Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #32041 üzenetére
Itt a launcher problémára gondolok. Az hogy novát használj meg gesztus vezérlést az sajnos nem működik.
MIUI 14ben az a vicces, hogy például a default launcher beállítás nem is létezik. Magadtól nem lehet megnyitni. Csak a nova amikor problémázik, hogy nem default launcher akkor onnan lehet csak beállítani...
-
name
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #32021 üzenetére
Minden telefonom úgy pusztult el hogy kiesett a kezemből a betonra. Én hordozható eszközt nem vennék százezrekért. 120hz? Üzenetíráshoz, meg fb-hez?
-
GEIL
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #32021 üzenetére
Előrelépés ezekben az esetekben "érezhető":
60 hz ---> 90 / 120 hz
ip67 ---> ip68
6 Gb RAM ---> 8 / 12 Gb RAM+ a lényeg, a szoftver és biztonsági frissítés támogatás !!!
Még ma is használható a Mate10 pro....de a 60hz-et már darabosank érzem a kb 2 hónap 120 hz után...
...összességében még az A53 5G-ről sem térnék vissza....jó volt, de lefőtt a kávéja, eljárt az idő felette.... -
fejesg2
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #31924 üzenetére
Igen, sajnálom a Mate-et mert nagyon felhasználó barát készülék de az idő ellene dolgozik és muszáj volt találni egy elfogadható váltó telót.
-
fejesg2
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #31922 üzenetére
Én 11 ProMax-ot használok a Mate 10 Pro mellett még egy ideig. Fokozatosan állok át, így könnyebb nekem. Én ezt találtam megoldásnak a Mate utáni időkre.
-
Decske
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #31920 üzenetére
Igen, nem hiába használok hajlítható telefont.
A viccet félretéve, a Z Fold 3 az eddigi egyetlen telefonom, amit nem akarok lecserélni egy év használat után sem, hanem amíg kap biztonsági frissítést, addig meg szeretném tartani (amióta ezt megtehettem, mert volt rá elég keretem). Egyszerűen túl sokoldalúan tudom használni, így nem is tudok ráunni.
-
keselyü57
tag
-
deka10
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #31305 üzenetére
Nekem ott kellett hagyni, de más írta, hogy Pesten helyben cserélték. Én szervíz módba raktam, a javítás után visszaállítottam és minden ment a korábbi beállításokkal.
-
deka10
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #31303 üzenetére
Dagad az akksi, nálam is ez volt a szegedi firstphone-ban huawei napon kb. 4000 Ft volt az akksi csere.
-
wwhy
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #31280 üzenetére
Nincs, mert bootloader le van zárva, így nem lehet rootolni, tehát minden kiskapu be van csukva
-
wwhy
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #31278 üzenetére
Sajnos nem
csak egyet enged/lehet visszalépni, és azt sem örökké: 9-ről pl. talán 4-5 hónapig engedett visszalépni 8-ra, utána már nem.
-
Bodor
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #31258 üzenetére
Nekem 8-as droid van még mindig rajta, direkt nem váltottam, tanulva az itt olvasottakból. Minden ( bankos is) alkalmazás simán fut, és nincs hiba a képélességgel sem. 9-esről még vissza lehetett mászni a 8-ra, de 10-ról ha jól tudom, már nem.
-
wwhy
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #31258 üzenetére
Downgradelni már nem lehet, biztonságtól nem fosok, tudom, h mit és hogyan használok. K&H Bank, ING Bank, Revolut, Paypal, Ebay, Waze stb. tökéletesen, bármiféle hibaüzenet nélkül működnek (de miért is ne működnének? Még a P8 Lite-on is működnek, pedig azon nem is tudom hányas droid van).
-
wwhy
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #31256 üzenetére
Nemcsak újonnan, most is
Csak meg kell(ett volna) tartani a 8-as droidot...
-
Vicoo
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #31245 üzenetére
Tudnál erről bővebben? Nekem nincs ilyenem, anyukámnak van, de mindegy is, mert az én dolgom. Szóval Whatsappból fotózva a fókusz max az rtl klubon van, meg úgy általában ha kicsit is kevés a fény, de szabadban jó. A gyári appal meg általában azért jó. Nálad mi a helyzet?
-
petfoto
tag
válasz
T0mBd1gg3R #31237 üzenetére
Nem, kívülről nem látszik, ez így működik, csak talán lazult valamit az idők alatt. Egy lencsetag a lencse csoportból el tud mozdulni, hogy a stabilizátor a Te mozgásodat tudja kompenzálni. Kb ilyesmi.
De persze lehet, hogy valami más mozog Nálad. Valamelyik antenna vagy akku... De ha nincs a használatot befolyásoló hiba, szerintem ne zavarjon. -
apezka
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #31230 üzenetére
Szia!
Nem a kanera objektív "lötyögését" hallod? Az előfordul más gyártók más modjeinél is. -
Kiskutya
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #31230 üzenetére
Nemtom mi lehet én rázom az enyém de semmi szerencsére.
-
krics
tag
válasz
T0mBd1gg3R #30993 üzenetére
Xda-s fórumon [link] tárgyaltak erről a dual simesítésről két éve, egyesek azt állítják, hogy egy Funky Huawei nevű fizetős progival megoldható, mások nem hiszik el hogy hibátlanul működne, mivel mindkét sim elméletileg ugyanazzal az imei-vel csatlakozik a térerőre. Mindenesetre ingyenes alternatíva nem létezik. Szerintem nem éri meg a buhera. Kétkártyás teló beszerzése a megoldás.
-
edward2
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #30993 üzenetére
P30pron a kamerának kéne észrevehetően jobbnak lennie. A többi nem lesz jelentős.
-
jansky1
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #30967 üzenetére
Hi!
Jutottál valamire dualsimesítéssel? Nekem is aktuális lesz lassan.
-
edward2
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #30981 üzenetére
Szerintem akksit nem tudod ellenőrizni.
Sot: beállítások>akku>akku használat>hardver>képernyő
-
golyós
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #30967 üzenetére
Volt valami megoldás rá, kereső nem adja ki?
Talán fizetni kellet valami oldalnak kreditért vagy ilyesmi, esetleg XDA-n néz szét. -
Decske
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #30689 üzenetére
Őket is ugyan úgy érinti a tiltás.
-
mirci18
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #30679 üzenetére
Fasza.
Így vegyél okos telefont.
Ezért nem vártam egyáltalán az új rendszert. -
keselyü57
tag
válasz
T0mBd1gg3R #30650 üzenetére
Szia. Küld csak be garanciális javításra. Az enyém most jött meg akku cserén volt. Működik egy háztól házig garancia szolgáltatás. A bejelentés után jött a posta elvitte és egy hét múlva hozta. Igen le kell menteni mindent, én vissza is állítottam alapra, de azt gondolom, ennyit megér. Én a megadott ingyenes telefonszámon jelentettem be. Kérnek egy két adatot és az EMEi számot. Ezzel azonosítják be a telefont. Itt megtalálsz mindent. https://consumer.huawei.com/hu/support/haztolhazig/
-
wayne1
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #30654 üzenetére
Nem kell ilyet mondani. Én itt fehérváron vittem be a Firstphone-hoz, elmondtam, hogy gyenge nagyon az aski és 3 nap alatt ki is cserélték garanciába.
-
eurolac
senior tag
válasz
Szia! Nekem másfél évig volt meg a Mate 10 Pro-m, a fiam örökölte. Az aksija szintén kezdett gyengülni érezhetően. A támogatás appban lévő telefonszámon kértem rá háztól-házig szervizt tavasszal. (tapasztalatom szerint így abszolút nem keresnek ilyen olyan kifogásokat) Elszállítás előtt csináltam gyári visszaállítást, kell is. Keddi de lehet szerdai napon elvitték, péntek délben visszakaptam a telót. A papírja szerint gyári aksi cserével és szoftverfrissítéssel.
Szerintem nyugodtan diktáld be mind a két telótok esetében az aksi gyengülését és a kijelző beégését is, legyél határozott hiszen valósak a problémák! Ki kell, hogy mindent cseréljenek gari időn belül egy Mate széria esetében! Csere telót nem adnak. Személyesen Huawei pontokon ha kifogsz egy "kötekedősebb" ügyfélszolgálatost, nem biztos hogy beveszik őket.Ott néha a Fogyasztóvédelemmel való emlegetéssel lehet ötről a hatra jutni.Bár fogtam ki normális ügyfélszolgálatost is!
Reset előtt- ha kell - a PC-n lehet egy teljes HiSuite mentést csinálni, bár tapasztalatom szerint jobb tisztán mindent visszaépíteni. Így a fiamnak van egy karcmentes ilyen telója vadi új gyári aksival. -
gusthy
veterán
válasz
A kijelzőt biztos, hogy megpróbálnám. Az aksi biztos, hogy nem garis, de az nem egy horribilis összeg, 17k körül van a csere munkadíjjal együtt több helyen is.
-
jansky1
senior tag
válasz
Ezt a teljes képernyős fehér hátteret honnan lehet elővarázsolni?
-
Domb!
tag
válasz
T0mBd1gg3R #29691 üzenetére
Mivel elrontották a kamerát, direkt szándékosan, ezért jobban veszik majd a p30 pro-t - nem hülyék ezek a kínaiak...
-
Buckey
őstag
válasz
Nem, a Nokiát azért vettem két éve (mikor a Máté-t), hogy legyen a céges kártyának is telefonja. Van egy céges és egy saját számom (a Nokia két kártyás).
A Mate meg eladó, csak a fiókban várja az új gazdáját. -
g4mer
senior tag
válasz
-
golyós
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #29667 üzenetére
Nekem szürke van, feketét raktam rá.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #29614 üzenetére
Hülyeséget írtam az éjjel, nem füles kell hanem headset. Csak nem tudom mit érne meg rendelni.
-
Drag77
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #29566 üzenetére
Én a one plus 7t felé kacsingatok
-
g4mer
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #29536 üzenetére
Ahogy én láttam a műanyag lopásgátló dobozon keresztül, fóliás dobozban voltak, gondolom mediaban nem trükköznek újrafóliázással.
-
theooracy
aktív tag
válasz
Szerintem is valami nem kerek ezzel az árral....Lehet az első variáció...
-
g4mer
senior tag
válasz
De ha úgymond nincs rá szükségem?
Eladni hardverapron 150ert nem business..P30 pro -t megvettem volna annyiért :D
-
Domb!
tag
válasz
T0mBd1gg3R #29496 üzenetére
Anno csináltam egy hasonló tesztet, igaz csak két verzió teszteltem. De szinte semmi különbség nem volt.
[#28056] -
mirci18
addikt
válasz
Lenne értelme.
Aki fotózni akar vegyen kompromisszum nélküli gépet.
Én kombináltan használom nekem fontosabb a frissebb szoftver.
Ezt a kamera romlást elengedtem főleg amiatt hogy ahogy hallom tőletek a P20 pro-t is rontották.
Ősszel annó meg akartam venni a Mate 30 prot de rendes szoftver támogatottság nélkül felesleges. Pont mint a P szériát.
Ezek után marad a Samsung vagy a Xiaomi. -
g4mer
senior tag
válasz
Meg azon is gondolkoztam, hogy ugye hisuite engedi a downgradet 8-ra, de mi van ha már abban is lebutították a kamerát?
-
GEIL
addikt
válasz
érdekelne egy ilyen teszt.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #28588 üzenetére
Nem kompatibilis vele. Ha keresőbe beírod hogy google pay és a megjelenő opciók között kiválasztod, hogy nyissa meg a Play áruházban akkor felugrik az ablak, hogy a m10pro nem jó neki.
Nemtom köze lehet ahhoz, hogy pl. a Google arcore-al sem kompatibilis az m10pro vagy ahhoz, hogy a pay-t ha jól tudom még csak webshopos felületen lehet használni nálunk.
-
yodamester10
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #28586 üzenetére
Az más,akkor így keresd
-
yodamester10
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #28584 üzenetére
A GooglePay az maga az áruház ami alapból a telefonon van,vagy valamit félre értettem?
-
Integrale
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #28564 üzenetére
Utolso mondatod sajnos pont aktualis, nekem/nekunk is vannak igy emlekeink.
-
sompetike
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #28557 üzenetére
Note10+,jó telefon de qrva nagy,pont annyival nagyobb hogy a farmernadrágban az első zsebben kilátszik a teteje😳...szokatlan a bekapcsoló gomb a másik oldalon van.az akksi ugyan azt tudja mint a mate10pro...igaz még csak 2*volt töltve...csúszik nagyon a fogása,mintha szappanos halat fognál...a kijelző csodaszép,a hangzás döbbenet milyen jól szól,mind fülhallgatóból,mint magában a telefon...a kamera mint az élőfókusz,éjszakai képek,jók,a videók az meg brutál jó....
-
Bodor
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #28557 üzenetére
Mate 10 továbbra is támogatott, márciusban kapja meg az android 10-et.
-
sompetike
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #28508 üzenetére
Bal felső sarokban ott virít a VoLTE felirat...
-
kp78
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #28508 üzenetére
"Volte meglétét hogy lehet ellenőrizni? Jött sms de nem látom, hogy változott az ikon."
Indítasz egy hívást bekapcsolt mobilnettel, és ha 4G-n marad a hálózat, akkor aktív.
Ha visszavált 3G-re, vagy még lejjebb, akkor nem aktív. -
plaszy
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #28493 üzenetére
Gyorsan lefele húzod az ablakot.
-
DirectorX
tag
válasz
T0mBd1gg3R #28493 üzenetére
Az alkalmazás váltóban lefelé húzod
-
Blero2
tag
válasz
T0mBd1gg3R #28479 üzenetére
Nekem ébreszt, pedig sokszor nyomok optimalizálást lefekvés előtt.
-
Gabesz25
tag
válasz
Én használom, ébreszt probléma nélkül. Igaz, én a telefon optimalizálasra nem nyomtam még rá sosem
-
migabi24
nagyúr
válasz
Miért nem jó a gyári ami biztos ébreszt?😁
-
zoleeno1
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #28357 üzenetére
Nem tudom, hivd fel őket, megmondjak
-
zoleeno1
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #28354 üzenetére
Igen, egyszer kell aktiváltatni, amennyiben ez még nem történt meg.
-
válasz
T0mBd1gg3R #28324 üzenetére
Mert nem egyszerűbb beállítani, hogy 11 és 6 óra között ne menjen
Vagyis bocsánat, az túl Mainstream!
-
hanti
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #28316 üzenetére
A Note 10 tudja egyedül pp. Windows 10 alatt külön programmal, ablakban.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #28253 üzenetére
Egyik sem támogatja.
-
zoleeno1
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #28253 üzenetére
Nem
-
jézusom
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #28192 üzenetére
Látom a fotóidon. Nekem nincs.
Most az új szoftver verzió melyik?
-
Integrale
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #28178 üzenetére
Ritkan, de nekem ia vannak szines csikok a keszitett kepeken.
-
jézusom
addikt
válasz
-
törölt tag
válasz
Az utolsó képhez hasonlót nekem is produkált pár hónapja, közvetlenül 8.0 rol 9.0 után. De nem volt gyakori, talán 100képből 1 lett ilyen. Aztán megszűntek. 8.0 alatt egyszer sem csinálta és 9.0 alatt is max 1 hónapig. Biztosan nem hardveres probléma ez a része, a rombuszt passzolom. Az érdekes. Talán valami apró porszem a lencse előtti üvegen? Esetleg micro karc?
-
Domb!
tag
válasz
Utolsó kép alapján biztos, hogy szervizbe vinném.
-
válasz
T0mBd1gg3R #28163 üzenetére
Ja így világos
-
r0by
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #23981 üzenetére
Nekem gear s3 órával volt olyan gondom még Mate9-nél, hogy nem kapcsolódtak össze automatikusan, ha kimentem a hatótávból, s vissza. Ott a recoveryben egy system cache törlése megoldotta a gondot. Ennél a telónál nem jött még elő ilyen jellegű gondom és azt sem tudom, hogy van-e még erre opció a recoveryben, de egy próbát megér, veszíteni nem lehet rajta.
-
basaja
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #23981 üzenetére
Nekem a JVC fejegységgel ugyanezt csinálja.. hiába párosítom újra, ugyanaz a történet...mindig újra megnyitás,audió bekapcsol és már működik is...az előző telefonomnál(Motorola) simán ment minden... Huawei ficsör...
-
válasz
T0mBd1gg3R #23839 üzenetére
Korábbi Bluetooth problémám:
Beülök az autóba gyújtást adok automatikusan csatlakozik és elindul a zene a powerampon. Eddig király. Indítok egy hívást, de mivel az fm transmitter szépen el van rejtve a kardánboxban és azon van a mikrofonja ezért a hanghívást nem azon keresztül akarom bonyolítani hanem rendesen a telefonon vagy esetleg kihangosítva a telefonon, mert másképp a másik fél semmit nem hall.
Nade mikor indítom a hívást és megnyomom a jobb alsó sarokban hogy bluetooth-ról váltson át hangszóróra, utána abban a pillanatban hogy a másik fél fölveszi a telefont máris visszavált bluetoothra aztán kiabálhatok, hogy mingyárt mingyárt.
folytatása:
Megtaláltam a bluetoothnál, hogy ha megnyitom az adott eszközt tudok toggle-özni, hogy mire használja az eszközt, konkrétan Médiaaudió, Híváshang és Névjegyek megosztása.
Kikapcsoltam a híváshangot, ami tök jó mert végre nem csinálja, hogy zenelejátszás közben a hanghívást is a bluetoothon akarja nyomni.
De valamiért (lehet, hogy véletlenül a médiánál is rányomtam, de azóta már ezerszer visszakapcsoltam mégsem javult meg) mikor beülök az autóba nem párosodik automatikusan és nem indul el a zene. De ha manuálisan rábökök a transzmitterre akkor rácsatlakozik és indul magától.
Mi a bibi? Mit csináljak?
Próbáljam törölni a párosítást és újra? -
bigsee
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #23941 üzenetére
Sztem a kis szenzor meghülyül az apró mintától.
-
szendy69
tag
válasz
T0mBd1gg3R #23941 üzenetére
Legjobb reklám szöveg in 2019
-
KZP
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #23814 üzenetére
Szerintem nem.
Ha bemész a kamera beállításaiba Pro módban, ott össze lehet hasonlítani, hogy mozgatod a telefont a 30-as és a 60 FPS-es módokban. 30-nál (mindkét 1080p felbontásban) látszik, hogy stabilizál, 60-nál viszont nem.
Véleményem szerint ennek hardveres korlátja van, nem pedig szoftveres. (Csakúgy, mint a 4k60-nak.) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #23789 üzenetére
A mate 20 pro-ban sincs 4K 60fps, ami szinte már vicc, akkor enyhén furcsa lenne, ha tízesbe bekerült volna.
És biztos, hogy valami hardverkorlátja van, ami nagyon bevankussolva a hüvely részéről. -
kosmoo81
tag
válasz
T0mBd1gg3R #22908 üzenetére
-
r0by
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #22908 üzenetére
Keresheted type c hub-ként is, nagyjából ugyan ezeket fogod kapni
-
r0by
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #22905 üzenetére
Akkor kb. végig kell szemezned a kínálatot, mert elég speciális igényed van. Kezdeti link. Beállítod a max árat, aztán vagy találsz, vagy nem megfelelőt
-
válasz
T0mBd1gg3R #22904 üzenetére
Óóóóó ridikül. Be néztem
Sorry
-
válasz
T0mBd1gg3R #22900 üzenetére
USB OTG. Csak nem madzagos
-
r0by
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #22895 üzenetére
Én a héten rendeltem egy ilyet. Ez mondjuk nem a te árkategóriád, de a tök noname cucc meg lehet rizikós..
-
válasz
-
válasz
Kicsúsztam a szerkesztésből, az ilyen kábel nélküli közvetlenül a telefonra csatlakozók nagyon tetszenek, de ez tényleg csak HDMI.
-
hacki87
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #22546 üzenetére
Ha netán felrakna olyan Telekomos appot ami nem kell törlöd de mellette írja, hogy hálózati optimalizálást is végrehajtottak benne. Én ezért felraktam a Telekomos Alpok meg nem zavarnak mert egy részét használom is.
-
magicbox
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #22418 üzenetére
Vissza tettem a gombokat. Nagyon tetszett a gesztusvezérlés, de a vissza viszont nyűgség, amit egyrészt a fólia másrészt a tok akadályoz meg.
-
gatto_
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #22418 üzenetére
-
TomPack
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #22402 üzenetére
Digitális egyenleg! És most már rendesen működik a duplakoppos lezárás Novával. A fényképezőnél az éjszakai mód nagyon durva lett. Viszont én valahogy úgy általánosságban nehezebben lövök vele jó képeket. Jó lenne a régi fényképező is az új mellé!
-
Blero2
tag
válasz
T0mBd1gg3R #21876 üzenetére
Meg kell szokni, de utána sose fogsz hagyományos billentyűzetet használni. Van hozzá vmi játék rész, ahol szavakat kell írni vele. Pár óra játék után már egész megszokható, viszont a magyar ékezetes betűket úgy kellett összevadásznom bele, de lementettem sablonként, hogy újra ne kelljen, ha pl újra kell húzni a rendszert. Betöltöm és kész, minden ugyan ott van, ahol évek óta
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #21875 üzenetére
Nekem is volt G2m. A mate 10 pro, és a honor 8 után az a teló következik nálam a rangsorban az eddigi telefonjaim közül.
-
Schweini
tag
válasz
T0mBd1gg3R #21063 üzenetére
Nekem is még legalább 1-1,5 évig, na nem mintha vágnám a centit.
(Bár a minap nagyon megtetszett a m20p, de még ráér.)
Csak azért mondtam, hogy talán itt is meg lehetne valósítani valahogy. -
válasz
T0mBd1gg3R #21061 üzenetére
Bizonyos dolgokat itt is tud gyárilag, hozzárendelhetők az ujjlenyomat-olvasóhoz különböző opciók, például értesítési panel le- és felhúzása, fotók lapozgatása fotók/videók készítése, hívás fogadása, riasztás leállítása.
-
quint
aktív tag
válasz
Itt a Mate 20 Pro-ban alkalmazott megoldáshoz hasonló van, csak nem tudja közben leolvasni az ujjlenyomatot, de tök jól lehet vele görgetni/lapozni.
-
Schweini
tag
válasz
Mintha valamelyik gyártó megoldotta volna már ezt, vagy rosszul emlékszem?
-
robee19
tag
válasz
T0mBd1gg3R #20080 üzenetére
Ma nekem is összeomlott a face, bár nekem nem így. Szerintem inkább alkalmazáshiba. Próbáltátok újratelepíteni?
-
batai15
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #19900 üzenetére
Pont hogy nem lesz navbar.
Most is van amúgy gesztus vezérlés a virtuális egy gombos is majdnem olyan. Xiaomim is ugyan ez a gesztus vezérlés van mint pite alatt amíg el nem rontottak fő fegyver tény volt nekem miui alatt. -
Pongi1975
tag
válasz
Én is azt használom, mióta feltettem a pitét, és szerintem nagyon jó....
-
tamasas0913
tag
válasz
Volt egy időszak amikor lehetett jelentkezni tesztelőnek.
Már nem lehet.No látom megkaptad a pontos választ.
-
Pongi1975
tag
válasz
Magyarországon nem megy a béta tesztelés, én is "feketén" tettem fel
-
punky10
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #19116 üzenetére
Te magad is írtad a különbséget:a hub tartalmaz elektronikát,az y-kábel nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest