Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiPet2
tag
Ma előjött egy hosszabb beszélgetés folyamán, hogy néhol mondat közben teljesen leesett a beszélgetőpartner hangereje. Ő mindig hallott engem, én viszont néha 10mp-ig is csak csöndet hallgattam. És nem szakadás volt, hanem szép egyenletesen halkult. Majd amikor a túloldalon új mondatot kezdett a másik fél, akkor újra jött max hangerővel. Mindketten ültünk egy helyben, nálam végig full térerő volt, ő meg vonalasról beszélt.
Nagyon úgy hallatszott mintha a telefon (valamelyik) néha elkezdené szoftveresen halkítani... Rohadt idegesítő. Erre van a HTC One-nak (stock 4.2-es rendszer) valami beállítása? Reménykedem hogy nem az én vadiúj készülékem szarakodik, már telefonáltam rajta 2-3 órát, de most először jött ez így elő. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Interactive Brokers társalgó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest