- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terraxx000
csendes tag
válasz
Terraxx000 #2929 üzenetére
Közben beszéltem a Telenoros ügyfélszolgálattal. Itt csak 3 napos csere garancia van, mivel én személyesen írtam alá a szerződést, ezért személyes vételnek számít.
Pedig én kértem a futárt, hogy szerződés aláírás előtt meg szeretném nézni a készüléket. Erre az a válasz jött, hogy ez csak az aláírás után lehetséges. Majd mondta, hogy ő siet és a szerződést se engedte átolvasni rendesen. Ezért csak futólag tudtam a szerződést elolvasni az aláírás előtt.
Az ügyfélszolgálatos azt mondta erre, hogy nekem jogom lett volna kibontani és megnézni a telefont az aláírás előtt. Most ezzel nem lehet mit kezdeni ha mindenki mást mond.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest