Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
Den Hadnagy #36276 üzenetére
Ajánlom a 0.5x-1.0x-0.5x beállítást
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok,
tegnap este felkerült a hivatalos vodás keksz a telóra. Esetleg van valahol egy érdemi összefoglaló a újdonságokról? Aki már használja esetleg valami pozitív/negatív vélemény. Mire számítsak mostantól?
(pár hónapja nem igen voltam itt a fórumon, a + 12ezer hsz behozhatatlan)
Köszönöm -
polonic
félisten
Nem akarom elkiabálni de úgy néz ki, hogy normalizálódott az akkufogyasztas. Kilőttem az android rendszer háttérbeli hozzáférésének engedélyét.
-
kisdobos0111
aktív tag
Oreo-n érdemes kipróbálni a gyári Launchert? Vagy maradjak a novánál. Tudásban eddig jobb volt nekem a nova.
-
Astery
senior tag
Sziasztok!
Biztonsági mappából indított alkalmazással hogy tudnám elérni a galériában tárolt képeket? Például levélhez nem tudok képet csatolni mert nem látja a telefonon lévő fotókat. Ilyenkor vmi speciális helyen keresi? -
Tujmos
tag
Arra van valami megoldás, hogy telefonálás közben az értesítés ne zenéljen a fülembe? Ha telefonálok és közben hív valaki kapok egy sms-t a nem fogadott hívásról, ami tök jó, csak éppen pont a fülembe zenél és nem hallom a másik felet olyankor. köszi!
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
enginev3.0 #36281 üzenetére
Jaja, közben rájöttem. Gyorsabbnak gyorsabb, azonban szétesik a telefon sebessége, mert csak az alapokat állítja, pl. a böngésző lapváltásai nem gyorsulnak be, úgyhogy kiegyensúlyozottabbnak tűnik, ha alapon hagyom a dolgokat. De köszi azért.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
enginev3.0 #36281 üzenetére
Egyetértek, nálam is mindig így van beállítva.
-
enginev3.0
félisten
válasz
0.5re kell tenni, úgy lesz gyorsabb
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
BoneDragon #36269 üzenetére
Meg tudom érteni, csak számolj majd az idővel megjelenő karcokkal így.
Tomiii258 Szívesen!
-
Tomiii258
tag
válasz
Mr.Silkó #36264 üzenetére
Köszi a próbát, ezen felbuzdulva nem láttam más lehetőséget, mint törölni, majd újratelepíteni.
Láss csodát, azóta működik nálam is a javaslatok törlése.
(ráadásul áttúrtam a beállításokat, ki-be kapcsoltam kb mindent és mégis jó most, szóval valószínűleg korábban sem én rontottam el, csak egyszerűen behülyült) -
marquuard
veterán
válasz
Még gyorsabb ha kikapcsolod az animációt.
De elég fluid alapon is.
-
Den Hadnagy
senior tag
Valaki kísérletezett már a fejlesztői beállításoknál az ablak- ill. áttűnésanimációk pl. 1.5x felgyorsításával?
Lehetne így még pattogósabb a teló?
Tudom firstworldproblem, de érdekel...
-
-
-
madgie
titán
válasz
mSchumi87 #36238 üzenetére
Ezt árulja a SES is itthon. Nekem fent van hetek óta, az installálást nem csináltam tökéletesen, így az alsó sarkokba nem jutott el a ragasztó, ezért ott bemegy egy kicsit a por, piszok. Ezen kívül viszont patent, jól érzékel, nem enged el, annyi, hogy sötétben világos képtartalomnál kicsit világít az üveg két széle, valószínűleg a ragasztó miatt.
-
Tomiii258
tag
válasz
hroberto #36267 üzenetére
Áhh, nem az volt, de majdnem eltaláltad, adattakarékos módban nem volt engedélyezve
Soha az életben nem csinálok többet FR-t, mert esélytelen, hogy minden korábbi beállításra emlékezzek
Köszi!Most már csak a Gboard javaslatok kukázásra kéne rájönnöm, tuti, hogy az is vmi ilyen egyszerű dolog lesz!
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
BoneDragon #36257 üzenetére
Jelen. 10 hónapja használom (így) a telefont, a hátlap abszolút karcmentes, a keret festésén van 1-2 apróbb sérülés, utóbbi nem viseli jól a töltő Type-C oldali éles végével való találkozást. Az előlapi üveg – amit végülis eredetileg kérdeztél – tele van kizárólag erős fényben látható hajszálkarcokkal. Mivel elég rég megvan már a készülék, így nem izgatom már ezen magam annyira, mintha új telefonom lenne, de ha új lenne a mobil, lehet vennék rá üvegfóliát.
-
batai15
félisten
A samsung themes appban nem lehet testre szabni a témákat? Például csak a navbart szeretném még változtatni.
-
Gubu0101
veterán
válasz
BoneDragon #36257 üzenetére
Simán tok és nagyon jól
Pedig pénz,kulcs van ált a zsebemben a teló mellett. -
Tomiii258
tag
Mi okozhatja, hogy az időjárás widgetem nem akar mobilnetről frissülni?
Nugáton kutya baja se volt, hétvégén otthon nem tűnt fel, mert wifin voltam és arról most is frankón frissül, de ha mobilneten vagyok, akkor nem frissül magától a beállított 1 óránként és a kezdőoldalon lévő kézi frissítésre (kis nyil kör alakban) is azt írja, hogy "szolgáltatás nem elérhető".
Viszont ha rányomok a widgetre, hogy előhozza a következő órák és napok időjárását, akkor már rendben frissül.
Másik érdekesség, hogy Nugáton ez az előrejelzés oldal sosem volt látható a legutóbbi alkalmazások között, most meg igen. Bár ez annyira nem zavar, gondolom feature.Másik, ami fura, a Gboard.
Mintha eddig lehetett volna állítani a méretét a billentyűzetnek, most meg nem, csak a betűmagasságot egy kis skálán (bár lehet keverem a Samsung billentyűzettel).
Ami jobban zavar, hogy a prediktívnél hosszan nyomva egy javasolt szót, megjelent egy kuka a képernyő közepén és ki tudtam kukázni a hülyeségeket. Ez most sehogy nem megy.
Hogy tudnám akkor kidobni a hülye javaslatokat és miért nem működik, ahogy eddig? -
BoneDragon
veterán
Üdv.
Van itt olyan aki simán tokkal használja a telefont bármiféle fólia nélkül? Kiváncsi vagyok hogy bírja, gondolok én itt a hajszálkarcokra.
-
ToomyC
aktív tag
Letöltöttem a Google Pay-t , de nem működik ... az eszköz rootolt vagy nyitott a bootloader vagy nem gyári android fut rajta ... S8+ Oreo
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Telenor-os file, ez: PAN-G950FXXU1AQK7-20180103182356.zip megvan valakinek ?
Nougat.
Sajnos a megosztó helyekről nem igen jön le. 12kb/sec.Köszönöm !
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
StarKiller89 #36251 üzenetére
Az utóbbi napokban többször előjött ez a kérdés, talán ez a válasz a legpontosabb rá.
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
oreo alatt ezeket a keretes ikonokat miért nem lehet kikapcsolni normálisan? -
Ti^Em
aktív tag
válasz
enginev3.0 #36248 üzenetére
Az S8 aksi mennyire birja? Vagy S8+
-
Nekem is felment az oreo (vdh)
Nem csináltam fr-t egyelőre minden rendben az ikonoknak sincs fehér kerete -
Ti^Em
aktív tag
Asszonynak vennek telefont, S8 vagy egyből S9? Van érdemi változás?
-
marquuard
veterán
válasz
Den Hadnagy #36236 üzenetére
Pulsar zenelejátszó, változik itt is.
Kapcsolgasd ki-be zenehallgatás közben, észre fogod venni a különbséget, ha az Adapt Sound "tüskéi" kiugróak a beállítás után.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
kisdobos0111 #36240 üzenetére
Ha jól működik, akkor felesleges. Van, aki mindenáron ragaszkodik hozzá, én nem vagyok a híve, sosem szoktam fr-t csinálni, mégis minden megy rendben. Ha meg egyszer bekrepál valami, akkor ugyanúgy ráérsz visszaállítást csinálni.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Gábor-KJ #36233 üzenetére
Próbáld meg kalibrálni az iránytűt, ahogy Quqesz is javasolta; itt a módja (YT).
-
kisdobos0111
aktív tag
Ma lefrissült oreo-ra a telefonom. Kérdésem az lenne hogy csináljak e egy teljes formatot, vagy hadjam így. Igazából jól működik most is.
-
Na, akkor ha már a rendszer újra belakása mellett döntöttem, akkor Smart switch-el visszaállítás, vagy factory reset?
-
mSchumi87
senior tag
Ismeri valaki ezt a WhiteStone Dome uveget? Tapasztalatok?
-
thamasz
senior tag
válasz
Den Hadnagy #36236 üzenetére
Fentebb írtam, hogy mikkel próbáltam, minddel ment, szerintem poweramp se lesz kivétel.
-
thamasz
senior tag
válasz
gabo01 #36232 üzenetére
SBC az alap kodek, gyengébb minőségű átvitel, és azért vált vissza arra, mert csak azt tudja az autód. Mindkét eszköznek támogatnia kell ugyanazt a kodeket, hogy működjön a jobb minőségű adatátvitel. Viszont az minőségromlás amit az oreo érkezésével tapasztaltál, nem lehet a kodek miatt, nougaton is csak sbc-t tudott az autó. Tidalt hallgatsz akkor gondolom mobilneten? Nem állítódott el az oreo telepítésnél a Tidal mobilnetes minőség beállítása (ha van ilyen?)
-
Quqesz
nagyúr
Bár nálam a face és messi lite is fentvan és anno már a honor8-on eszrevettem, hogy tudnak zabálni. Itt is azonos a helyzet sztem.(honor8-on többször hozta őket nagyfogyasztónak)
Zitta
Lehet kalobrálni kellend az iránytűt, csak azt nem tudom hol kehet. Van mikor a gogli maps is feldobja a kalibrálást. -
Gábor-KJ
őstag
Segítség segítség!!!
Az mitől van hogy a gps nem folyamatosan mutatja az utat (google maps), hanem bizonyos időközönként olyan mintha pörögnék egyet az út közepén - majd visszaàl és megy rendesen - majd ismét forog egyet.
Annyit hozzàtennék hogy a kocsiban rajtam van egy Garmin Fenix óra ami gps-t hasznàl és bluetoothon csatlakozik a telefonhoz.
Elképesztő hogy bezavarja a telefont?Minden tanácsot, észrevételt megköszönöm.
-
-
Tomiii258
tag
A vicces, hogy nap közben mobilneten (igaz városban, elvileg jó 4G elérhetőség mellett) lassabban merül, mint éjszaka repcsiben
Este 10től reggel 10ig merült 18 százalékot úgy, hogy reggel 10kor negyed óra SOT volt benne és este 11től reggel 7ig repcsiben volt.
Reggel 10 óta merült 6%-ot úgy, hogy végig 4G-n lógott és beleraktam további 45perc SOT-ot.A végén tényleg igaza lesz azoknak, akik azt mondják a repcsi mód fölösleges
-
<Lacy85>
addikt
Ejjha. Mégis gyors volt a telenor.
Jön le az Oreo. Fingers crossed. -
TOZ
addikt
válasz
Tomiii258 #36172 üzenetére
Detto, pár napja vettem ezt a jelenséget én is észre. (Szinten repcsimod, a fontos emberek tudja a vezetekes otthoni szamot.)
Szombaton nyomtam is egy FR-t neki, és nullarol belaktam. (home_csc-vel lett anno felrakva a vegleges Oreo), de nem hozott valtozast.Majd figyelem mi triggereli, wakelock detector egetvero marhaskodast, igy napkozben nem mutatat (ma reggel dobtam fel, kivancsi leszek az esti eredmenyekre).
-
polonic
félisten
Ha FR-t csinálok, akkor mentésből visszatehetem a dolgaimat vagy inkább lakjam be újra?
-
batai15
félisten
Teljesen root nélkül nem lehet ki váltani a navbart amúgy? Annyira tetszik a felület nélküle, így se rossz de hátha valami jó fajta gesztus vezérlés lenne helyette.
-
gabo01
őstag
válasz
thamasz #36183 üzenetére
Köszi a választ!
Az autómban szeretnék zenét hallgatni nem fülesen keresztül. Elég komolyan megváltozott a hang a frissítéstől. Egy része tetszik egy része kevésbé. Ezt a módot reggel gyorsan végignyomtam de változást nem vettem észre a ki és be állapot között. Lehet be van kapcsolva a hangerő szinkronizálás. Ezt hol lehet kikapcsolni egyébként?EnterR A fejlesztőibe hogyan tudok bemenni?
-
enginev3.0
félisten
válasz
nünüke1975 #36208 üzenetére
Ne állj a fejlődés útjába!!
-
Mennyi az evridzs idő míg a keksz főmászik a vasra? Voltam olyan hülye h most elindítottam a frissítést
-
sgeza
veterán
válasz
OCTAMD #36202 üzenetére
Tulajdonképp ő a te "Milyen az az egyfájlos?" kérdésedre válaszolta, hogy a sammobile-ról tudsz olyat letölteni. Ami igaz is ebben a formában. Más típushoz persze, nem az S8-hoz! :-)
Egyébként samfirmmel is tudsz letölteni egyfájlost a binary nature pipa kihagyásával, például S6-hoz. Bár nyilván tudod. Meg szerintem Ákkk kolléga is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest