- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Fujifilm X
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
migabi24 #20909 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni én kerültem ilyen ügybe anno semmi közöm nem volt hozzá csak tovább adtam egy ilyen telefont aki meg megvette engem jelentett fel igy volt rálátásom az ügyre .Itt az a baj ha nem fizetés miatt kapcsolták ki akinek gondot okozott a pár ezer forintos számla ,az nem hinném ,hogy egy összegbe befizetné az elmarást elsö körbe még adnak részletet de a második körbe már nem és mig egyenesbe nem jön az ügyfél addig vissza kapcsolásról szó sem lehet. Most már nagyon megnézik kinek adnak részletre telefont a kiskapuk is bezárodtak.Max ha nem szervezetten csinálják mert erre is van példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest