Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nem vettem sertesnek.
En is csak tenyeket közöltem es ahogy Te, en is pont azt irtam, hogy tularazott es böven van nala jobb ezert az arert, de ettöl meg nem rossz.
Mellesleg a Turbine nem Dre füles, csak "siman" Monster.
De egyebkent eszrevettem mar, hogy ezen a forumon mindenki elöszeretettel szolja le a Beeatseket meg Monstereket, ami valahol jogos is, föleg a hozzaertöbbektöl, de ez most kb olyan, mintha azt mondanam, hogy az AKG szar, mert az alsobb szegmensbe gyartott fülesei ugyanolyan szarok, mint minden mas gyartonak.
Anno olvasgattam teszteket, head-fin, meg egyket hasonlo oldalon sem irtak rosszakat a Turbinerol.
En kb 30k-nak megfelelö euroert vettem az enyemet, nem azt mondom, hogy olcso volt, de az en zenei izlesemhez teljesen jol passzol es szerintem jol is szol. Persze azert hozzateszem, hogy ha akkor, amikor vettem, tudtam volna a Shure-rol, akkor valoszinü most egy olyant hasznalnek..
Pont 1-2 honapja szart be mostohatesom monster fülese, bevittem a boltba ahol vettem, elküldtek "szervizelni" aztan közöltek, hogy nem javithato, visszafizetik az arat (nem tudtak ujat adni). Az mar engem nem erdekel, hogy ök hova küldik, mit csinalnak vele, en visszavittem oda, ahol vettem..Na de nem akarok offolni ugyhogy be is fejeztem, csak a velemenyem irtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest