- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Na nekem visszajött a szervizből 3-án adtam le és 11-én kaptam az sms-t, hogy kész. Csodálkoztam is, hogy mennyire gyorsan. Meg is lett a titok nyitja, ugyan is a szerviz visszaküldte, nem javítja gariba. Az indok a következő: A készüléken külső behatás nyomai tapasztalhatók (sérült keret), ezért a javítást a gyártói utasítások értelmében garanciában nem tudjuk javítani. Na már most az való igaz, hogy a sok micro usb, ki-be miatt a töltőcsatlakozásnál az a hajszálnyi vékony műanyag le van pattanva a keretnél. Nem tudom ugyan, hogy a telefon töltése az miért nem számít rendeltetés szerű használatnak? De azt hozzá kell tennem, hogy a nemsokára 2-éves készülék pont olyan makulátlan, mint amikor kivettem a dobozból újkorában, mert ahogy kicsomagoltam fólia és szilikon tokban van. Egyébként én gyors merülés és halk hangszóró miatt vittem szervizbe. Valamint azért, mert az előző nagyon ügyes szervizeléskor nem sikerült teljesen jól visszatenni a kijelzőt, nincsen síkban a telefonnal a házzal, eláll. Nagyon nem tartom korrekt dolognak ezt az egészet. Nagyon jó kis készülék kár, hogy ilyennel elrontják
De így mondjuk nem kell azon gondolkoznom, hogy S6 vagy M9 legyen az utód.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest