Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
Ha valaki tervez beruhazni s8-ra, woots-on ma 425$-ért (110HUF) adjak az offically refurbished GSM unlocked s8 - s8+ -okat.. amazon prime-al ingyenes a szallitas
-
válasz
avlisz80 #37290 üzenetére
Nekem nillkin van. Hasonlóan hajlított. Sokan írták hogy így sz@r úgy sz@r, nem bír 1 hónapot se. Na én 3. hónapja hordom így a telót. Minden hibátlan, tökéletes vele. Nem jön fel, semmi baja. Kicsit jobban tükröződik, jobban zsírosodik, DE már 2x esett le a betonra. 3000 Ft-ért lehet rendelni ebayrol Nillkint. Sztem azzal jobban jársz.
-
sgeza
veterán
válasz
Divinity #37288 üzenetére
Tulajdonképpen mindegy is. Csak gondoltam, úgy magyarázva érthetőbb a kolléga számára. Az én értelmezésemben a google drive maga az a szolgáltatás, amit én "látható" tárhelyként elérek, mint egy meghajtót. A teljes google kvóta nekem ennél bővebb, amibe minden beletartozik, így a drive is. De ez már tulajdonképp csak a filozófiai kérdés.
Amúgy nem veszem kötekedésnek, ha valamit nem jól mondok, akkor javítsatok csak ki! :-)
-
Divinity
őstag
válasz
vitya81 #37286 üzenetére
Igen, interferálhatnak. (főleg ha a wifi 2.4 GHz)
How to Stop Bluetooth Interference From Messing With Your Other DevicesNekem notebookkal volt hasonló problémám, ott az 5GHz-ra váltás megoldotta a dolgot.
-
Divinity
őstag
-
vitya81
tag
Sziasztok!
Sztori: bluetooth fülessel, wifi-n lejátszott youtube videók nézése közben megszűnik a wifi kapcsolat (felkiáltójel a wifi jel mellett). Kikapcsolom a bluetooth-t, wifi ki/be, és újra működik minden,de csak addig míg újra csatlakoztatom a fülest.
Tapasztalta valaki ugyanezt? Létrejöhet ilyen probléma? Összeakadhat a Bluetooth és wifi??
Javaslat, ötlet, tanács?
(Biztos, hogy a bluetooth okozza, mert anélkül stabil és folyamatos a net kapcsolat).Viktor
-
sgeza
veterán
válasz
Divinity #37271 üzenetére
Csak kis pontosításként, hogy ne legyenek a fogalmak összekeverve: én inkább úgy fogalmaznék, hogy a Google fiók tárhely kvótájából vesz el, mint mindegyik másik Google szolgáltatás (Gmail, Drive, stb).
A Google Drive-on megjeleníthetők a Google Fotók szolgáltatásban tárolt képek, és a Fotókban is megjeleníthetők a Drive-on szereplő képek, persze beállítástól függően. A többi része természetesen úgy van, ahogy mondtad, a butított képek nem vesznek el a kvótából. -
Divinity
őstag
A lincese miatt. Ha ugyan azzal a package névvel lenne több kulcs akkor nyígna a SEAP. Így az app az ugyanaz csak más az "azonosítója" tehát mehet hozzá másik kulcs és nem nyíg a SEAP.
Vagy a fejlesztő vehetne drágáért kulcsot amit több user használhat de neki ez az egyszerűbb, olcsóbb megoldás
-
Divinity
őstag
válasz
Chamoro #37267 üzenetére
A Google Fotók két megoldást biztosít. Kiváló minőséget és eredeti minőséget. A kiválót tömöríti és kicsit ront a minőségén (bár szinte észrevehetetlen, maximum a mérete ami feltűnő) viszont ez korlátlan mennyiségű. Ellenben az eredeti méret az eredeti filet tölti fel tömörítés nélkül de ez a Google Drive tárhelyet használja.
-
Chamoro
tag
A Google fotók a drive-on belül van? Mert ha a fotókhoz töltöd fel, akkor korlátlan a tárhelyed és kiváló minőségben tölti..
-
sgeza
veterán
-
cultfeca
tag
Most telepítettem a SABS-ot.Kérdésem a következő lenne:Ha eltávolítom a legutóbb használtak közül,hol találom meg legközelebb?A másik kérdésem az lenne,hogy most nekem minden be van kapcsolva, a rendszer app.-okat ki kell kapcsolni?Ha valaki tudna segíteni egy listával mit érdemes kikapcsolni,mit érdemes figyeltetni rendszer szinten annak nagyon hálás lenék.Köszönöm a segítséget előre is.
-
feketedini
tag
Véletlenül a Samsung Knox license key-t is legeneráltam. Tudja valaki, hogy az mire jó? Figyelmetlen voltam.
-
Tomiii258
tag
válasz
Mr.Silkó #37244 üzenetére
Ha jön ki új SABS és frissíteni akarom, akkor ahhoz majd kell új Knox-kód a SEAP oldalról?
Csak azért kérdem, mert a kód generálásánál azt írja, hogy csak júni 21.-ig érvényes ez a mostani.Más:
Éjszaka 8 óra repülő módban -> -12% az akksiból
Pedig először szépen lekapcsoltam wifiről, vártam kb egy percet, hogy észrevegye, nincs hálózat és ne is akarjon semmit szinkronizálni (korábban volt egy ilyen tipp, hogy talán valami szinkron akad be) majd az után raktam repülő módba.
Gondolom az első frissítéssel majd javítják ezt, mert elég nyilvánvaló hiba és többeknél is jelentkezik. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Snoop27 #37253 üzenetére
Végignézegettem az összes appot benne, egy párról levettem a SABS "figyelmét"– főleg az alap rendszerappokról –, a többinél engedélyeztem. Majd ha menet közben lesz olyan app vagy weboldal, amit megfog vagy ellehetetlenít, pedig nem kéne, akkor azt whitelistbe rakom és kész.
-
Imii
tag
Most figyeltem fel rá, hogy az AOD nem mindig van függőlegesen középen. Néha kicsit jobbra, néha balra van.
Nektek is ilyen? -
Divinity
őstag
válasz
Snoop27 #37246 üzenetére
Olyan nem igazán van.Knox license key-t kell generálni az pedig a SEAP oldalán visszanézhető.SEAP-license
So slow..
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Snoop27 #37246 üzenetére
Ha visszamész Deck kolléga leírásának első linkjében szereplő oldalra és bejelentkezel a Samsung azonosítóddal, akkor szerintem ott látnod kell majd a kódot.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
feketedini #37242 üzenetére
Nem kell az összes lépés, de lényegében igen, úgy megy, mint a telepítésnél.
-
sgeza
veterán
válasz
feketedini #37236 üzenetére
Miért ne lenne jó rá?
-
batai15
félisten
válasz
feketedini #37236 üzenetére
Próbáld ki maximum elfüstöl
-
feketedini
tag
Szerintetek Ez a kábel samsung töltőfejjel használható biztonság szempontjából gyorstöltésre? Működik egyébként.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
kgergo89 #37227 üzenetére
Már korábban leírta tőmondatokban a kolléga. Az Odin használata meg benne van az összefoglalóban.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
mSchumi87 #37225 üzenetére
Rendszerszintű reklámblokkoló és disabler. Root sem kell hozzá.
DefJamHUN
Mire gondolsz konkrétan a biztonságosság alatt?
-
DefJamHUN
aktív tag
ez a SABS teljesen biztonsagos?
-
Mr.Silkó
veterán
Bár eddig is korrekt volt az üzemidőm/képernyőidőm többnyire, de még egy picit ezen is tudott csiszolni a SABS aktiválása, plusz utóbbi valamelyest a rendszer gördülékenységén is tolt egyet. Vagy csak placebo, ki tudja.
-
feroooo31
tag
Ha odinnal downgradeltem 7.0ra,akkor OTAn nem is fog frissülni? Mert kerestettem a frissitést de nem ajánlotta fel!
-
kgergo89
tag
válasz
szabyka95 #37217 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos elég tájékozatlan vagyok még a különféle androidos firmwarek telepítésében.
Hogyan tudok Oreo-ról visszaállni Nougatra? Melyik firmwaret használhatom? Független ROM-ot is telepíthetek? Garanciavesztés nélkül meg lehet csinálni? (S8+ Telekom)Köszi a válaszokat!
-
szabyka95
őstag
hogy tudom feketere varazsolni az ertesiteseket is ? oreon
-
geri005
tag
CRAP-re jön OTA, vagy tegyem fel odinnal a gyári függetlent?
-
manokaki
addikt
lehet már volt kérdés ,de az OREON milyen az üzemidő , a 7.0-hoz képest , leginkább a kijelző idő foglalkoztat , ugyanannyit kilehet belőle hozni , nálam a korábbi S8-sok 6-7-8 órát birtak 7.0-án !?
Attila
-
manokaki
addikt
Az Oreo-nál alul nem tudom a navibart eltüntetni ,mint a 7.1-nél ?
Attila
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ckaresz122 #37201 üzenetére
Normális, kábelesen gyorsabb a töltés mindig, hiszen vezetékmentesen elég nagy az energia veszteség.
-
válasz
ckaresz122 #37201 üzenetére
Nem tudom ki mondott neked ilyet, de a wireless töltők sosem olyan gyorsak, mint a kábeles.
-
ckaresz122
tag
Sziasztok!
Vettem egy gyári s8 wireless gyorstöltőt. Ez az állványt is tudó fajta...
Azt mondták, hogy ez ugyanolyan sebességgel tölti (wireless) gyors módban, mintha kábelen tölteném gyorsmódban.
(természetesen a gyári gyorstöltőt és kábelt dugtam a hátuljába a wireless töltőnek.
Mégis lassabbnak érzem jóval.Normális?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest