Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz csacsi67 #10592 üzenetére

Az pedig hogy mi a jó, és éppen melyiket favorizálom...Lényegében igen sok droidos tulaj döntött a véleményezésem alapján a One mellett, és eddig még egy elégedetlen tulajjal se találkoztam. Tehát akkor most azt mondod, hogy ezek az emberek vakon követnek engem, és ami nekem jó az jó nekik is? Nem hiszem. :U Az, hogy 1-2 júzer felfújt az utóbbi 2-3 hónapban bizonyos dolgokat, elsősorban unszimpátiából adódóan, az engem nem érdekel. Mindennek megvan a miértje, még ha az ott maradt tulajok ezt zokon is veszik. De egyébként S2, Note2, i4-et sosem szidtam még eladás után se. Biztos nem véletlenül. A Nexus 4, S4 más tészta. Voltak pozitívumok itt is, első benyomások nagyon jók voltak, de ahogy másztam bele egyre mélyebben, jöttek elő a hibák. S4-nél ahogy előjött a WiFi probléma, és ahogy láttam, hogy nem lesz ez megoldva a közel jövőben, és problémás lesz a továbbiakban a főzelékek használata, kissé csalódott lettem egy olyan Note2 után, amit így utólag mindenképpen jobb telefonnak tartok globálisan. Persze nem full HD, meg nyáron túl nagy rövid gatyába téve, de mégis valahogy olyan hibákkal sosem küzdött mint az S4.
    Most is kaptam pü-t, hogy átjönne valaki One-ra S4-ről, és írjam le a véleményemet, mert elege van a ROM helyzetből, és semmi javulás. :U

Új hozzászólás Aktív témák