- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Na nekem visszajött a szervizből 3-án adtam le és 11-én kaptam az sms-t, hogy kész. Csodálkoztam is, hogy mennyire gyorsan. Meg is lett a titok nyitja, ugyan is a szerviz visszaküldte, nem javítja gariba. Az indok a következő: A készüléken külső behatás nyomai tapasztalhatók (sérült keret), ezért a javítást a gyártói utasítások értelmében garanciában nem tudjuk javítani. Na már most az való igaz, hogy a sok micro usb, ki-be miatt a töltőcsatlakozásnál az a hajszálnyi vékony műanyag le van pattanva a keretnél. Nem tudom ugyan, hogy a telefon töltése az miért nem számít rendeltetés szerű használatnak? De azt hozzá kell tennem, hogy a nemsokára 2-éves készülék pont olyan makulátlan, mint amikor kivettem a dobozból újkorában, mert ahogy kicsomagoltam fólia és szilikon tokban van. Egyébként én gyors merülés és halk hangszóró miatt vittem szervizbe. Valamint azért, mert az előző nagyon ügyes szervizeléskor nem sikerült teljesen jól visszatenni a kijelzőt, nincsen síkban a telefonnal a házzal, eláll. Nagyon nem tartom korrekt dolognak ezt az egészet. Nagyon jó kis készülék kár, hogy ilyennel elrontják
De így mondjuk nem kell azon gondolkoznom, hogy S6 vagy M9 legyen az utód.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Filmgyűjtés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest