Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Ez a CRB7 elég instabil lett nálam, a kezdetektől bugol ugye az értesítésekkel, egy csomó progi kidob... szerintetek nyomjak egy gyári visszaállítást? Van egyáltalán valami más, vagy ne tákolgassam? HA úgy se lesz jó, megy vissza a CRAP, az nálam betonstabil volt.
-
ToomyC
aktív tag
Ez a gyári időjárás produkál furcsaságokat, widgeten -5 havazás, ha megnyitom akkor szép idő ... mintha külön életet élne ... időkép widget nekem nem frissül oreon ...
-
Ateszpapa
addikt
Köszi srácok, akkor várjunk, jók ezek az apróbb újdonságok.
Látom, Telekomnál Dual Simesek a készülékek!
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem egy D-Link DIR-842-es típusú routerem van, azon elég gyors a Wi-Fi tempója 5 GHz-en. A Telekom küldte még tavaly novemberben futárral, mivel gigabites otthoni netcsomagra váltottam náluk, de csak a napokban üzemeltem be, el is felejtettem, hogy a fiókban van. Érdekes, hogy egyébként a normál telefonos böngészés alatt nem veszek észre lényegi sebességbeli különbséget az eddigi 2,4 GHz-es Huawei EchoLife ~100-150 megabites tempójához képest.
-
Plebi
senior tag
A kamera szoftver egy az egyben jöhetne S8-ra is. A super slow motion és a változtatható rekeszű kamera ami nincs, de pl az új animojihoz semmit sem változtattak hardveresen, vagy nem esett róla szó.
Ateszpapa: a szueprlassított felvételt biztosan nem kapjuk meg, azt hardveresen is tudnia kellene az S8-nak, de ez csak egy menüpont letiltásba kerülne nekik.
UrAvgConsumer feltette az unpacked-vel együtt az S9 hands on videóját, abban a superslow videónak nagyon gyatra a minősége.
-
w333
félisten
válasz
gainwardgs #34285 üzenetére
+1
(#34287) Ateszpapa
Új kameraszoftvert valószínűleg megkapjuk, ha nem akkor ott az XDA !
-
Ateszpapa
addikt
Megnéztem az S9 bemutatóját.
Kamera ami valóban jónak tűnik, a többit majd portolják az XDA-s emberkék.
Úgyhogy akinek nem fontos a jobb kamera, az maradjon ahol van. -
madgie
titán
válasz
Mr.Silkó #34279 üzenetére
Van még egy furcsa tulajdonsága, most szúrtam ki a sötétben: gondolom az UV ragasztó miatt kicsit megtörik a fény a üveg két oldalán. Látszik is a bal alsó sarokban, hogy ott sem ment le a sarokig a ragasztó.
-
Bár nincs meghatározott érték/arány, mert tényleg sok tényező befolyásolja, de 173 Mbps 2.4 GHz N szabványos kapcsolaton már nem szokott 120 Mbps hasznosan/mérhetően átférni, vagy csak nagyon ideális esetben, mondhatni szélsőségesen jó körülmények mellett, ami nagyon ritka, inkább nem jellemző.
Annyit megpróbálhatsz, hogy teszteled más/minden csatornán - a routeren tudod módosítani -, hátha valamelyik ideálisabb adott környezetben, illetve a telefonnak is és gyorsabb lesz valamennyivel.
Rászánt összeg kérdése, de ha ajánlott gigabites és AC 867 Mbps kepcsolatra képes Asus típus kell, akkor RT-AC58U alá nem adnám.
Olcsóbban van RT-AC1200G+, az is jó lenne, de régebbi firmware verziókkal random újraindulgatott, bár elvileg javítva lett frissítéssel. -
Olyan router kell, aminek a WAN és LAN portjai 1000 Mbps (tehát Gigabit) sebességre képesek, különben a 100-as portokon nem megy át a 150 Mbps neted, így WAN <-> WLAN (wifi) irányban sem, tehát a sima RT-AC1200 nem jó.
A jelenlegi routered hiába tud akár 600 Mbps kapcsolatot 2.4 GHz sávon, azt kevés ellenoldal tudja, 450 Mbps, de inkább 300 Mbps a jellemző (néha meg csak 150 Mbps, vagy esetleg a fele) mobiltelefonoknál meg még annyi sem, illetve nagyon kevés típus tudja, ráadásul az csak a kapcsolat sebessége, a mérhető annak csak a töredéke (sarkítva: a hasznos adatok mélyen csomagolva utaznak, mérésre csak a hasznos adat kerül, de a forgalom elengedhetetlen részét képezi a szükséges körítés, ebből adódik a kapcsolati és a hasznos/mért sebesség különbözete).
A telefonon a wifi kapcsolatra pöttyintve láthatod, hogy az mennyivel kapcsolódik a routerhez, az a mérvadó kapcsolat, hiába tudna többet is a router.bigdady: Nincs elméleti max 120 Mbps 2.4 GHz N szabványos kapcsolaton, (jóval) több is átmegy bizonyos esetekben, a 300 Mbps kapcsolat hasznos sebeségét teszik nagyjából oda, bár ott is elég nagy a szórás egyéb tényezők függvényében.
Az N szabványos 5 GHz gyorsabb a 2.4 GHz azonos szabványúnál, de valóban az AC kapcsolat az igazi (az már csak 5 GHz-en megy). -
leslien
nagyúr
na akkor lássuk a következő galaktikus támadást... meggyőz most a Samu h váltsak Pixel-ről...
[link]
-
Szia,
Azért van, mert a jelenlegi routered csak 2.4 GHz sávot tud, azon pedig annyira képes a telefon, 5 GHz-et is tudóval gyorsabb, AC képes routerrel meg a többszöröse is átmegy.
Olyan routert érdemes minimum venni, ami AC1200 jelölésű, akkor adott az AC 2*2:2 MIMO 867 Mbps, bár a jelenlegi 150 Mbps neted az 1*1:1 MIMO 433 Mbps kapcsolaton is simán átmegy, de az olyan routerek jellemzően más miatt nem érik meg ár-érték arányban. -
doe2
tag
Sziasztok!
Wifi sebességgel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Asus n18u routerem van cat7-es kábellel bekötve.Idáig 100 megás netünk volt.A telefonnal csináltam egy speedtestet és 98 megát mértem vele.
Viszont most növelte a szolgáltató 150re a sebességet és mikor megmértem a telefonnal (a router mellett) ,nem ment a sebesség 100 fölé.Ez miért lehet?
Ha vennék egy dual band-es routert,akkor azzal 5ghz-n menne a 150 -es sebesség szerintetek,vagy az nincs összefüggésben?
köszi! -
laci laci
addikt
Üdvözlet mindenkinek. Sajnos win7 gépem van itthon csak most és egy ideig még javítják a másikat. Vettem még egy telot, de most sima 8-at.Az lenne a kérésem, hogy valaki Pesten meg csinálná nekem a root+twrp telepítést? Fontos lenne. Köszönöm előre is..
-
bakkir
tag
Nem tűnik bonyolultnak a procedúra, viszont nem tudom hogy később mire készüljek? mi lesz a kód, jól gondoltam ahogy előbb leírtam?
"Ha bent hagyom a sim-et akkor xeh/xeh/tmh? És ha kiveszem és később rakom bele akkor meg dbt/dbt/tmh?
Az utóbbi esetben a német ota jön rá, míg az előbbi a magyar független.
Viszont ha dbt-t később frissítem, akkor is marad a dbt? addig marad míg factory resetet nem csinálok?"
később kapok telón keresztül frissítét?Köszi a segítséget
-
anrab
addikt
Sziasztok.
Mikor laktam be az oreot volt egy olyan menü hogy az információs sáv elrejtése. Mármint ahol az akku és a többi van. Bekapcsoltam el is tűnt. Lehúzásra pedig megjelent. Kipróbáltam többször és jól működött. Csodálkoztam is mert eddig még nem találkoztam vele, pedig már régóta szerettem volna ezt a ficsőrt.
Viszont mostanra ez eltűnt. Csak ha olyan az oldal akkor nem látni. A telefon keresőjében hiába írom be.
Köszi. -
válasz
bakkir #34249 üzenetére
Nekem is szintén az van, feltenném az Oreo-t ha már mindenki erről beszél, de még mindig bonyolultnak érzem a beszélgetések alapján. Biztos jön majd OTA is, de ha jön is, én szeretnék full nulla reinstallt csinálni és újra belakni, annak sem tudom, hogy állnék hozzá. Smart Switch PC progival lehet ilyet?
-
bakkir
tag
Nem teljesen értem az oreos frissítéses dolgot.
Ha most TMH/TMH/TMH szoftveren vagyok és felteszek egy német dbt romot. Akkor mi lesz a kód?
Ha bent hagyom a sim-et akkor xeh/xeh/tmh? És ha kiveszem és később rakom bele akkor meg dbt/dbt/tmh?
Az utóbbi esetben a német ota jön rá, míg az előbbi a magyar független.
Viszont ha dbt-t később frissítem, akkor is marad a dbt? addig marad míg factory resetet nem csinálok?
Illetve a telós ota marad? Nem kell később a odinnal romolgatni? köszi a segítséget -
dkovizoli
addikt
válasz
ForRedGlory #34144 üzenetére
Szerintem ez tudatos volt.
-
dkovizoli
addikt
válasz
madgie #34239 üzenetére
Köszönöm a képeket és a válaszod. Én mostanában gyári led tokot használok, de egy ilyen üveget lehet, hogy bevállalok. Mint mondtam, én már akartam régen, csak akkor nem szállítottak ide. A leginkább az érdekelt, hogy mennyire akad a szélein, a teteje nem érdekes, sőt jobb is, hogy ki van vágva. Mióta a nillkin fólia van rajta, azóta az iriszolvasóm elég radom ismeri fel a szemem, inkább nem is használom. Az eltávolítás pedig valamelyik youtube videon fent van és gond nélkül le lehet venni.
-
madgie
titán
válasz
gyuri81 #34242 üzenetére
Ne haragudjatok, de szerintetek leszedem és megnézem? Vesztek nekem másikat?
Tegnap óta erről a cuccról beszélek, szerintem kétszer belinkeltem már a gyártó honlapját, ott van a FAQ-ban, installation, kilences pont.
Egyébként amiért alulra nem jutott elég, így felül oldalt ki is jött egy pici, ami gyurmás-túrósra ragadt, emiatt egy fogpiszkálóval, vagy körömmel is könnyen eltávolítható bármiről. Itt érzésem szerint nem az a lényeg, hogy úgy fogjon, mint az epoxigyanta, hanem, hogy ne lehessen levegő a fólia és az eredeti üveg között és egy alap tapadás legyen.
De én nem beszélek rá senkit erre a cuccra, kipróbáltam, ennyi.
-
válasz
sebgutkopf #34238 üzenetére
ac68u
A studio zbook g4-em is ennyit visz át ugyanazon a wifin, szal kb ez lehet a max.
-
madgie
titán
válasz
dkovizoli #34214 üzenetére
A gyári Clear Cover meg az alis Cafele tokom sem nyomja fel. A Cafele-nél az ujjam sem akad meg a szélén, a tetején, a szenzoroknál a legfeltűnőnb a dolog, ott persze van egy kis "lépcső"
Az utolsó képen direkt becsillantottam a fényt, látszik, hogy a jobb alsóban hová nem jutott már a saját hibámból elég UV ragasztó.
-
MrM94
addikt
válasz
TheBikerider #34182 üzenetére
Igen,tudom.Szolgáltatóm támogatja a VoLTE-t,viszont nekem a Vodás Romban nincs opció rá hogy bekapcsoljam.
(#34165) sgeza Mindig utáltam a bloatwareket,nem tudom miért különösképpen zavar.
-
kislaci
senior tag
Linuxot használok és mindenféle progi nélkül fel tudtam tenni az update.zip-et az sd kártyára. Nem muszáj odin, bár AQL5 romhoz talán kell, mert a nyomi XEH még mindig AQK7-en van.
Akksihoz meg annyi, hogy nekem tökmindegy, hogy estére 3%-on lesz a teló vagy 45%, úgyis rá kell raknom töltőre, mert nem ugorhatok neki a napnak egyikkel sem.
-
marquuard
veterán
válasz
batai15 #34213 üzenetére
Tapasztald ki nyugodtan, csökkentett procival sokkal több röccenést fogsz észlelni alkalmi használat mellett, mint játékban. Én este felrakom, reggel lehúzom töltőről. Soha nem volt elvárásom, hogy nap végére még maradjon benne amivel kezdhetem a másnapot. Egyszóval tényleg nem érdemes visszafogni a teljesítményt emiatt, már csak alkatilag sem fog sok hasznot hozni.
-
Mr.Silkó
veterán
-
dkovizoli
addikt
Megnézve a fentebb linkelt s9 bemutató videót, el kell ismerjem, szép a 9-es sorozat. Tök olyan mint a 8. Kíváncsi vagyok hányan fognak váltani? Nekem azért piszkálja a plusz a fantáziámat. De azért ez durva ár egy 8pluszra még. Mi lesz ha jön a 10-es? Félmilla? Vagy még több?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Locutus #34215 üzenetére
Biztos találsz ilyet, de azt sok helyen írják, hogy ejtés/törést jobban bírja az 5, viszont a karcokkal sajnos nem boldogul.
1 és 2 GG-s telefonjaimnál volt, hogy nem fóliáztam és 1-1.5 év után sem volt rajta még csak hajszálkarc se.
Ezutobbi szériáknál már nem merem kihagyni a fóliát, noha az S8-nál rezgett a léc mivel nem sok minden szeret rajta maradni...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Locutus #34178 üzenetére
10 hónapos a készülékem, elég sok, leginkább fényben látható hajszálkarc borítja már a képernyőt, illetve két, kissé mélyebb sérülés is van már az előlapon. A használatot egyik sem befolyásolja igazából, de azért kicsit zavaró a dolog. Ha egyszer valami miatt majd cseréli a biztosító a telefonomat, akkor rakatok rá majd üvegfóliát (tavaly májusban még nem volt itthon elérhető, most meg már mindegy is).
-
batai15
félisten
válasz
marquuard #34211 üzenetére
Én meg mondom őszintén, bár már írtam. Eredetileg galaxy a8 lett volna,)(mivel nem igazán játszom) de nyilván ebben az árban egy hetes s8at nem meg venni vétek lett volna. Nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal Azt vettem észre hogy legalacsonyabb felbontasba kevésbé fluid a felület. Nem kívánok romolni elég volt pár évig, ezért kérdeztem rá az otara is.
Akkura azért kérdeztem rá mert nem játszom.
Power bankom van jó kis xiaomi, nem a 20 perc a probléma szóval ne legyetek ilyen támadó jelleguek. -
marquuard
veterán
válasz
batai15 #34209 üzenetére
Szerintem hatalmas hiba volt a Samsung részéről belerakni a felbontás csökkentést és a százalékos procibutítást. Nem kell ekkora teljesítményű telefont venni, tokba épített powerbankot kell használni egy negyedakkora teljesítményű telefonhoz, és kész. Eszembe nem jutna a csúcs 8 magos Exynos-t lebutítani +20 percért.
-
Deck
titán
válasz
batai15 #34204 üzenetére
Knox ugrás miatt nem akarsz manuálisan frissíteni? Se a kiemeltet se a topikot nem olvasod rendesen? A linux sem kifogás mivel arra is van program. De ha nem akarod használni akkor várj a frissítésre aztán, majd megjelenik. Vagy szerinted itt mindenki aki manuálisan frissített annak ugrott a knox?
Felesleges a felbontást levenni nem fogja tovább bírni.
Töltés teljesen m1 mikor milyen.
-
Gergőkee
aktív tag
+5 fok, London, gyaloglás + navigáció (telefon kézben) - 55% és kikapcs. 0-ra merült. Másnap 45-nél. Harmadnap 50-nél.
Még képet is raktam be a grafikonról. Én viszem majd szervizbe, ha kijött az OTA oreo (szerviz factory resetet csinál, belakni meg 1 nap, összekötöm a kellemest a hasznossal).
-
batai15
félisten
Nézzétek el nekem, tudom állandó oreo a téma, de nem vagyok képben a samsungal még ilyen téren, és az össze foglaló olvasása után sem lettem okosabb.
Szóval nekem ez van fent a telefon rom.
Oreo fluiditas és pár apróság miatt tetszik, de knox ugrás és Linux használat miatt nem szeretnék manuálisan frissíteni ha nem muszáj.
Kérdésem lenne hogy lesz majd OTA update?Valamint redmi note 4 után nyilván vagy 1.5 órával rosszabb a sot, nyilván minden más kárpótol ezért.
Van értelme felbontás csökkentésnek és a procit 70%ra korlátozni, hoz esetleg érdemben változást?Harmadik kérdésem hogy nem gond ha váltogatom mikor szüksége gyors illetve normál töltést alkalmazni?
Idővel akarok wireless töltőt, de várok még kicsit.
Köszönöm -
dnelb
veterán
mínusz 21 fokban aksi 76->2%, ki is kapcsolt... nagyon jó
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #34170 üzenetére
Lehet, hogy az SD kártya okozza.Vagy a Chrome böngésző Teljesen felforrósodik a teló, hatalmas a media.extractor fogyasztása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingyenes parkolást!!!!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest