- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Lehet lerágott csont, de akkor sem normális a lilulás, és igenis szoktak este fotózni. Én például a város fényeit is leszoktam, de nem lehet, mert tiszta lila az egész. És amiért ez az egész bosszantó, annak az az oka, h senki sem ismerte be, h gyári hiba, az lett mondva, h szoftveres és majd ad ki a gyártó erre javitást. Én türelmesen vártam, ellenben mire megjött a szoftver, ami mint kiderült szart sem ér, mert nem az a baja, a garancia lejárt a telefonra. Most itt állok mint egy fax egy olyan telefonnal amin a kamera rész szinte használhatatlan xar. Fizessek én a szerviznek akik munkája kérdés egy olyan gyári hibáért ami nem miattam keletkezett, csak mert lejárt az egy év garancia.Hol itt az igazság egy olyan telefonért cserébe amit az év telefonjának tituláltak, és amiért 150 ezret pakoltam le az asztalra!?
Ez a kép a nappaliban készült az előbb automata ison, a másik meg ISO100-on. Ha ez valakinek használható akkor eladó a telefonom. Mert ez egy kalap xar ahogy van. És itt nem arról van szó, h milyen a minősége, mert ez messze meghaladja ezt a szót. Megjegyzem a szobában világos van, nem sötét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Napelem
- Home server / házi szerver építése
- Netflix
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest