Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Többen kaptunk hibás darabot,az hogy én leírom ha valami szar, én ilyen vagyok.
Ami jó es tetszik ,azt is leírtam.
A formázás megtörtént, a helyzet nem javult.
Ez ugye nem egy htc simogató,ahol egymás zacsiját morzsolgatjukAz i5-ötöt sem tartom meg,lassan kint az 5s.
Ha nem lenne ilyen suttyó stílusod,még raknék is fel képeket,hogy bizony 6:00 üzemidő volt ma,de ezt írtam hogy szervíz is látta.
17óra? Nem semmi,akkor neked szuper telefonod van,el ne add.Attól hogy ide nem mindrnki írja be,privátban sokan írtak cifrákat erről.
Ja és igazad van,nem akarom androidot megtanulni,csak használni akartam,nem szívni vele.Na mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest