- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Hát, az a helyzet, hogy tévén netezni, olvasgatni amellett, hogy luxus is lenne, szerintem hülyeség is
Próbáltam, még ha nagyítgatod, akkor is gáz. Messze kell ülnöd, hogy normálisan olvasni tudd, közel kell ülnöd, hogy normálisan lásd. Az olvasás hosszabb távon kényelmesebb közelről (max 60-70 centi), távolabbról tapasztalataim szerint sokkal jobban fáraszt.
A gépem játékhoz és filmhez volt a tévére kötve míg nem lett WDTV-m, próbálgattam mindent, de egyszerűen a többi dolog nem tévére valóMax akinek egybe tv-monitora van, na de az meg nem plazmaméret-kategória. Sokan ennek ellenére meg fogják próbálni, mert másnak nem hiszik el, tudom, hisz én is ilyen voltam, aztán majd szépen rájönnek. Ennek ez a rendje
Integra: tudomásom szerint HD video lejátszására ez a két chip elérhető jelenleg, (sigma van a WDben, meg realtek az Oplayben), így ha ezek egyike van benn, akkor máris egyszerűbb a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest