipapiron ez van 12 Hónap , és a MY Samsung sem akar +1 évet adni !!! Hogy van ez mos t ??
-
batai15
félisten
válasz
eladogeppc #36037 üzenetére
Remélhetőleg nem fog el menni a samsung ebbe az irányba. Az egyetlen márka droid vonalon talán csak a samsung aki nem megy az idióta trendek után.
-
marquuard
veterán
válasz
eladogeppc #36037 üzenetére
Előbb várjuk meg mit lépnek a gyártók és várjuk meg, hogy a Samsung mit kezd vele, hisz Samsung topikban hótmindegy, hogy egy huszadrangú kínai gyártó hány pixelt spórol le a kijelzőből.
-
sultansmith
senior tag
válasz
eladogeppc #36040 üzenetére
Ez nagyon-nagyon királyul hangzik, most már tuti kivárom az s10-et!
-
enginev3.0
félisten
S9 appokat nem lehet valahogy felrakni?
-
eladogeppc
veterán
Kijelző mögötti kamera. Mondom, hogy felesleges ez a Notch baromság.
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
Mi ez a Notch őrület?
Android P már rendszer szinten támogatja?
Mi vaaaaan?
Támogatjuk azt rendszer szinten hogy fent nem látszik a keret miatt az értesítési sáv?? Komolyan mondom ez röhej.
Meg jó hogy a Samsung nem ment el ebbe az irányba.
Nem az lenne a cél, hogy mindent berejtsünk a kijelző mögé?
Volt már annó CRT monitorba rejtett kamera, biztos itt is még lesz oldva ez is.
De hogy egy OS igazodjon egy belógó szarhoz.... agyam eldobom. -
treck1985
tag
válasz
hyperspace #36029 üzenetére
Igen. Nekem szorosan illeszkedik mindenhol.
-
enginev3.0
félisten
Nagyon tetszik a matrica hogy ráírja a képre hogy Galaxy s8, de nem lehet valahogy fixen oda rakni hogy ne keljen mindig kiválasztani?
-
derrik
őstag
Két Óra variáció is megjárta a telefont az xda róĺ letöltött esteben Samsung Dex estén használható volt a kijelző mint egér pad. Majd 7.0 után frissítette magát 8.1 re ott nem kínálja fel ezt a lehetőséget. Miért?
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
S8+ dual sim beszerzésre milyen forrást ajánlotok?
-
-
leslien
nagyúr
válasz
enginev3.0 #36001 üzenetére
utolsó pillanatban vettem meg 137k ért.. ja meg hozzá a labdát... :mailboxde meg haza hozza...
-
hevepapa
senior tag
Nemcsak Samsung telefonokon jelentkezik ez az ikon keret probléma az Oreo telepítés után! Fórumokon a Nexus és a Pixel userek is prüszkölnek rendesen.Az egész alapja ahogy többen írták az adaptív ikon feature.
Én úgy gondolom hogy előbb-utóbb lesz valami megoldás erre, addig meg nem kell senkinek sem eret vágni magán a fehér keret miattÚgy kell felfogni, hogy a google ezzel egységesítette az appjainak az ikonját.
-
válasz
zenit73 #35988 üzenetére
Igen sajnos, egy csomó ikon keretes S9-en, pedig ki van kapcsolva a keret. Pl. az összes google app ilyen. Remélem ez javítva lesz, mert ha nem bug, így elég gáz.
Úgy sejtem, hogy összeakad a Samsung és a Google féle megoldás, mert csak Oreo-tól jött be a képbe az adaptív ikon a google-től.
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Felteszek egy bagatel kérdést. Lehúztam az Oreot igaz véletlenül de már a telón van de még nem telepítettem. Minden rendben van a végleges verzióval? Most 1-2 hete nem volt alkalmam a topikot követni szóval várok minden infót. Ha ok a szoftver akkor telepítes előtt tudom hogy ajánlott a reset. De akkor törli a letöltött szoftvert is vagy az rajta marad a telón? -
hroberto
veterán
Oreon, hogy tudom eltüntetni a "Az összes alkalmazásért húzza az ujját fel vagy le" feliratot a kezdőképernyőről ami minden egyes feloldás után megjelenik?
-
psztamas
csendes tag
válasz
dkovizoli #35976 üzenetére
Ha feature, akkor miért van megadva a választási lehetőség a beállítások között keretes avagy keret nélküli között? Pont ugyan úgy mint a 7.0-nál...Beállítások - Kijelző - Ikonháttér
Mindemellett ugyan azok az alkalmazások vannak fent, és az előző főverziónál egyik ikon sem volt keretes.
Egyértelműen bug. -
treck1985
tag
Sziasztok. Már nem emlékszem, hogy kit érdekelt, vissza olvasni meg most nincs időm, de biztos látja majd, ha olvassa a fórumot. Nillkin Magic Case tokról pár fotó... (Bocsi a képek minőségéért!) Kicsit vastagabb lett tőle a teló, de cserébe védi is. A tok hátulja elég érdes, esélye sincs, hogy kicsússzon a kezedből! A kivágások pontosak, a gombok is jók, tartósnak tűnnek és atom stabilan tapad a Nillkin Qi mágneses autóstöltőhöz! Nekem tetszik!
-
TOZ
addikt
válasz
enginev3.0 #36001 üzenetére
Aminél most de-ben a link szerint a plus is olcsóbb.
De no offense, hazai árakhoz képest jól vetted (ha a hivatalos, Samu forrást nézzük) , bár minden relativ, BFkor is ennyiert vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest