- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
Én múlt hét hétfőn adtam be és olyan jövő hét közepére várható, tehát 2,5 hét minimum meglessz, lehet hogy még csúszik is. De neked lehet hogy szerencséd lesz és 2 hét alatt is megcsinálják. Egyébként nagyon bosszantó, hogy ennyit kell várni, ráadásul én gsm-be vittem vissza, ezért az állapotát sem tudom lekérdezni, csak a gsm-től kérdezősködni, hogy mikor lesz már kész.
-
baani59
aktív tag
Ha szar a töltő az egész telót el sz@rhatod vele.
Vettem egy hasonlót, de nem mertem a One-t rádugni - egy másik telóval próbáltam ki. Kb. 5 perc után egy nagy durranás és el szállt, szerencsére csak a töltő. Szétszedtem - én még ilyen primitív megoldást nem láttam, semmilyen védelem nem volt benne (túláram, túlfesz, fordított polaritás ellen) - csak a legegyszerűbb tranzisztoros feszültség átalakító áramkör.
Hiába van rajta, hogy HTC....
-
-
Koris
aktív tag
-
vasii
senior tag
Tenyleg nincs ilyen app? Szomoru..
Pedig ilyet akarok csinálni, nfc matrica az asztalra, csak lerakom a telefont és mehet a mozi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest