Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndavey
tag
Az energiatakarekos mod kepernyo feloldasanal nekem se tetszik tulzottan, illetve meg az nem tetszik, hogy nem lehet kenyszeritetten leallitani az alkalmazasokat egyszeruen. En vibert szoktam igy leallitani, hogy ha nem hasznalom ne szivja a ramot, csak hosszan ranyomtam az ertesiteseknel es ennyi. Most viszont be kell menni hozza az alkalmazasokhoz. Praktikusabb volt na!
(bocsi az ekezetlensegert
)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Arc Raiders
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(bocsi az ekezetlensegert
)