Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pongi1975
tag
-
g4mer
senior tag
válasz
pityaa23 #21497 üzenetére
Ha mindenképp fóliához ragaszkodsz vegyél ScreenKnight fóliát. Szappanos vízzel kell felrakni, pontosan illeszkedik, nem válik el könnyen, nem csúszkál ,nem gyűjti az ujjlenyomatokat. Én a hátlapra azt raktam. Kijelzőre üvegfóliát, ami undorítóan gyűjti az ujjlenyomatokat.. de jó hogy felraktam, múltkor kiesett a zsebemből, rá a járdára. Hála az égnek megvédte, tok is volt rajta, meg se repedt az üveg/plexi.
-
pityaa23
senior tag
válasz
Motion_Blur #21237 üzenetére
Szia, megérkezett a fólia. Sajnos minőségben elmarad a gyárítól. Kicsit nehezen is tettem fel és sikerült valami koszt is aláragasztanom. Ha tudok szerezni gyárit, inkább arra cserélném. Illetve nem volt még sosem üvegfóliám, de lehet kipróbálok egyet. Szóval, ha nem vetted meg még, szerintem gondolkozz másban. üdv.: pityaa23
-
eurolac
senior tag
válasz
hunlac66 #21490 üzenetére
Nálam is dettó uez volt. Kikapcsoltam a cloud mentést. Csak a wi-fi jelszavak mentését hagytam bekapcsolva. HiSuite-val én is PC-re mentek. A naptár-bejegyzéseimet, névjegyeimet és a képeket a google fiókomba mentem.
Mondjuk, amikor kikapcsoltam a cloud mentést, vagy 2x feldobta az ablakot h nincs cloud mentésem engedélyezve és ezt gondoljam át, és természetesen vegyek még tárhelyet.Szerencsére két próbálkozás után már nem b@szlat.
(a feleségemnek Samsung telója van, ott úgy emlékszem 15 GB a cloud tárhely, nem 5....:
-
hunlac66
csendes tag
Találkozott valaki a következő problémával? A telefon nem hajlandó biztonsági mentést csinálni a cloudra. Kevés tárhelyre panaszkodik (4,5 gb szabad) és állandóan bővítésre agitál. Mentésre csak a névjegyzék, naptár van kijelölve.
-
mumuss
aktív tag
Vajon a Google segédben mikor lesz magyar nyelv? Elvileg erre az évre ígértek több mint 30 nyelvet...
Van esetleg valakinek infója róla? -
adam89
csendes tag
#21483-21484
Ha a teljes reset alatt a hangerő fel + power gombos indítást, majd wipe data/factory resetet értjük, akkor azt most megcsináltam. Beléptem a google fiókomba, telepítettem a spotify-t és ugyanaz. :\
Természetesen végigzongoráztam mindent az appal kapcsolatban: törlés, újratelepítés, háttérben futás, stb., semmi eredmény. -
keselyü57
tag
https://huaweiblog.hu/huawei-emui-9-android-9-0-pie-frissites/
Vélhetően karácsonyi ajándék lesz belőle. Legalább is nagyon remélem! -
adam89
csendes tag
Sziasztok!
Ma tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek. Telekomos a mobil, frissítések megtörténtek (volt 2 szolgáltatós is, meg egy nagyobb 3 giga körüli: DT.HUN 8.0.0.208(CT), BLA-L09 8.0.0.157(C432). Egyelőre minden működik, azonban a Spotify-jal van némi problémám. Bejelentkezni is kb. fél óráig tartott alapból. Aztán wifi-n nem hajlandó működni csak olyan 1-2 perc után. Mobilneten egyből működik, azonban wi-fi-n azt írja, hogy nincs internet hozzáférés, majd a jelzett 1-2 perc után hirtelen elkezd működni. Ezt minden újraindítás után eljátssza. Nem tudom, hogy a telefonnal lehet-e valami probléma, vagy a Spotify egyik szokásos hülyesége, amit "majd" javítanak (3,5 éve vagyok prémium, tudnék mesélni mobilon...).
2 wifi-n is próbáltam, minden más tökéletesen működik egyébként, ami internetet igényel.2 másik mobilon is kipróbáltam friss Spotify telepítéssel. Az egyik az a teló, amiről váltottam, egy Xiaomi Redmi Note 4 (azon még 7-es droid van) és tökéletesen működik. A másik készülék édesanyám P9 Lite 2017-ese, azon is fent van minden frissítés, és nem működik, be se tudok jelentkezni. Pedig emlékszem, amikor családi csomag volt, ment normálisan.
Spotify oldalról amit tudtam, azt megcsináltam: guglizás, minden eszközről kijelentkeztetés. PC-n mind a webes lejátszó, mind a kliens tökéletes.
Tanácstalan vagyok.Később ha még lesz kérdésem a készülékkel kapcsolatban, és nem találok rá választ a topikban, jövök.
Köszi a segítséget előre is.
-
bogarfull27
tag
Helló!
Valaki tudna nekem ajánlani egy jóminőségű képernyővédő fóliát Mate 10 pro-ra!?
Ha lehet linket is kérnék hozzá!
Előre is köszönöm! -
golyós
addikt
*#*#2846579#*#*
Beütitek a tárcsázóba , majd 3as pont , utána 2es pont és mutatja, hogy sim lock dectived tehát független. -
miyu
tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a táborhoz egy Dual simesnek hírdetett de végül szimpla SIMes telenornál vásárolt telóval (cserébe független..)
Egy LG G3at váltott amivel sokmindent megéltünk együtt, igazából még nemcseréltem volna le még, mivel nemláttam szükségét jobb szebb okosabb telónak, de úgy adódott hogy családon belül két telenoros előfizuhoz is lett telefon véve.
Első kérdéseim, ha esetleg tudtok rá választ adni:
1. kontaktok között tudok-e olyan beállítást eszközölni, hogy csak azokat lássam akiknek van telefonszámuk (LG G3-on volt ilyen pipa)
2. rezgést a navigációs gombokra tudok beállítani? (sorrendet már sikerült cserélnem de a rezgést nemtaláltom)megvan3. 157-es szoftverre most frissül éppen, esetleg leállítsam és maradjon 145 ön?
4. milyen gyári appok azok amik kukák egyből?
5. van esetleg stock android téma hozzá? hogy ne legyenek összevissza az ikondizájnok?
6. valaki használ kameravédő lencsét?
válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
miyu -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bandigyerek #21468 üzenetére
Örülök na
, én először az samsung glalaxy, vagyis az legelső ilyen típusán csináltam és a 2010-ben volt.
-
coyotex
tag
Tènyleg fasza:
https://index.hu/tech/helpdeszka/2018/11/21/egy_egyszeru_trukkel_villamgyors_lehet_az_androidos_telefon/
-
gobey
tag
#21416-ra nincs senkinek ötlete?
-
petfoto
tag
Sziasztok!
M10Pro-n van olyan, "rejtett alkalmazások", mint H8-on?
Köszönöm! -
TomPack
őstag
válasz
thedivision2 #21445 üzenetére
Én tok és fólia nélkül használom.
Ugyanúgy karcolódik, mint bármelyik másik telefonom.
Próbálok vigyázni rá, nem rakom kulcs mellé, ha asztalra teszem, akkor próbálom puha felületre tenni, stb. Hajszálkarcok vannak rajta, amit csak erős fényben, bizonyos szögbe megdöntve látszódnak.
Remélem segítettem. -
gobey
tag
Ha csinálok egy "wipe cache particion" - t akkor tűnik el valami a telefonról?
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Igazad van tuti, mert én a lumia 930-al voltam ugyanígy anno. Mindig azt mondták függő, még egy főnökszerűséget is kihívtak, és az is bizonygatta, hogy az. Amikor megvettem, az volt az első, hogy kipróbáljam másik kártyával is, és bizony nem volt függő, működött mindenfélé sim-el, ahogyan a teló saját fórumán is mondták akkoriban... -
válasz
Banyaasszony #21447 üzenetére
Én is függetlenül kaptam vodafone-nál pedig az minden telefont hálózati zárral ad,kivéve ezt az egyet.Én is úgy tudom minden szolgáltatónál független.
-
mouzrr
őstag
válasz
Nekem pár hónap alatt karcos lett a fólia, sose tette táskába a telefont vagy más tárggyal zsebbe. Ezután másfél hónapja levettem róla, és tegnap vettem rajta észre 2 nagyon apró karcot, de tényleg alig látni és nehezen vehető észre fény alatt.
-
válasz
Banyaasszony #21447 üzenetére
A Huawei nem tesz hálózati zárat ezen készülékeire (sem), még a Telenor kedvéért sem (igaz ez a Vodafone-ra is, mert ez a két szolgáltató amúgy hálózati zárral ad mindent jelenleg is, amit csak tud).
Ha a Telenoros ügyintézőknek mást oktatnak, vagy azt mondják nekik, hogy úgy tájékoztassák az ügyfeleket, miszerint függő a készülék - hiába nem az a gyakorlatban -, az már legyen az ő gondjuk...
Nyugodtan kipróbálhatod majd, nem lesz függő a készülék abban a pillanatban sem, amikor és ahogy átveszed. -
Banyaasszony
csendes újonc
Lehet igazad van, de ugyanezt mondta a helyi telenor, és két különböző telefonos ügyfeles. A huawei magasabb kategóriájú telók nagy része függő, vagy ők teszik függővé a hűségidő lejártáig. Más, pl. Huawei y sorozat független. Mind1, a nagymamák kártyásak, arra megveszem, nincs hűségidő, így megkapom a kódot. Előtte a vicc kedvéért kipróbálom...
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Két hónapja van meg,én nem használok tokot,és még a gyári fólia van rajta. Eddig nem karcolódott. Hétvégén rámegy a kijelzővédő üveg,de tokot nem tervezek,pont azért mert nem csúfítom el ezt a szép telefont
-
thedivision2
aktív tag
Mennyire karcolódik a telefon amúgy ? Már ha van aki tok/fólia nélkül használja. Most még mindkettő van rajta, de egy idő után mindig előjön a "szép telefont vettem direkt, nem csúfítom el" gondolkodásom.
-
gaben0211
tag
hali. kérdésem lenne hogy nektek mennyi szabad ramotok van . nekem átlagosa 2 és 3 között van. nincs lassulás meg semmi csak nemértem hogy minél több ram van egy telóban minek eszi meg legalább a felét. ha a régi 2gb ramos telóknál maradt durván 1gb akkor itt miért nem úgy van hogy itt is max 1gigát max 2őt egyen a rendszer?
-
válasz
7Heads Drago #21434 üzenetére
Lehetne, ha írtok olyat, ami jó, de eddig ha valaki linkelt valamilyet, általában jött rá reakció, hogy ezért vagy azért nem jó.
Ettől függetlenül, bármit szívesen beteszek az összefoglalóba, csak jelezzétek a típust.gobey: Szia, Wipe Cache esetleg, talán az is elég.
Jellemzően akkor szokott ilyen probléma adódni, ha nem gyári a felület, másik téma kerül beállításra, vagy ilyesmi. -
r0by
addikt
válasz
Nekem ma jött meg, amit többek is dícsértek: [link]
November 4-én rendeltem, elég gyorsan ideért. -
coyotex
tag
válasz
Olvass vissza. Linkek is vannak.
-
7Heads Drago
veterán
A telefon kiegészítőket nem lehetne berakni az összefoglalóba?
Milyen méretpontos üveget ajánlotok rá?
Illetve füles is érdekelne, hogy mi az ami nem drága de szépen szól. -
JDMKid
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #21429 üzenetére
meglátjuk tartósan hogy fog muzsikálni a Nillkin.
Az biztos, hogy olyan patentül illeszkedő szilikon tokot, mint a gyári, még nem láttam. Csak van egy olyan tapasztalatom, hogy ezek pár hónap alatt hajlamosak besárgulni. Ezért lenne jó egy tarcsiba.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zozzzzzzzzzz #21429 üzenetére
Szerintem is a gyári az egyik legjobb, sok tokot rendeltem, valamelyiknek mindig volt valami nyűgje.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, abban tudtok e nekem segíteni, hogy vettem egy fm transmittert, beállítom a frekvenciát minden, rá is csatlakozik, de van alatta egy alap sípoló hang. El lehet ezt valahogy tüntetni? Tegnap mikor először beüzemeltem nem is hallottam, most mikor reggel újra használtam akárhogy állítottam, akármelyik frekvenciára, ez a sípoló hang fogad. Valami megoldást tudtok esetleg? Bluetooth al csatlakozom hozzá.
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
Play Áruháznál - Alkalmazásaim
Üzeneteknél - Új üzenet
Beállításoknál - Hotspot, Mobiladat, Bluetooth, WiFi
Tárcsázó - Gyakori , Új névjegy
Névjegyzék - Én, Beolvasás, Gyakori, Új névjegy
Chrome - Új inkognitólap, Új lap
Telefonkezelő - Optimizálás, Tisztítás
Témák - Témák, Háttérképek
Óra - Új riasztás, Stopper indítása, Időzítő indítása
Galéria, Kamera, HiCare. Email, AppGallery, Zene, Videó, Egészség, Naptár, Fájlok - SemmiNálam ezeket ajánlja fel.
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Előző telefonom is Huawei volt, most még egy P8-at használok, de az aksija sajna már nagyon gyenge, így tervezem egy új telefon beszerzését. A mostani Huawei telefonok közül e-között a Mate 10 Pro és a sima P20 között vacillálok, mert árban is kb ennyit szánnék rá. Külsőre nekem a Mate 10 Pro amúgy jobban bejön, így e-felé hajlok jobban.
Mindenképpen hivatalos forgalmazótól szeretnék vásárolni a gariztatás végett.
Kérdésem az lenne, hogy lehet-e tudni bármiféle akcióról most pénteken bármelyik hivatalos forgalmazónál, vagy szerintetek esélyes-e, hogy valahol le lesz akciózva, és ha igen kb milyen árra lehet számítani?Ti mit gondoltok amúgy, a Mate 10 Pro-t választanátok ti is, a sima P20 helyett, vagy esetleg inkább azt?
Vannak amúgy a Mate 10 Pro-nak még gyermekbetegségei, vagy azokat már sikerült a frissítésekkel kigyomlálnia a Huawei-nek? -
gobey
tag
Üdv
Az lenne a kérdésem, hogy van az a lehetőség bizonyos appoknál amikor az ikon-t hosszan érintve elő ugrik egy gyors menü lehetőség. (pl kamera - selfie... Stb)
Na ez a lehetőség nálam ma reggelre egyik appnál sem jön elő.
Mi lehet az oka?
Köszönöm előre a válaszokat. -
jézusom
addikt
Használ valaki flip tokot? A kijelző védelme miatt gondoltam rá, autós tartóba hogy rakjátok bele, ha navigációt akartok nézni?
-
denorbi
tag
válasz
waassy #21380 üzenetére
Én is rendeltem a telenortól abban a hitben hogy dual simes lesz! De sajnos nem az. Ezért holnap megyek panaszt tenni! Ugy7 gondoltam hogy mivel mostanában nem volt készleten ezért gondoltam hogy most dualt szereztek be! Kíváncsi leszek el tudok e állni a vásárlástól!?
-
JDMKid
tag
válasz
Tsebacsi #21403 üzenetére
Ma jött meg a Nillkin tokom, és épp emiatt tűnt fel, hogy a gyári tok milyen jó. Gondoltam kellene belőle egy backup. A Huawei tok pereme kicsit a kijelző szintje fölé lóg, emiatt nem a kijelzőn fekszik fel a telefon az asztalon, ha úgy teszem le, illetve elég passzosan körbefogja a telefont, a széleknél kevésbé megy alá a piszok.
A Nillkin kicsit lazábban van a telefonon, meg a plusz perem sincs rajt. Ellenben van az oldalain egy textúrált csík, ami biztosabb fogást ad. Amúgy jó tok az is.(#21404) Bazsi84
Akkor áprilisban kereslek majd -
petfoto
tag
Sziasztok!
Csatlakozom Hozzátok egy titanium dual simes M10P-vel.
Honor 8-at váltott, jelenleg még belakom, szokni kell a fogását.
2 kérdés az elején:
Az AOD-t hol kapcsolom be?
Használ valaki Rocketdial tárcsázó appot?Más, lehet vótmá:
A Speedshopban ma vettem 500 Ft-ért !!!!444!4négy!! 9H tempered glass előlapi üvegfóliát. 0,33mm/2,5D.
Még nem raktam fel, de ennyiért tartaléknak biztosan jó. A srác azt mondta, van vagy 600 db...
cikkszám: 22183 (nemottdolgozom)
-
válasz
Banyaasszony #21401 üzenetére
Téged is olyan ügyintéző tájékoztathatott, aki nincs képben, vagy hivatalból azt kell mondaniuk, hogy függő, holott a valóságban nem, a Mate 10 Pro egyik szolgáltatónál sem függő, ahogy sok más Huawei telefon sem.
-
JDMKid
tag
Gyári huawei szilikon tokra (ami a dobozban jár a telefon mellé) esetleg van valakinek beszerzési forrása?
-
Banyaasszony
csendes újonc
válasz
waassy #21380 üzenetére
A telenornál dual sim, de függő. Ha hűséggel veszed, mert úgy akciós, csak a hűségidő lejárta után függetlenítik. Tegnap jártam utàna.
A 14 napos elállás is vicces a telenornál, csak a Hiper...valami tarifákra vonatkozik. A többi mezei jámbor 14 napig cserét kérhet. Pénzt vissza nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest