Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz
janosibaja #34595 üzenetére
En is ezt az iskolat kovetettem sokaig, de semmi ertelme, feladtam az elveimet.
Odin, fileok betalozva (HOME_CSC-val még a wipe sem tortent), flash, ennyi... bolondbiztos az egesz. Es maradt XEH/XEH/XEH , Knox 0x0, ennél hivatalosabbat nem tudok csinalni. -
janosibaja
őstag
válasz
Divinity #34598 üzenetére
Köszi, várok.
Ez áll az XDA oldala tetején: WARNIG: Samsung has pulled CRAP build from their servers and stopped the OTA, proceed at your own risk.
OTA hetek? Hónapok? Érdekes tempó a Samutól. (OK, tudom, én vagyok a hibás, amiért nem harcolok fel ilyen-olyan ROM-okat.)
@TOZ: nézd csak a félkövérrel szedett idézetet...
-
Divinity
őstag
válasz
CRB7 a legrfissebb.
XDA
Innen letölthető az OTA is. -
OCTAMD
őstag
válasz
Most már tényleg csak hetek esetleg hónapok és itt lesz
-
Deck
titán
válasz
Kérdezd meg a hazai Samsungot.
-
janosibaja
őstag
Barátaim, természetesen a hazai OTA-t (vezeték nélküli frissítést és nem ODIN-ba tallózott vacakolást) várok.
Régebben volt pár Samsungom, akkor annyira elment a kedvem az ODIN-os vergődésektől, meg a SIM-kártya ki-behúzogatásos varázslatoktól, hogy inkább kivárom a hazai ota-OTA-t.
Megjegyzem, nekem továbbra sem tetszik, hogy a letölthető frissítés neve CRAP - ennyire tudnak a kis koreaiak angolul, hogy ilyen idióta nevet nem adnak neki. Biztos a bátran frissítőknek van igazuk, de én kivárom, amikor a gyár tolja rá szó szerint OTA-n a mobilomra az Oreo-t.
Szerintetek mikor lesz magyar, hivatalos OTA?
-
spider23
senior tag
válasz
Dimond G #34511 üzenetére
Egyszer már próbáltam most megint ráfutottam a dologra, de ismét nem akar összejönni.
Szóval TMH/TMH/TMH lett első körben eddig ok.
Majd a legújabb samfirmmel leszedett DBT-t raktam fel és első indításnál nem reseteltem és erre XEU/XEU/TMH lett??? Ráadásul spam védelem sem aktív. Így mondom akkor nyomok egy restartot és reseteltem úgy is mindegy alapon. Erre XEU/XEH/TMH lett, a spam védelem szintén inaktív. Ha reseteltem miért nem XEH/XEH/TMH lett?De a fő kérdés hogy eleve miért nem DBT -lett, nem értem? Egyébként a DBT/XEH/TMH-n működik a spam védelem mert akkor még próbálkozom helyrehozni?!
-
S e t h
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #34567 üzenetére
Várd meg, semmi olyat nem ad amiért türelmetlenkedni kellene.
-
marcarc
senior tag
Ne kövezzetek meg a kérdésemért. Nekem xeu/xeh/dre van a service provider infóm alatt és jelenleg AQL5 ös rommal. A neten azt találtam, hogy a XEH a magyar a DRE meg osztrák, most akkor melyik pontosan? Ezen körülmények mellett mikorra várjak OTA-n az Oreót?
Köszi előre is.
-
Deck
titán
válasz
janosibaja #34578 üzenetére
Pl a német DBT-s OTA. De van még jó pár.
-
Unying
tag
Sziasztok!
Volt már, aki futárszolgálattal és premium assistance-l kijelzőbeégés miatt meggariztatta a telefont? Mennyi idő volt a javítás, mi a tapasztalat?
-
sgeza
veterán
-
-
Deck
titán
válasz
Zsozsoka 74 #34567 üzenetére
Érdemes felrakni.
Nem használók gmailt.
Van OTA-n. -
Zsozsoka 74
senior tag
Csak egy kérdés...
Érdemes felraknom az új Oreot a Nugat helyett?
Úgy értem megszüntek a bugok (Gmail és társai) vagy még várjak amíg Ota kijönn? -
Tujmos
tag
Aki gyári fóliát használ és felnyomja a tok, az próbáljon meg a fóliából levágni egy darabot, ott ahol felnyomta a tok, mielőtt felrakja a telefonra.
-
batai15
félisten
Köszönöm.
Én hang módokra raktam. -
batai15
félisten
Bixby gombot le lehet tiltani? Vagy más funkciót társítani?
Elég sokszor van hogy véletlenül azt nyomom meg ha zsebből veszem ki, mert szimmetrikus s telefon. -
89Csabi89
tag
Nem tudom ki hogy használja a telefonját, de nekem ez alatt a 1.5 hónap alatt egyetlen egy mikro karcot sem sikerült összeszedni. Ami védi az egyedül egy Spiegen átlátszó tok és ennyi. Igaz nem vérek szöget vele a falba meg nem dobálom. De használom zsebbe és minden időjárás körülmények között, s meg is törlöm napi 2-3x azzal ami kéznél van. Légyen az póló rongy vagy más.
-
Arween
senior tag
Na megkaptam a telefonom, a budaörsi samsung szervizbe vittem fel, szombaton,hétfőn délben hívtak hogy mehetek érte.
Alaplap csere volt ,most gyönyörűen működik minden .Rakattam fel gyári fóliát is gyorsan
Két kiegészítőt néztem hozzá egy Ringke szilikon tokot:
Ringke FusionIlletve egy asztali töltőt:töltő
Esetleg valakinek van tapasztalata bármelyikkel?
-
w333
félisten
Frissült a gyári kameraalkalmazás ... lehet tesztelni !
(új S9 kamera) ?
-
blade4
aktív tag
Fel akartam rakni az oreot, de nekem nem akar összejönni, failed, partition errort ír.
Gyári telekomos rom van fent, aqj5.
-
törölt tag
válasz
mediumgecso #34535 üzenetére
Simán mehet az AQK7-re
-
bigdady
nagyúr
Hol is vannak az s9 hpl háttérképek stb letölthető állapotban? Kösz
-
nggabi
félisten
a samfirm mostanában nálatok is csak 2MB/s körül tölti le az swket vagy csak engem szivat a windows 10?
-
spider23
senior tag
válasz
Divinity #34520 üzenetére
Továbbra sem akarod megérteni hogy az a probléma hogy nem mutatja se számmal pöttyel villámmal vagy bármivel lent fent jobbra vagy balra? Nougaton ment oreon nem.
Ha meg nekem adtad a "badgese választ" akkor miért bigdady-nek valaszoltad?
Én tudtam hogy miről beszél Bigdady mert már régebben is szó volt róla. Most nem fejezte ki jól magát, de a lényeget megérthetted volna ha akarod. De inkább kötekedsz és kioktatsz. Igen képzeld a gyenge agyammal levontam a következtetést hogy valószínű a teslával van a gond. Magam részéről a témát befejeztem. -
törölt tag
válasz
mediumgecso #34524 üzenetére
Sammobile-ról vagy Samfirm-ről leszeded a legújabb német oreot majd az új (v3. 13.1) odinnal simán felrakod ahogy eddig. Silko a napokban kiegészíti az összefoglalót. Gyakorlatilag nem változott semmi, csak oreohoz az új odin kell. Ma én is felraktam ezzel a megszokott módszerrel.
#söncö: igen, csakaz
-
söncö
tag
Srácok.
Valami témakészítő cucc van a gyári deves marhaságon kívül? -
Divinity
őstag
válasz
spider23 #34516 üzenetére
Továbbra is ott a kép.
Ha azon akadsz fent, hogy nekem alatta mutatja na azért az megér egy misét akkor.
És továbbra is két külön dologról beszéltétek icon != badges, viszont ezt már fentebb megtárgyaltuk, normális hangnemben amit veled nem lehet.
Neked a badgeses választ adtam. Próbáld értelmezni.bigdady:
Tesla lehet nem működik jól vele azt nem tudom, de a sima dots vagy dynamics rendesen működik. -
Mauro812
tag
A teloba nincsen hőmérő és páratartalom mérő?
-
Quqesz
nagyúr
Van valakinek tapasztalata a galaxy essentials-ból letölthető appokkal? Pl a samsung zene,videó és car mód érdekelne. Érdemes ezeket letölteni és van gond velük?
-
cultfeca
tag
Sziasztok! Friss S8 tulajként csatlakozom. Első kérdésem a media.extractor-t hol tudom kikapcsolni?Kipróbálnám mennyire változik az aksi kapacitásom.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Dimond G #34511 üzenetére
Nem teljesen gömbölyű ez a leírás,de kijavítalak.
Valószínűleg te már egy független rommal nyitottál,mert minek is raktál volna tmobilosra tmobilost.
Nem kell azt sem ellenőrizni,hogy tmh tmh tmh lett vagy nem
Ha németből resettel magyar lesz a nyelv akkor felesleges nézegetni,akkor magyar
Azt hogy bent a kártya vagy nincs full mindegy,csak azért jobb ha nincs,hogy nehogy valaki a resetre nyomjon(tehát kártya nélkül inkább beüzemelni és akkor nincs baj)
-
Dimond G
senior tag
Jelentem Deck leírása és a SABS leírása segítségével DBT/XEH/TMH a rom ami fent van és jól szuperál!
Akit érdekel itt a leírás:
1. Telekom rom fel miközben benn a Magyar Sim. Elindul a telefon, fel jön egy német ablak és te a jobb oldalira kattintasz. Beállításokba ellenőrződ hogy TMH/TMH/TMH lett-e.
2. Odinnal felrakod a német független Oreo romot miközben nincs a telefonban a sim kártya. Mikor elindul és feljön a német kérdés (nekem sim berakása után jött fel) a bal oldalit választod -> 3-as pontban leírtak!
3. Behelyezed a sim kártyádat de mikor megkérdi, hogy reseteled-e mivel új sim észlelve te a nem-re mész.
4. Autopreconfig fájlt lejegeled SABS
-
lukoz
aktív tag
Skacok!
Mi az a dump fájl?
S9+ dump fájl elérhető s8+-hoz. Már linkelték is itt. Mit lehet vele kezdeni? -
spider23
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest