Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz
Tiger. #36792 üzenetére
Hát biztos van szoftvertunig is, anno Nexus 5-nél is csináltam sztereót. A konklúziót levonva biztos, hogy az S9 felső hangszórója teljesen más áramfelvételt produkál, hogy ekkora hangkülönbözetet elérjen/elviseljen. Hosszú távon nem gondolom, hogy S8-on ez biztonságos, hisz nem erre készült. De tévedhetek is.
-
Skynet258
veterán
válasz
Quqesz #36793 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon változtattak volna a beszédhangszórón, S9-nél is a beszéd közvetítés az elsődleges, így a szoftver csak annyit csinál, hogy bevonja azt is a hangképzésbe, ettől lesz sztereó - de attól még a magasabb hangokat biztosítja ugyanúgy ahogy az S8 is (meg az összes többi készülék)...
-
Mr.Silkó
veterán
Oké, de nem csak akkor kaphatsz értesítést, ha le van zárva a telefon, ilyen esetben pedig akár előbb is értesülhetsz az appok ikonjain lévő számlálóból az értesítésről, plusz ugye már meg se kell nyitnod a támogatott alkalmazásoknál magát az appot, elég, ha hosszan nyomsz rá, és előugró ablakban láthatod a legfontosabb infókat, így az értesítéseket is.
Egyébiránt nyilván az lenne a legbarátságosabb, ha kapna egy kapcsolót menüből ez az opció.
-
sgeza
veterán
válasz
Cultus #36786 üzenetére
Hosszan gombnyomás az ikonra, és jelzés törlése, vagy valami ilyesmi (nugáton). Nagyon sokszor azt látom, hogy amin valaki bosszankodik, sokszor nem is tudja, hogy van rá értelmes megoldás, csak épp nem ismeri! Szóval erre lett volna lehetőséged.
Még azt is el tudom képzelni, hogy valahol egyébként állítható ez a dolog Oreón. -
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #36768 üzenetére
Nekem is értelmetlennek tűnik ez a megoldás. Nagyon egyszerű a magyarázat rá: ha törlődik a jelvény az ikonról amint kilököd az értesítést, akkor tulajdonképpen mi szerepe van az ikonon a jelvénynek? Hiszen ott az értesítés! Én is azt gondolom, hogy az lenne ésszerű, ha az ikonon a jelvény azt mutatná, hogy mennyi olvasatlan üzenet van az adott alkalmazásban függetlenül az értesítéstől.
Én totál megértem, hogy neked ez így tetszik, de többekkel együtt szerintem sem túl ésszerű a jelenleg alkalmazott logika.
Egyébként meg nyilván tök egyéni, hogy kinek mi tetszik. Kérdés, hogy fogjuk fel a jelzést? Pusztán az értesítés jelzése az ikonon (de ugye az minek, ha ott van az értesítési sávban), vagy az adott alkalmazásban lévő olvasatlan elemek száma? Egyébként a jelvény jelzés nugáton az utóbbi elv szerint működik, és akinek nem tetszik, hogy ott van, alkalmazásonként törölheti az aktuális jelzést az ikonon! -
Tiger.
nagyúr
Valaki csinált már sztereót?
-
Akosman
aktív tag
válasz
olahroberto #36741 üzenetére
Rárakhatod,de ne Home CSC-t válaszd hanem a sima CSC-t tallózd be a CSC hez. XEH/XEH/VD2 lesz ha jól csinálod.
-
Cultus
tag
Végre megoldották ami eddig az idegösszeomlás szélére tudott kergetni!
Nem maradnak ott a kis piros számok az apok felett!!! Ez nekem már maga egyedül megéri, hogy frissítettem ! Istenem, de gyűlöltem.... -
Heavyrain
őstag
Sziasztok.
A Google Lens-t elő lehet valahogy csalogatni magyar nyelvű készüléken? -
marcarc
senior tag
Na megjött XEU ra is. El lehet tüntetni a google appok ikonjaról azt a fehér keretet?
-
dkovizoli
addikt
válasz
olahroberto #36780 üzenetére
Azt mondta, hogy ne a home csc-t válaszd!
-
dkovizoli
addikt
009 sabs tölthető.
-
Quqesz
nagyúr
Nekem sem tetszik ez az jelvényes dolog, de van akinek ez jön be. Kellene egy kapcsoló, hogy hogyan szeretnénk..
-
Mr.Silkó
veterán
-
lightmaker
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy néha az első Messenger üzeneteknél csak "bubi" hangot hallani az alap Messenger üzenethang helyett, majd utána a második üzenettől már a rendes hangjelzést adja. Másnál is jelentkezett ez a probléma? Mi lehet a megoldás? (Hard reset, gyári beállítások visszaállítása megvolt). Mintha akkor csinálná ezt, mikor a telefon pihentetve volt előtte.
-
válasz
Mr.Silkó #36761 üzenetére
Ha nem teszem meg, akkor villog az értesítési led, illetve az AOD képernyőn az e-mail ikonból nem tudom eldönteni, hogy azt mutatja, amit csak azért nem töröltem, nehogy elfelejtsem, mert az ikonról is törli ugye, agy érkezett már új e-mail.
szerk.: dehogynem. Elsöpörtem, de az ikon értesítésből tudtam, hogy meg kell néznem majd később, ha lesz rá időm. így ha új e-mail jött, már tudtam, hogy az új.
Persze tudom, oreo alatt már lehet snoozolgatni, de akkor is ő mondja meg mennyit, nekem meg fingom sincs arról mikor lesz épp időm elolvasni azt, amit éppen akkor nem tudok, mikor megkaptam.
(#36764): Igen, megoldja, csak gondoltam, végre nem kell Novázni, nem mintha fájna használni, de a Samu-s kinézet teszik nekem. Nova-n a lekerekített ikonokat használom, és való igaz, hogy van, amit nagyon hülyén csinál meg, de aokat (kb. 5-6 app) photoshopban megcsinálom nekem tetszőre és kicserélem.
-
Mr.Silkó
veterán
Nem vagyok értelmi sérült, hogy ne tudjak megjegyezni pár értesítést. Azt meg hadd döntsem már el én, hogy mi tetszik nekem, és mi nem, ne akarjatok már az ellenkezőjéről meggyőzni.
Eleve ott a hiba, hogy nyilván ti törlitek az állapotsávról az értesítést, ezért nem látjátok utána máshol, ezt nem kéne megtenni, és nincs is gond.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Zsozsoka 74 #36753 üzenetére
-
válasz
Mr.Silkó #36751 üzenetére
A gond azzal van, amit írtam.
Tegyük fel, jön egy e-mail, ami bár fontos, nem tudom elolvasni ott és akkor. Ha elsöpröm, törli az ikonról az értesítést, ergo simán elfelejtem, hogy megnézzem, mire oda kerül a sor,hogy ráérek.
Ha ott hagyom, akkor meg ha jön mégegy mail, AOD-ból nem fogom tudni, hogy az-e, amit otthagytam, vagy jött ugye újabb. Arról nem is beszélve, hogy a led meg csak villog folyamatosan addig. Kikapcsolhatnám, csak akkor meg mi értelme. -
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
enginev3.0 #36740 üzenetére
Nekem sajnos így sem telepíti.
-
Mr.Silkó
veterán
-
derrik
őstag
Olyan töltő fejet keresek ami megtudja a Dex-et hajtani........Nekem eddig csak a gyári indítota el. De jó lenne valami tartalék
-
Astery
senior tag
válasz
janosibaja #36744 üzenetére
Nálam más a gond - nekem kiírni mindent kiír rendesen - jelvényen ott a darabszám ... csak nem villog.
-
csorba23
tag
válasz
Ferenczi Áko #36640 üzenetére
Nekem 1-2 hete jött elő a fókuszvesztés probléma. Kocogtatásra átmenetileg elmúlik. Ma jött le az OREO a telefonomra de nem oldotta meg a fókuszvesztést.
-
OCTAMD
őstag
válasz
olahroberto #36741 üzenetére
Német vodásra (OVF VD2) home csc-vel ne rakj fel függetlent(OXM XEH) semmiképpen
-
Astery
senior tag
Eddig nem figyeltem fel rá ... másnak működik a gmail app LED-es értesítése? Értesítési sávba kirakja ha van új levél, rezeg, hangot is ad, jelvényt is kirakja ... de nem villog. A többi app-nál jó .. sms, másik levelező, stb.
-
sgeza
veterán
válasz
olahroberto #36732 üzenetére
Google kereső -> samfirm
Pc-s program, le tudod vele tölteni a legfrissebb firmware-ek közül bármelyiket. A honlapja azt írja, hogy már nem támogatott, de ne foglalkozz vele, hibátlanul működik! -
janosibaja
őstag
-
batai15
félisten
válasz
enginev3.0 #36735 üzenetére
Gond volt a csomag elemzésekor hiba üzenetet kapom .
-
enginev3.0
félisten
-
batai15
félisten
válasz
enginev3.0 #36733 üzenetére
Jogosultságot kell adni hozzá
-
enginev3.0
félisten
-
batai15
félisten
válasz
Quqesz #36728 üzenetére
Jah azt írja nem kompatibilis ezzel az eszközzel ,Oreo van fent.
Egyenlőre azt mondom nincs meg a Best keyboard ,folyamat váltogatok köztük .
Gboard talán a legsmoothabb,de legalább butább ,
Samsung nem rossz , de nem témázható de talán a legjobb a szótára a swiftkey meg nagyon sok jó dolgot tud nem nem olyan smooth . -
olahroberto
tag
Most akkor mi van? ☺️
-
Quqesz
nagyúr
-
BeastMode
őstag
válasz
olahroberto #36718 üzenetére
Samfirm appot mondja a Kolléga, nem a Sammobile oldalt...
-
batai15
félisten
válasz
enginev3.0 #36716 üzenetére
Linket tudsz adni ?
Épp tesztelem a billentyűzeteket ,Gboard Samsung ,swiftkey . -
sgeza
veterán
válasz
enginev3.0 #36716 üzenetére
Kiváló ajánlat, részemről köszi!
-
sgeza
veterán
válasz
olahroberto #36718 üzenetére
Milyen prémium? Én a samfirm-öt írtam!
-
sgeza
veterán
Nézd át a gmail fiókban a kapcsolataidat, különös figyelemmel az "egyéb névjegyek"-re! Ehhez kapcsolódóan itt a beállításokban a "válaszüzeneteim címzettjeinek automatikus felvétele a névjegyek közé" lehetőséget is.
A telefonon pedig ellenőrizd le, hogy mely névjegyeket szinkronizálod! -
Zsozsoka 74
senior tag
Tudna segíteni valaki?
A módosított you tube - ot használom ami reklám mentes.
Amióta frissítettem a telót azóta nem tudok belépni az email cimemmel a yuo tube fiókba hogy lássam a saját elmentett és új videókat benne.
Azt írja ki amikor próbálok kód kérés után a saját Gmail címmel belépni hogy a megadott adatokkal ilyen fiók nem található... -
sgeza
veterán
válasz
olahroberto #36714 üzenetére
Samfirm!
-
dnelb
veterán
tudom off de hátha.. nektek nincs olyan hogy osztanátok meg egy videót gmailbe yt appbol, atrakja jól linket meg mindent, es a címzettet ha írom be akkor olyanokat dobál ki akikkel 4 éve nem leveleztem.. akivel meg gyakran meg se találja :S
-
olahroberto
tag
Sziasztok!
Valaki S8+ független oreo szoftver linket tud, mert a Sammobile szünetel a letoltes csak a prémium megy.? Köszönöm szépen ☺️ -
válasz
bigdady #36706 üzenetére
Mármint Nova alatt? Mert ugye ott mutatja csak. A szokásos teslaunread app a Nova-hoz, ott bekapcsolni,ha nincs alapból, aztán a Nova appon belül az olvasatlanok számánál lehet konfigolni. Tegnap, vagy tegnapelőtt frissült az Samu e-mail app, azóta láttam az ikonon ezt.
-
Van, pl. Nova launcher. Azt hittem, Oreo-val már nem lesz rá szükségem, de emiatt mégis.
eduba: Nem tudom sajnos, Aquamail-t használok. Gyári nem lenne rossz annyira, de nem lehet alapértelmezettnek beállítani minden bejövő fiókot, ami több mail cím esetén zavaró.
bigdady: Elég hülye ötlet ez a google-től, szerintem nagyon sok embert zavar és teljesen logikátlan is.
-
Végül úgy döntöttem, factory reset-et csinálok és újra belakom a telefont. Jót tett neki, eltűntek az apró bugjaim.
Oreo remek, nagyon jó a "színes spotify" az értesítések alatt, stb.Sajnos az ikon értesítéssel vannak gondok. Számtalanszor volt olyan,hogy jött e-mailem, de az értesítést elsöpörtem, úgyis láttam később az ikonon a számot, hogy van olvasatlan üzenetem. Itt meg ugye ha elsöpröd az értesítést, az ikonról is eltűnik a szám. Szerintem ez nagyon para. Mert ha ott hagyom az értesítést, és mondjuk jön újabb e-mail, nem tudom, hogy csak a régi villákol ott nekem, meg mutatja az AOD, vagy újabb is jött azóta.
A lényeg, hogy nova ment vissza, így minden szép és jó. Akit érdekel, a gyári e-mail app is frissült, ugyan a számokat nem mutatja az ikonon, de már egy felkiáltó jelet igen, ez is valami a semmihez képest:
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest