Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacka89
aktív tag
ezen az oldalon fent van minden.
-
Lacka89
aktív tag
G950FXXU4CRL3 találtam ezt, de csak samfirmweren es ott eleg lassu a letoltes. Mit kell irni a phonehoz? manual resznel?
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok. mit irjak be samfirmbe, hogy letudjam tolteni a crl3as romot? fent az oldalon lattam telenorost crl3as, de inkabb fuggetlen erdekelne ha van belole. vagy valaki egy linket tudna adni? koszi
-
zsoltip
őstag
válasz
zsoltip #50016 üzenetére
Nos, úgy fest, a Gidano által módosított Adhell 3.1.1.254 verzió, több "rendszergazdai" jogot kér magának. A Security felett is módosítási jogot kér, amiben ugyebár a KNOX védelem működik. (Ezt persze enable és disable állással is próbáltam).
Kértem új KNOX kulcsot a SEAP honlapon.
És láss csodát, úgy fest működik a dolog. -
ToBeY
nagyúr
Vajon mennyi esély van arra,hogy a februári patch már a Pie lesz?
Vagy inkább a Március elejei lessz az?
Csak mert Feb 20 S10 launch. -
TODI1111
veterán
válasz
fatal1ty1984 #50078 üzenetére
A garancia feltétele, hogy EU-s országból származzon a készülék, illetve vagy számla vagy garanciajegy meglegyen.
-
Kajt
tag
Sziasztok!
Lehet amatőr kérdés de kijelzőcserénél hozzányúlnak az OS-hez a szervízben vagy szimplán hardvercsere, teszt és ennyi?
Majdnem egy éves az S8, imádom, de kicsit beégett. Cseréltetni fogom és azért érdekel, hogy elveszik minden és lehet belakni vagy nem kell backup-olni mindent? -
fatal1ty1984
őstag
Sziasztok.külföldről való telefont itthon legariznak serial alapján?
-
marquuard
veterán
válasz
lionshamlet #50076 üzenetére
Nem tudod kirakni sajnos. Olyat lehet, hogy a hangerő gombok nyomkodása esetén a média hangereje változik, és nem a csengőhangé. Ez felcserélhető, de hasonlóan a fényerő csúszkához, ezt nem tudod kihelyezni.
-
lionshamlet
senior tag
Android 8.0-án hogyan tudom fixen megjeleníteni az értesítési sávban a hangerő csuszkát ?
Ugyanúgy ahogy a fényerő csúszka is megjelenik. -
eduba
aktív tag
válasz
#16695808 #50072 üzenetére
Szerintem attól, hogy a Samsung és a Microsoft kötött valami együttműködési megállapodást. Így a Microsoft termékek talán jobban vannak optimalizálva a Samsung telefonokra.
Illetve ha jól emlékszem akkor az Office alkalmazások előre telepítetten érkeznek a telóra (word, excel, ppt) -
törölt tag
Nekem a gyári email app sokkal jobban üzemel outlook.com os exchange fiókkal mint gmailel. Mitől lehet ez?
-
Leslie1966
senior tag
Szevasztok !
Ma beszereztem egy S9+-t az S8+ mellé. Azonnal frissítettem Pitére, szerintem nagyon jó-a Pite is meg a teló is..
-
dkovizoli
addikt
Kb erre tippelnék én is. Az S9-ekre is majd egy hónappal előbb jött, mint ami a membersben előzőleg megjelent. Ha jól tudom öt beta volt. Mi most a harmadiknál járunk, hetente jön új. Ha így folytatják febr közepére kint az ötödik, de lehet, hogy a végleges. Persze ez csak az en tippem. Az is lehet, hogy akár mint most, március elsö napjaiban már márciusi patch-al kapjuk.
-
ToBeY
nagyúr
Remélem ez a lineup igaz,és nem kell sokat várni pitére.
-
LoGeN90
aktív tag
Pie hasznaloktol kerdeznem, h milyen a teljesitmeny? Oreon van h minden vajsima, van h erzek rocceneseket. Pien ez vmivel stabilabb?
-
lasse001
senior tag
Sziasztok. Akit érint. S8+ beta 3 tölthető. Nagyon sok javítással.
[link] -
fjudors
aktív tag
válasz
goldister #50044 üzenetére
bármelyiket.
én használtam red peppert t is, egy idő után leszakadt a töltőajtó füle, a másik telefonon még mindig az van (mármint olyan tok, nem ugyanaz)
én most ghostek atomic 3-at használok, de jó a nautical is, és alife proof fee is.
árban változó, szét kell nézni az akción miatt
rp: 2,5-5ehuf
a3: 11-18ehuf
n:.6-11ehuf
lpf: 7-28ehuf (itt az olcsó jellemzően usa, egy-egy refurbished) -
goldister
tag
Üdv!
Nyáron megyek tengerpartra nyaralni. Lehet, hogy használnám a telót a vízben is. Milyen vízálló tokot tudtok javasolni, amiben lehet szépen fényképezni? -
vallas
őstag
Az akksi % kijelzést hol lehet bekapcsolni a PIE-ban, ott ahol régen volt, nem találtam....?
-
-
sgeza
veterán
válasz
Ateszpapa #50036 üzenetére
Nekem akkor is ott van, ha csak be van kapcsolva, de nincs eszköz kapcsolódva. Csak a két ikon különbözik egy picit, jelezve a két állapot közötti különbséget. (VDH)
Egyébként az ilyen "beállítások" emlékeim szerint a /system/build.prop fájlban változtathatók (nfc, bt megjelenjen-e vagy sem, és még sok más egyéb mindenféle). Csak hát ugye ahhoz root jog kell. Szóval marad az, hogy az adott buildet épp hogy találta ki a készítője. -
marquuard
veterán
Szerkesztettem az Adhell vonatkozó részét az összefoglalóban, ezek alapján sikerült nemrég újraaktiválnom az Adhellt:
Adhell reklámblokkoló esetén elérhető egy magyar nyelvű fordítás a hivatalos forrásból: LINK
Adhell aktiválásának menete:
Feltételek:
- alkalmazás eszközadminisztrátorként
- egyedi KNOX kulcsKNOX kulcs igénylése regisztrációt követően itt lehetséges.
Az igényléshez szükséges paraméterek:
- DEVELOPMENT KEY
- Generate backwards compatible key
- Key alias (általad meghatározott szó, ez a kód beazonosításához szükséges)
- Associate package for additional security: ide fel kell tölteni az Adhell appot, ha e nélkül nem sikerülne aktiválni. Ekkor kifejezetten az Adhell apphoz lesz elkészítve a KNOX kulcs.A KNOX kulcs megszerzését követően ezen a linken megtalálható a szükséges kulcs. Érdemes vágólapra kimásolni, vagy elhelyezni egy szöveges dokumentumba a kimásoláshoz. Az Adhell első konfigurálásánál csak egyszer szükség van erre az aktiváláshoz, innentől 3 hónapig él a kulcs.
-
marquuard
veterán
Smart Lock nálatok működik Pie-on? Otthon/munkahely/egyetem, miegymás hozzáadva, de egyik helyen sem oldja fel a PIN-t automatikusan.
-
dkovizoli
addikt
Friss verzió az Adhell-ből. [link]
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Greg Vinous #50020 üzenetére
Még nem próbáltam, de szerintem bármelyik BT billentyűzettel lehet használni. Nem fog asztali módra váltani, de a gépelés lényegesen gyorsabb lesz.
Ha tévednék, javítson ki valaki! -
Greg Vinous
tag
Szerintetek van olyan BT billentyűzet, amit DEX nélkül tudok S8-hoz csatlakoztatni?
Vannak olyan munkáim, aminél baromi jól jönne ha tudnék gyorsan gépelni és alapvetően elegendő a telefon kijelzője, vagyis DEX felesleges lenne nekem. -
a.joe
csendes tag
Hali. S8 beta3.
[link]
Sima s8 -
sebgutkopf
őstag
válasz
vinczetibor #50011 üzenetére
Azta mindenit, itt aztán voltak hibák rendesen, ráadásul elég hétköznapi funkciók tekintetében is!
Ezek alapján még mennyi van benne és a hivatalosig mennyit fognak észlelni és javítani?
Nem érzem, hogy nagyon az early updater-ek közé akarnék tartozni még a hivatalos kiadása után sem. -
dkovizoli
addikt
válasz
vinczetibor #50011 üzenetére
Nekem is jelzett reggel, fel is ment. Gondolom hamarosan jön a zip is. Februári security patch. Nagyon friss.
-
scream
veterán
Hali!
Amióta TMH-ról XEH-re áttértem, az NFC ikon nem kerül ki a status bar-ra, ez normális? Esetleg más is meg tudja ezt erősíteni?
-
vallas
őstag
Hali,
Ma hozzám került egy kicsit törött kijelzős, de jó S8, mert a kolléga kapott helyette egy S9-t.
Ez is CRL4-s volt, de ezt downgradeltem CRL3-ra, és felment rá a PIE beta 1 és kettő is.
vissza tettem rá a saját S8-ról a mentést smart switchel, ez is pipa, de ami érdekes hogy most 16GB-snek látja a teló magát.Ezeket találtam, de még nem csináltam meg, volt valakinek ilyen?
-
dkovizoli
addikt
válasz
zola899 #50002 üzenetére
Nem kell rootolni. Ha rootolod, ugrik a garancia. Ez 100 %. A te esetedben először odinnal fel kell rakni egy független romot, majd arra az első update zip-et, majd utána a második update zip-et. Ez tuti minden törlésével jár. Szerintem hamarosan jön a harmadik béta. Az a véleményem, hogy a végleges is meglesz februárban. Amikor arra akarsz majd váltani, az újabb tuti minden törlésével fog járni. Gonldold át, hogy akarod-e. Ha ezek után is akarod, akkor be kell szerezned a programokat és telepíteni a pc-re. (ODIN, samfirm, redistributable csomagok a windowshoz.) Ezután egy független firmware az s8-hoz, aminek CRL3 a vége, talán az XEU még elérhető samfirmmel. Ha ezek megvannak, akkor odinnal fel kell rakni a telefonra, majd ha ez megvan, utána jöhet a két zip majd egymás után.
-
icemad
nagyúr
válasz
zola899 #50002 üzenetére
Szerintem ne kezdj bele... Ha nem értesz hozzá, akkor hagyd így. Eleve a pie verzió alapból tartalmazza az új ui-t, nincs olyan, hogy hetek múlva jön. Ez meg ráadásul béta verzió. Az azt jelenti, hogy lehetnek benne hibák. És nagyon valószínű, hogy utána nem is kapsz frissítést. Csak akkor, ha odinnal rakod fel magadnak. Ha egy update.zip felrakása gondot okoz, akkor ne kezdj bele. (egyébként már legalább 3x lelett írva a frissítés menete.) Odin sokkal kacifántosabb.
Én azt ajánlom, hogy inkább várj türelmesen. -
zola899
tag
válasz
dkovizoli #50001 üzenetére
Fején találtad a szöget.
Egyszerűbben már nem tudom leírni.
A telefon Telenoros.
Ha várok a szolgáltatói frissítésre, a Pie-ra, One UI-ra még hónapokat kell várnom.
Ti, akik "független" frissítéseket kaptok, már megvan nektek a Pie. És pár hét múlva jön a One UI.
Nem szeretnék hónapokat várni, hogy értsétek.
Az ún. Odinnal kell frissítenem?
Kell rootolnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest