Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
batai15 #35580 üzenetére
Megvolt a factory reset. Sajnos továbbra is csinálja ezeket a dolgokat, a facebook még mindig hulla lassú, több app is elszáll magától. Ez a preconfig is állandóan nyomatja a dumát. Szerintetek mi a teendő? Próbáljak újra letölteni egy XEU verziót pl., vagy downgrade? Downgrade lehetséges egyáltalán valahogyan?
(#35592) Krisztián: Értem és köszönöm a visszajelzést ezzel kapcsolatban, csak az a problémám ezzel, hogy nougaton soha nem csinált nekem ilyeneket. Egyik appal sem :/ És csak egy fiókkal vagyok bejelentkezve. Most viszont a facebook leállt többször is, a car mechanic simulator, messenger, instagram is(jó tudom, kb. az összes hulladék appot felsoroltam), de ezek közül az insta volt eddig a legstabilabb. A facebook nougaton pl. laggolt mint állat. De nem állt le igazából soha.
-
Chamoro
tag
Hát.. úgy néz ki, hogy kell a gyári beállítás :/ pedig reménykedtem, hogy kihagyható. De még várok egy lemerülést-töltést.
-
kaisers
aktív tag
A szoftver frissítés felirat illetve jelzés addig lesz ott amíg nem frissítek, vagy van rá mód, hogy eltűntessem?
-
Quqesz
nagyúr
Óóó, hogy sz.pna le a samsung! Ez jól van itt beállítva(7.0-án elég volt itt beállítani, így csak ikon jelenik meg és rányomva a mail infó), de most a gmail és email alkalmazás beállításaiban az értesítési beállításban külön-külön engedélyezni kell minden email címnek! 😤🤯😡😱
-
-
hubertus33
tag
Sziasztok!
XEH-re jön lefele az Oreo..
-
bigdady
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó #35690 üzenetére
Ezt a mail szolgáltató webes felületén kell beállítani. Nálam a gmail.com-on
-
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ez a megfelelő topik a kérdésemmel, de szerencsét próbálok, mert az android appos topikban nem kaptam választ.
Gyári samsung e-mail appnál, hogy lehet beállitani, hogy a szerverről is törölje a leveleket? Mert ha kitörlöm, a következő szinkronizálásnál megint letölti.Előre is köszönöm!
-
aTe014
aktív tag
Lengyel, független, sima S8 frissült OTA-n Oreóra.
-
batai15
félisten
Egyébként nekünk valahogy meg lehet majd oldani hogy legyen landscape mód a launcher be? Jó lenne egyedül ez hiányzik a Nova launcher után.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #35624 üzenetére
Elképzelhető, hogy azért nem ment fel először a rom, mert a védelem nem engedte (például lopás ellen). Könnyen lehet, ha előtte törlöd normálisan a telefonról az adatokat, akkor felment volna.
-
MrM94
addikt
Dobott nekem is OTA-n egy oreó updatet.
OXM1CRAP-et dobta.
Feltolom,kiváncsi vagyok milyen. -
derrik
őstag
S8plus őre frissítés megvolt
A kapcsoló panelen az "offline" az mit állít? -
-
oba
addikt
Gyári stabil oreo alapú custom rom létezik már illetve használ valaki?
-
csiszi91
csendes tag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Yiggdrasil #35638 üzenetére
Gyalúld le és lakd be újra - akkor meglátjuk mit gurit az oreo ezen a téren!
-
torok6
aktív tag
Nekem XEH/XEH/TMH de semmi német rom van rajta s8 valami ötlet?
-
olleru
csendes tag
Hogyan tudnám XEH-ra állítani a telómat?
Most XEH/XEH/PAN. Kártya nélkül Factory és akkor XEH/XEH/XEH? -
jose999
senior tag
Sziasztok. Ha a TMH-s S8 telefonomat sikeresen XEU-ra váltottam anno (XEU/XEH/TMH), és jön majd OTA-n a frissítés, marad XEU? Köszönöm a választ! Szép napot!
-
firemanus82
senior tag
Na vegre meg jött nekem is az S8-ra OTA-n az Oreo.
-
polonic
félisten
válasz
janosibaja #35631 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Yiggdrasil #35638 üzenetére
Nekem is csinálta a net, sim csere lett(nem csak ebben a telefonban). Esetleg egy fr még első körben...
-
madgie
titán
válasz
OCTAMD #35643 üzenetére
Múlt héten a 6S-t a feleségem szülinapjára tőlük rendeltem. Gyorsak, rendesek, másnapra itt volt a telefon futárral (sok más céggel ellentétben, akiknél csak papíron van raktáron telefon)...
... viszont valami amcsi szolgáltatós a 6S. Amerikai telekom kártya volt benne gyárilag és amcsi töltő a dobozban, átalakító nélkül. Szifonnál ez nem feltétlenül probléma, mert 1 év világgari van, de Samsungnál nem így van.
-
kozma1986
tag
Üdv!
Nekem is most jön le Otán.
Hát kíváncsian várom... -
csiszi91
csendes tag
Sziasztok
Haldoklik az Amazon Fire Phone-m aksija, igy megerett a cserere. A keszulekcserere kb asap max 1 hetet tudnek varni - 42%nal random lehal az aksi, nem szep igy tengetni a mindennapokat.
S8 hozza azt a szinvonalat amit tudnak 4 ev utan hozni a flagshipek es elvarnam toluk a firephone utan.A lenyeg, itt lattam egy vitat de nem tudtam kihamozni a garival kapcsolatba.
Ha minden igaz 1-2 het mulva 6-7 munkanapot Dortmundba toltok havonta, igy a magyar - de akar nemet gariztatas fontos lenne szamomra bolt kivalasztasanal. Digipartnert vagy amazont ajanljatok az en esetemben inkabb? esetleg mas megbizhato vendort is szivesen varok.Koszi a segitseget elore is.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
4 év iOS után visszatértem ősszel a droidra egy S8-al, és mindeddig imádtam. Viszont tegnap bepittyent a frissítés, és az iOS-es rutinnal egyből engedtem is neki, hogy menjen szépen fel rá, rontani biztos nem fog.
A problémám, hogy az update után a Mobile Hotspot funkció kissé megbolondult. Mióta megvan, erről osztottunk a többi telefonnak, iPad-nek, laptopnak netet, mert a routerünk nem képes ilyen erősen szórni a Wifit a házban, mint ez a kis masina.
Viszont mióta fenntvan az Oreo, minden különösebb figyelmeztetés nélkül egyszercsak elmegy a mobilnet a telefonról, és így egyik csatlakozott eszköznek se lesz nete. Restart szokott csak segíteni, viszont ez napi 5-6x is előfordul.
Van valami tippetek, hogy hogy lehetne megoldani ezt a hibát? Kissé idegesítő, és nem szeretnék emiatt telefont cserélni, viszont ha nem oldódik meg, akkor muszáj leszek.
-
ShadowLac
addikt
A kemera kritikámat vissza vonom.OREOval 2 napja fotózgatok. A szinkezelés nagyot javult. A kamerát rendbe tették. Super lett.
-
Baca
csendes tag
válasz
Én csak letöltöttem a frissítést,később telepítem mert most használnom kell a telefont.
-
batai15
félisten
válasz
Írták fentebb hogy igen. Ota amugy annyiba más amúgy hogy nem minden esetben szedi le az egész romot, van hogy csak ami szükséges. No para ugyan az jön ota is amit odinnal raknal fel
-
janosibaja
őstag
válasz
polonic #35628 üzenetére
@polinic: Megnéznéd, hogy azonosak-e az OTA frissítésed adatai ezzel?
@batai15: Abszolút! Igazad van.
De azért tökre örülnék, ha vki, akinek OTA-n jött, megnézné a fájlneveket, hogy azonosak e.
-
OCTAMD
őstag
válasz
hunluigi #35625 üzenetére
Phone info számomra megbízhatatlan,sok szívás volt vele
Számomra ami fontos:
Downloading képernyőn a warranty void és az eredetkód(ha van)
*#12580*369#
Függetlenítő kód sim nélkül,nem írom le inkább nehogy valaki gyakoroljon vele
illetve 2-3 kód amivel tesztelni tudom a dolgokat
Illetve tudom még az esetleges alaplapcserét is kiszűrni
De van sokkal több kód persze csak nem használom
-
Baca
csendes tag
Sziasztok,nekem is jött,XEH S8-ra OTA oreo.
-
batai15
félisten
válasz
janosibaja #35624 üzenetére
Ha knox ugrott volna már mindegy vissza nem tudod csinálni, úgyis meg szívtad. De szó sincs ilyenről
-
hunluigi
senior tag
válasz
OCTAMD #35611 üzenetére
Fals értékekbe ugyan még nem futottam bele, de így érthető... nyilván fenntartásokkal kel kezelni minden külsős app által szolgáltatott információt, ellenben hozzá nem értőket telefonon keresztül navigálni tapasztalatom szerint, egyszerűbb az appon keresztül, mint ussd kódokon végigvezetni.
-
janosibaja
őstag
válasz
batai15 #35622 üzenetére
Aggódós típus vagyok.
Másfelől a Samsung egyszer már kitolt egy CRAP-ot, ami rossznak bizonyult - számomra megnyugtató lenne tudni, hogy pont ugyanezt nyomták ki OTA-n.
(Egyébként jól meg is szívtam, hogy ODIN-nal raktam fel. Órákig csináltam új és újra, mire rájöttem, hogy kizárólag Home CSC-vel megy fel... Isten bizony. Aztán nyomtam egy gyári visszaállítást, így remélem, okés.)
-
törölt tag
válasz
janosibaja #35621 üzenetére
A phoneinfo app erre pl jó.
-
batai15
félisten
válasz
janosibaja #35621 üzenetére
De ugyan ezt. Mondták már az a knox verzio nem tudom mit aggódsz ezen.
-
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #35616 üzenetére
Persze azon a szép Downloading kék képernyőn pár másik dologgal együtt
-
Divinity
őstag
válasz
janosibaja #35616 üzenetére
Download módban biztosan.
-
polonic
félisten
Egyébként miért ajánlatos full resetet nyomni verzióváltáskor?
Ha nem csinálok, akkor milyen negatívumokat tapasztalhatok? -
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #35612 üzenetére
Warranty Void 0 (0×0000) az a lényeg
-
Danny365
őstag
válasz
janosibaja #35612 üzenetére
Az a knox szoftver verziója, nem pedig amire te gondolsz. Ha odinnal tetted fel, még mindig 0x0-n állsz.
-
OCTAMD
őstag
válasz
hunluigi #35607 üzenetére
Simán csak fals információkat ad meg bizonyos esetekben,amivel akár kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz mint szervizes vagy kereskedő.
Volt amikor sorra jelentkeztek az emberek,hogy hiszen ez nem eredeti telefon ,hiszen kiírta a phoneinfo vagy a szín vagy egyéb hülyeségek.
Volt persze akit nem lehetett meggyőzni,csak egy samsungos jegyzőkönyvvel,hogy bizony a telefonja eredeti.
-
-
OCTAMD
őstag
válasz
enginev3.0 #35604 üzenetére
Ezt a phone infot felejtsd el
Egy kalap kaki
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #35595 üzenetére
Amelyikre nincs szükséged
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- SkyShowtime
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest