Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #21099 üzenetére
Értem, hogy kell az új. De 330ert ne félkész dolgot rakjanak bele. Vajon a note9 vagy az új IPhoneok miért nem kaptak kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót? Tudták, hogy még nem hibátlan és egy csúcs készülékbe nem fér bele....ennyi. És igazuk van.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
#49913699 #21094 üzenetére
A sima hátlapi ujjlenyomat olvasó is ilyen béta szarnak indult, most meg sokan még aludni sem tudnak nélküle. Ez lesz a kijelző alattival is. Pár év, és azon megy a sírás, hogy még mindig az a régi szar van. Ez meg úgy működik, hogy ha valamiből ezret kell gyártani, az drága. Ha 10 milliót, akkor olcsóbb.
-
válasz
#49913699 #21094 üzenetére
Kipróbáltam, szerintem elég jól működik a Mate 20 Pro ujjlenyomat-olvasója, jónak tartom, hogy meglépték, legalább tesztnek be új dolgokat az újabb szériákba és nem a semmire emelnek árakat.
A fólia engem nem izgat, sosem teszek külön a telefonjaimra, amelyik telefonon van gyárilag és elég jó, azon rajta hagyom - így tettem a Mate 9 és a Mate 10 Pro esetén is, meg régebben az Xperia Z-nél, viszont ezek kívül vagy 30 telefonom messziről sem látott külön védelmet -, amúgy mellőzöm - ahogy a fix tokokat is - és nem szokott problémát okozni, mert amúgy vigyázok a cuccaimra és sikerül akár hosszabb távon is karc és sérülés nélkül megőrizni az állapotukat.
Ha nem szeretném a változatosságot és nem Note9-re váltottam volna a Mate 10 Pro-ról, akkor mindentől függetlenül a Mate 20 Pro lett volna a közvetlen utód, akár még a kijelzős probléma mellett is, szükség esetén persze addig cserélgetve, amíg egy jó BOE kijelzős került volna a kezembe. -
törölt tag
És akkor még az ujjlenyomat olvasót nem is említettem. Ilyen kB béta jellegű dolgot belerakni egy 300 ezres telefonba. Ennyi pénzért én elvarnam, hogy tökéletesen és ugyanolyan pontossággal és sebességgel működjön, mint a sima. Az meg, hogy ráraksz egy fóliát és viszlát, hát... Most vagy használja az ember védelem nélkül a méregdrága telefont és valószínűleg idővel tiszta karc lesz, vagy tesz rá valamit, de ezzel elveszít a telefon egy elég fontos funkciót. Ez a mate 20 pro számomra nagy mellé lövés, ami eddig nem volt jellemző a Huaweire.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mostanában annyira elvagyok havazva, hogy PC-ileg teljesen ki vagyok esve az infókból, és megmondom őszintén nem is akartam bármit is fejleszteni, ami van az még az eléggé erős kategória és bőven jó nekem még egy jó darabig.
De köszi az infót, elég elszomorító, hogy ez megy manapság. :/ -
Gabis
őstag
Sziasztok!
Kamerafrissítést kapott a teló, vagy ezen a téren olyasmi még mint megjelenéskor? -
válasz
#49913699 #21083 üzenetére
Nem azzal van gond, leginkább a kijelzőt gyártó beszállító sara lenne ez, de a levét persze a Huawei issza meg - joggal, hiszen senkit sem kell érdekeljen, miért a hiba, Huawei készülékről van szó és ennyi -, ha mondhatni vakon megbízott olyan gyártóban, ahol a kijelzőkkel korábban is probléma volt, de remélem, végleg tanul ebből minden gyártó.
Azért látszik, hogy a Mate 10 Pro kijelzőjét még a Samsung adta.
Mondjuk nem igazán értem, miért van mostanság olyan sok probléma a kijelzőkkel, az iPhone X esetén is csak most, bő egy évvel a megjelenés után ismerte el hivatalosan a gyártó az eddig sokak által panaszolt - az érintés érzékelésével kapcsolatos - problémát és lépett végre mérvadóan az ügyben. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#49913699 #21083 üzenetére
Ezt itt most nagyon elqrták. Bárhol a neten ezt olvasni, ettől visszhangos minden fórum. 10-ből 7-8, ha nem több embernél jelentkezik néhány nap, vagy azonnal a hiba. Bár nem robban(t), de ez nagyon kezd egy NOTE7-re emlékeztető botrányszagra emlékeztetni/kialakulni.
Sajnos ez a márkának és vele együtt az összes huawei készüléknek is be fog karmolni negatív irányban. :/
Mindennél fontosabb a brutális bevétel, mint egy készüléket kitesztelni, de ez a trehányság most rendesen visszanyal....sajnos. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
A mate 20 pro pályafutásom 1 hétig tartott...
-
mouzrr
őstag
A 157es update óta nekem is jobb az üzemidőm, bár hozzá kell tennem hogy minden alkalmazásnál beállítottam hogy automatán kezelje a rendszer, illetve letöröltem az Instagramot. Ez a 3 dolog együttes meglépése elég pozitívan hatott, 20 órája töltöttem fel teljesen a telefont, 4 és fél óra bekapcsolt kijelzővel automata fényerő mellett 50%-on van, végig 4G t használva. Remélem így is marad az üzemidő innentől kezdve.
-
válasz
Sterilzona #21069 üzenetére
Magyarul is meg tudnád kérdezni?
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Google chromot fehet lett frissites utan. Hogy lehet vissza allitani?
Vagy ilyen volt? -
Schweini
tag
válasz
T0mBd1gg3R #21063 üzenetére
Nekem is még legalább 1-1,5 évig, na nem mintha vágnám a centit.
(Bár a minap nagyon megtetszett a m20p, de még ráér.)
Csak azért mondtam, hogy talán itt is meg lehetne valósítani valahogy. -
válasz
T0mBd1gg3R #21061 üzenetére
Bizonyos dolgokat itt is tud gyárilag, hozzárendelhetők az ujjlenyomat-olvasóhoz különböző opciók, például értesítési panel le- és felhúzása, fotók lapozgatása fotók/videók készítése, hívás fogadása, riasztás leállítása.
-
quint
aktív tag
válasz
Itt a Mate 20 Pro-ban alkalmazott megoldáshoz hasonló van, csak nem tudja közben leolvasni az ujjlenyomatot, de tök jól lehet vele görgetni/lapozni.
-
-
Schweini
tag
válasz
Mintha valamelyik gyártó megoldotta volna már ezt, vagy rosszul emlékszem?
-
-
punky10
addikt
válasz
piocasember #21052 üzenetére
Nem nyúlsz fel eléggé.Sima lefele simításra ez a kereső és az ajánlott alkalmazások jönnek elő.Egész fentről kell indítani a mozdulatot,akkor az értesítési sáv jön elő.Vagy a fentebb említett navigációs sáv,amiben saját gombja van az értesítési sávnak...
-
törölt tag
válasz
Spricccer #21055 üzenetére
Ha nem zavar, hogy nem lesz amoled kijelződ, ilyen jó üzemidőd, plusz közel azonos méretű házban csak 5.5 colos kijelző 6 helyett, akkor szerintem 50et kérj nyugodtan. Bár nem értem mi ebben az üzlet, hacsak nem a pénz a lényeg most. Mert egyébként még sok mindenben gyengébb a p9 plusz
-
Spricccer
tag
Üdv.
Felajánlottak egy cserét nekem. A barna mate 10 prómért egy fehér P10 pluszt adnának és kp-t. Megérné szerintetek? Mennyi kpt kérjek?
-
kp78
addikt
válasz
piocasember #21052 üzenetére
-
piocasember
tag
válasz
jézusom #21039 üzenetére
Pont ezért vettem nagyobb fémlapot, mert nekem is táncolt a tartón a gyárival, sőt, többször le is esett. Ezzel most meg sem moccan. Mondom, alig bírom leszedni, úgy tartja. Én tökéletesen elégedett vagyok vele. Az egyik oldala öntapadós a fémlapnak, de én nem ragasztanám fel még a tokra sem. Egyszerűen csak betettem a tok és a telefon közé, így sem csúszik el.
-
jézusom
addikt
Na gywerekek, vettem egy ilyet
szerintem árban is lehet mondani akciósnak, meg alulról támaszt, nem csak a mágnes fogja
-
válasz
beyruth82 #21041 üzenetére
Nem muszáj fixre eltüntetni a navigációs sávot, elég, ha úgy kerül beállításra, hogy manuálisan eltüntethető és előhozható - gyárilag beállítható ez -, akkor pedig nincs jelen állandóan, csak ha a felhasználó úgy akarja és csak arra a pillanatra, ameddig szüksége van rá, ez felfelé és lefelé eszközölt simítással vezérelhető.
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok erről valaki vélemény?Olyat keresek ami az egész kijelzőt betakarja bár ez a fekete nem tudom hogyan fest a titanium grey-en
-
jézusom
addikt
válasz
piocasember #21024 üzenetére
Van egy fasza mágneses tartóm, de nem bírja el a telefont rendesen, rázkódáskor leesik. Ezek szerint a telefon oldalon a fémmel van a baj, nekem egy tokba épített kis fém korong van. De most ez a lemez hova való? A telefon oldalon van rajta, vagy valahogy a tokban? Lehet, hogy nagyobb fém kéne nekem is a telóra?
Amúgy most direkt üveg hátú tokot nézek, de ha meg lehet erősíteni ezt a mágnes dolgot, akkor nem fontos az üveg, csak jól nézne ki
-
D4ni
őstag
Srácok, csak nekem lett sokkal jobb az üzemidőm 157-el? Eddig kb 4-5 óra sotjaim voltak nap végére, most vagyok 40 %-on és 5 óránál tartok. Ez több mint szuper .
-
pecccccccca
őstag
Köszönöm srácok.
Ugyis akartam egy teljes visszaállítást már. Meg a 157-es rom is megérkezett tegnap.
Kipróbálom majd úgy. -
válasz
pecccccccca #21034 üzenetére
Ha nincs olyan tok a telefonon, vagy egyéb befolyásoló tényező, ami hátrányosan hat a GPS működésére és több helyen tesztelve is pontatlan, akkor először érdemes lehet csak GPS módban kipróbálni, hogy például a wifi ne vihesse félre a pozicionálást - szélsőséges esetben előfordulhat -, aztán hálózati beállítások visszaállítása, végső esetben teljes gyári visszaállítás és korábbi mentést nem visszatenni, ha semmi sem segít és nem szoftveres a hiba, akkor szerviz.
-
törölt tag
válasz
pecccccccca #21034 üzenetére
Nekem a traffihunter volt elég tré. Kb. 1 kilométert tévedett a helyzetünkben..
-
válasz
pecccccccca #21032 üzenetére
Nekem nem volt ilyen gond, kellően pontos volt még a tízemeletesek között is, annyi, hogy ott ha csak GPS volt, mobilinternetes és wifi rásegítés nélkül, akkor várni kellet egy kicsit, mire pontos pozíciót fogott, ha előtte régen volt úgy használva, de ez normális.
Melyik beállításon használod?
A gyárilag a telefonon lévő Térkép alkalmazásban sem pontos? -
pecccccccca
őstag
Skacok. Nagyon pontatlan a gps a telefonban. Több navigációval próbáltam, de mindegyikben 2-3 házzal odébb visz, de volt többször, hogy egy teljesen másik utcába vitt be.
Lehet kalibrálni? Vagy szervíz? -
válasz
piocasember #21024 üzenetére
Nekem egy sniccerpengét javasoltak némi szigszalaggal a karcmentesség jegyében,az kicsit olcsóbb, de annyira ez sem drága.
-
-
bigrock
addikt
válasz
ivatti10 #21026 üzenetére
Sajnos, ez nem teljesen működik. Két megoldás van: 1. Huawei alap navisáv eltüntetése. Ekkor, ha alulról felfelé söprünk, visszajön a navi sáv, amíg újra el nem tüntetjük. 2. A Gesture Controls alapján ADB parancsból történő eltüntetése. Ekkor valóban eltűnik a navisáv, de egy felfele söpréskor az egész képernyő felfelé tolódik, kvázi a navisáv helyével, tehát valóban nincs navi, de ott az üres helye. Ez is félmegoldás. A legtutibb, a teljes eltüntetés csak root segítségével lehet, de ennek nem néztem utána. Kivárom a Pie-t, nem annyira sürgős.
-
bigrock
addikt
válasz
beyruth82 #21018 üzenetére
Aki el akarja tüntetni a navigációs gombokat (de zavarja a navigációs dokk nevű pötty), annak ajánlom a Gesture Controls nevű appot. Sajnos, fizetős, de kb. sz**rrá konfigurálható, nincs az konstelláció, mint ne lehetne benne beállítani. Ja, és minimálisan harap az akkuba (0,4%)
-
jézusom
addikt
válasz
Schweini #21016 üzenetére
Köszi! Stabilnak néz ki, de elfelejtettem mondani, hogy nem akarom szélvédőre rakni. Régebbi telefonom sült már meg ablakban, kollégámnak meg a ragasztó engedett, és hullott a telefon
Inkább a szellőzőrács, vagy a műszerfal belső fele játszik.
Olyan tokot is nézek, aminek üveg a hátulja, létezik ilyen?
-
Schweini
tag
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani autós tartót? Nem töltőt, az van amit itt linkeltek, tényleg jó
Olyan tartó kellene, ami függőlegesen tart. Ha nincs, akkor veszek sima krokodilosat, de az sajna vízszintes.
A másik, meg esetleg ha van dokkoló, az is kell, de elég csak sima töltős dokkoló, nem kell ilyen battledock, nem pubgzni kell
csak hogy fél kézzel bele tudjam állítani, amikor egyik kezemben kv van
-
-
zeeezoli
csendes tag
válasz
zeeezoli #21008 üzenetére
Bocs az elözö nem neked ment,csak úgy általánosba.
Kicsit off,de érdekelne hogy szerintetek a huawei jelenlegi készülék kinálatából mi most a sorrend tudásban?? Nyilván a legujabb mate 20pro a legpengébb,de a 2 ill 3 helyre melyiket tennétek.p20pro?,mate20?,mate10pro?, -
zeeezoli
csendes tag
Köszi mindenkinek az infókat az üvegfóliával kapcsolatban.Majd még egy autóstöltöt kell beszereznem.Néztem ezt a huawei hiper szuper gyorstöltõt (Ap38) ,de brutál drága.Valami olcsóbb,de azért minõségi gyorstöltõt használ valaki??? Nem nagyon vágom ezeket az ampereket meg voltokat se,ezért gondolkodtam a gyáriban,de 8-9e kicsit sok egy töltõfejért sztem.. Viszont elég sokat használnám kocsiban navigâcióként,(sokszor napi 8-10 órát is a munkám miatt) ezért gagyit sem szeretnék.esetleg valaki tud valamit a kettö között árban és minöségben??
-
spanyoll
addikt
válasz
beyruth82 #21002 üzenetére
Kíváncsiságból elindítottam, és nekem is volt 1-1 ugrálás benne.
mondjuk én személy szerint pont leszarom, mert nem a hangyatévén fogom számolgatni a fhd pixeleket, sem pedig nem igazán találkozom hdr videókkal gyakran, hogy ez zavarjon; aztán ez már személyes preferencia
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Immárom 2 napja gazdagítóm a Mate 10 Pro tulajok táborát, eddig nagyon tetszik a dolog. Most próbálom beszerezni a szükséges tartozékokat (néhány plusz tok, illetve fólia). Töltőkábel terén, ha hosszabbat szeretnék, milyet ajánlott vásárolni? Ali-n nézelődöm, de egy rakat van... A megbízhatóság nem lenne elhanyagolható
Hátha valakinek van tapasztalata.
Üdv.
P1eTr0 -
válasz
thedivision2 #21000 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyent.Ezzel a videóval néztem meg: [link]
-
D4ni
őstag
válasz
thedivision2 #21000 üzenetére
Szia!
Én is tapasztaltam, megoldás: erősebb készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest