- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
Szia!
H20 pro kijelzőben tényleg más...
Kinek mit bír a szeme. A kamerával mi volt a gondod, szerintem ott van az 1.4 es fő lencse. Képeim fent vannak, minden gyári beállításu.. 😎 Én nagyon elégedett vagyok. De természetesen te tudod, ez csak egy vélemény! P30 is szuper telefon. -
killertibi
tag
Köszi mindenkinek az ajánlásokat, már rendelek is!
Ez viszont egy parttalan vita. Szerintem mindkettőtöknek igaza van. Nekem pl a tok ebay-es 900ft-ért, és baromi jó minőségű, eszembe se jutna drágábbat venni. De pl fólia is nekem annyira kell, hogy a zsebemben ne karcolja össze a kulcs... Erre jó a 200ft-os, nekem csak annyi a bajom, hogy amiket próbáltam, nem tapad fel rendesen. Ettől függetlenül van akinek ennél komolyabb igénybevételhez kell tok és fólia is, az válasszon megbízható forrásból, ellenőrzött minőséget, aminek nyilván ára is van. -
GSPLR
senior tag
-
GSPLR
senior tag
Nem kell szart ajánlani, nem degradáltam csupán leírtam hogy az általad ajánlott egész egyszerűen szar, rossz minőség. Ne vezess meg embereket olcsó bóvlikkal, inkább mutass normális alternatívát. Tudod ha valaki kihozott/megvett egy ilyen készüléket akkor ne sajnáljon plusz 5-10 ezret kiadni megfelelő védelemre. A kérdésemet továbbra is fenntartom, 500ft?!
Ne legyünk fillérbaszók...
-
Nikkelbóha
csendes tag
-
Nekem egy elvárásom van csak: ne csússzon. Most is csak azért van a telón egy nagyon vékony szilikon tok, hogy könnyebb legyen kézben tartani. Eddig egy telefonomat sem ejtettem le, szóval a tok nem azért van rajta, hogy az esetleges törést megakadályozza, csupán csak csúszásgátló
-
7Heads Drago
veterán
-
-
Quqesz
nagyúr
A frissítések 2 dolgot szoktak hozni :
1.android/google biztonsági javítás(főleg ha vmit elbahnak), sztem emlékszünk még pár sebezhetőségre
2.új funkciók, pl amit most páran várunk a témázható AOD. De volt mikor kamera funkció vagy vmi más került bele.
Szóval van értelme a frissítésnek.bkenese01
Üdv a klubban
Ahogy Lami66 írta 19.5:9 arányú, ami szélesvásznúbb a 16:9-nél, ezért lehet furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest