Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Unying
tag
Skacok, az új oreo flasheléséhez a legújabb odint kell használni, 3.13.1 verziót. Mind a felrakásához, mind a downgradeléséhez.
-
Snoop27
őstag
válasz
Mr.Silkó #34762 üzenetére
Épp emiatt vettem én is annó Note 5-öt, néha rajzolgatni s jegyzetelni fontosabb infókat, elképzeltem mennyire hasznos lessz, de alig irogattam vele. 1 év után a pen akadt be, s utána a GG vált fel, s jobbnak láttam eladni. De ha ezek a hibák nem jelennek meg a mai napig azzal lennék.
A méretét is hamar meg lehet szokni, viszont ha van céges telód is akkor elég macerás. -
IamTheDog
tag
Azzal csinalom. A decemberi DBT-nél is ezt csinálja. Ugye erről frissítettem az update zip-pel pár hete Oreóra. Most viszont nem enged arra visszamenni. S7-nél soha nem volt ilyen problémám, ott oda vissza rakosgathattam a romokat, még a fejlesztőibe sem kellett belépni. Amúgy lehet az a baj, hogy nincs engedélyezve az OEM unlock a fejlesztőiben? Ha ezt engedélyezem, ugrik a gari vajon?
-
Zolaa95
csendes tag
Sziasztok,
A tegnapi nap lettem gazdája egy S8-nak.
Viszont olyan problémám lenne vele hogy folyamatosan újraindul,ha az asztalon van vagy akár a zsebemben,kezemben is.
Van hogy két újraindulás között alig pár perc telik el,van hogy 1 óráig semmi.
Pár helyen körül néztem és azt olvastam hogy a memóriakártya is okozhatja,ki is vettem belőle de azóta is fent áll ez a probléma.
Valakinek volt hasonló problémája,illetve valami megoldás rá?
Vagy marad a szervíz? -
Quqesz
nagyúr
Facén van akinek megjött magyar független S8+-ra az ota oreo.....
-
IamTheDog
tag
Hogy kell visszamenni XEH-s Oreoról XEH-s legfrissebb magyar Nougatra?
Odin állandóan hibát ír ki. Gyakorlatilag el sem indul. "Re-particion faild" és ennyi. Pedig ez be sincs pipálva. Vagy pont ez a baj?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
hubertus33 #34761 üzenetére
Üdv,grat hozzá!
Szerk:mehet rá az oreo😂
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
davidsone #34760 üzenetére
Egyébként én is így gondolom, hasonló motivációk mozgatnak. Mostanában nem tervezem lecserélni az S8+-t, de ha majd egyszer "eljön az idő", akkor én is ki akarom próbálni a Note szériát az S Pen miatt (boltban már többször megnyomkodtam); már régóta tervben van ez a részemről elméletben, mostanság pedig hasznos lenne a munkámban (is).
hubertus33
Üdv itt!
-
hubertus33
tag
Üdv Uraim!
Beléptem én is az S8-as tulajok közé! Eddig remek a telefon gyors és szuper! Remélem az elkövetkezendő 1-2 évben kiszolgál!
-
Skynet258
veterán
válasz
Mauro812 #34753 üzenetére
Ha már ennyire kell akkor töltsd le ezt. Igaz pontos nem lesz de valamit mutat.
-
Mauro812
tag
Ez azért kár hogy nincs hőmérő a teloba.
-
madkiller
őstag
válasz
batai15 #34745 üzenetére
Én olyan stabilnak érzem, mint a 7et , 1 hiba van bent vagyis 2 a gear-t nem rezegteti a viber és a gmail, van pár új funkció, igazán fluid viszont nekem azóta lett mióta a Sabs reklám blokkolot telepítettem. Sok app kémekedik/szórja a reklámot, úgy vettem észre ez a folyamat akassza meg kicsit a rendszert.
-
Akosman
aktív tag
Sziasztok! Mik a tapasztalatok oronál? Vannak még hibák,és érdemesebb várni a felrakással,vagy hibátlan minden téren és érdemes frissíteni?
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
A tartozékokra is érvényes a garancia ugye?
Ha igen hol lehetne érvényesíteni? A kábelem kezd szarakodni hol megy a gyorstoltes hol nem, gépre dugva is bedugom nem történik semmi, kicsit mozgatom beáll egy bizonyos pózba akkor észleli 😅 -
Arween
senior tag
Köszi, de reggel ébredés után én mindkettőt bekapcsolom, és egész nap megy vagy wi-fi vagy a mobilnet
Viszont este sokszor elfelejtem kikapcsolni ,és persze jönnek az értesítések. Ezért kerestem volna valami olyan megoldást(lehetőleg gyárit, de látom az samsungnál nincs) hogy be tudjam állítani mikor kapcsoljon be illetve ki. Körbenézek play áruházban.
-
válasz
Mo Bill #34734 üzenetére
Ja, sima 9-re én sem váltanék. A plusz kamera hiányát még megértem, mert jóval kisebb a ház, és az extra kamera sok helyet foglal (belül is), viszont a 6GB ram hiánya már nem indokolható ezzel. De nekem szerencsém van olyan szempontból, hogy úgyis a nagyobb modellt vettem volna.
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Hát nekem bizonyos, hogy nem lesz S9-em!
A plusz nekem nagy ezért is van S8-am, 9-re meg szerintem nem éri meg váltani! -
Skynet258
veterán
válasz
madgie #34698 üzenetére
Jah ezt vágom, hobbiból én is fotózok lelkes amatőrként, de direkt beltérben akartam megnézni a nehezített pályán mit tud.
Kültérben már nem blokkosodna így ez sima. Azt gondolom jó hogy benne van, de már előre látom sokan csalódni fognak amikor a fürdőben megnyitják a csapot meg pohárba töltögetik a vizet a konyhában.
Kint azért persze lehet kreatívkodni vele, egy kis szűrővel meg sok mindent el lehet fedni.
-
sgeza
veterán
válasz
nünüke1975 #34719 üzenetére
Töröld a weboldalhoz tartozó tárolt adatokat a böngészőben!
-
válasz
nünüke1975 #34723 üzenetére
A mobilnézet teljesen meg fog szűnni hamarosan, szóval el fog tűnni a probléma. Lesz helyette reszponzív felület, ami automatikusan alkalmazkodik a kijelző/monitor méretéhez és felbontásához.
A fototrend azt hiszem már teljesen így működik.
(#34726) madgie: a kameramodulnak is van saját memóriája, az is betelik
-
BeastMode
őstag
válasz
Esetleg próbáld ki a Chrome böngészővel.
-
Heavyrain
őstag
FullHD videónál valahogy el lehet törölni a 10 perces korlátozást? (Exynos)
-
Ákkk
addikt
válasz
Ez már régóta ilyen, nálam iphone x esetében is ilyen volt amúgy.....
-
Ákkk
addikt
válasz
nünüke1975 #34707 üzenetére
És ez olyan nagy probléma......
-
gcleric
csendes tag
Lockolt kijelző esetén is le lehet húzni a gyorsmenüt felülről, és néhány beállítás használható is azonosítás nélkül, pl. némítás, gombok átrendezése, zseblámpa, stb. Ezt hogy lehet letiltani?
-
válasz
Mr.Silkó #34710 üzenetére
De nem kell app, a Smart Network Switch pont ezt (is) csinálja. Persze annyi ára van, hogy a wifi scanning-nek folyamatosan be kell lennie kapcsolva, ami némileg jobban meríti az akkut. Pontosítok, a wifi ki-be kapcsolására van, a molbilnetére nincs. De ugye ha a wifi be van kapcsolva, akkor alapesetben a mobilnet meg ki.
(#34711) Deck: de van a wifire.
-
Arween
senior tag
Van olyan gyári megoldás a telefonon hogy a wi-fit/mobilnetet be tudjam állítani mikor kapcsoljon be/ki?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
nünüke1975 #34702 üzenetére
Gondolom nem Gmailből/levelezésből nyitják meg az oldalt. Ha én privátot kapok, akkor nem az emailekből nézem meg, hanem a böngészőben folyamatosan megnyitva álló privát üzenetek mobil felületéről. A leveles értesítést csak arra használom, hogy ne hagyjak válasz nélkül egyetlen privátot sem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
nünüke1975 #34699 üzenetére
De, kaptál választ, több embertől is, csak éppen jelenleg nincs megoldás a kérdésben felmerült problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingyenes parkolást!!!!
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest