- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
changbácsi
tag
válasz
M_AND_Ms #1102 üzenetére
Szia/sztok !
2010 dec 28 óta van 42 es G20 am. Rendesen figyeltem a 200 órás bejáratásra. Sok sok full hd-s (teljes kijelzőn) filmet néztem rajta. Tv adásokat is nézünk persze. Másfél hónapos koráig semmi sem volt a tesztoldalakkal beégés terén. Ma vettem észre, hogy az rtl klub logója halványan látható sötétben világos háttérnél és bekapcsolásnál is. Néztem hangyaharcot, de nem megy ki sehogyan sem. Nagyon jó a szemem az asszony nem is látja a filmek közben, de engem kissé zavar. 2 és fél hónapos tv és nincs is halálra nézve...
Lehet tényleg az a baj hogy csak este van idő nézni és akkor is főleg az RTL van bekapcsolva. Pedig nagyon vigyáztam, hogy ne legyen ilyen és mégis itt van....
Elszomorító, hogy most már mindig ott lesz a bal felsőben az RTL logó, ha csak halványan is. Mindenki nagyon vigyázzon ezzel.
Érdemes a szerviznek szólnom?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Tomato firmware
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest