Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz hoy #10815 üzenetére

Ne viccelj, baromi sok olyan apróság van ami miatt nem. i4 tulaj voltam több mint 1 évig a megjelenésétől számítva. Baromi sok pénzt elköltöttem az App Store-ban, sokszor feleslegesen, mert alap dolgokat nem tudott a telefon, olyanokat amiket a Store sem tudott orvosolni. Pl eszembe jutott, ilyen volt a blacklist progi probléma. Tele volt csili vili drágábbnál drágább progikkal a Store, de egyik sem működött jól. Próbálkoztam én mindennel, jailbreak, cydia-s progik, semmi sem volt jó. És lényegében bármilyen rendszer szintű dolog kellett, szinte mindennel így jártam. Itt pedig semmi ilyen gond nincs. Aminek root jog kell, az működik is. iOS-en be voltam határolva keményen, és még a jailbreak sem engedett ki a kalickából. Az iTunes-tól vert a víz, nehézségek árán, de tudtam használni, de mennyivel egyszerűbb egy pen drive-ra rátolni ami kell, és OTG kábelen keresztül pikk-pakk átmásolni telóra...Zenét, romot, bármit.
    A másik, volt hogy összefosta magát a jailbreakelt iOS, és ha nem vagy gépközelben meg vagy b@szva, mert nem lehet frissíteni/újrarakni a szoftvert. Android alatt csak felmásolsz több ROM-ot a belső memóriába, és menet közben bármi történik TWRP/CWM alól bármikor felhúzol egy új romot menet közben. Amikor egyébként megadta magát az iOS azon a pár órán 20k buktam, mert lett volna melóm, de nem tudtak elérni, és mire hazaértem, és csináltam egy restore-t, már késő volt. Volt kismillió gond még ezeken felül, de 2-3 hét alatt teljesen átálltam az Androidra, és onnantól kezdve nem vágytam vissza iOS-re.

Új hozzászólás Aktív témák