-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Érdekes videó volt, köszi.
Vagyis ami érdekes volt az az, hogy a premier előtt már nézzük az összehasonlító videókat.
A másik érdekesség pedig, hogy szépen elmondott a kamerákról mindent, az M7 kameráiról, meg az M8 front kamerájáról. De a hátsókról 1 szó sem esett. Csupán annyi hogy szép képet csinál, meg van rifókusz...
De a felbontásukról semmi. Ezt nagyon nagyon érdekesnek (furcsának) találtam....Meg kell várni a premiert szerintem, illetve meg kell nézni, aztán majd okosabbak leszünk.
Egyébként vegyes érzelmek vannak az M8-al kapcsolatban. Tetszik is meg nem is ez az "új" forma...
A régi valahogy ütősebb nekem.Valaki nem tudja esetleg, hogy hol közvetíti a HTC a bemutatót?
Esetleg dobhatna 1 linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest