Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz
Stauffenberg #17928 üzenetére
"ki mondta, hogy nálam nincs meg a kényelem? Eddig semmi bajom nem volt a stock billentyűzettel, most van." te mondtad
nem akarok én senkit semmire rábeszélni csak kicsit arra terelgetni hogy ha van jobb és az megbízható! akkor esetleg ki lehetne próbálni hátha megtetszik az illetőnek. manapság minden programot és alkalmazás cafatokra szednek a lelkes hekkelők biztos megtalálnák ha van valami biztonsági mumus a dologban, én ilyenről nem hallottam még 3rd party bill esetén. na mindegy nem akartam szítani itt a hangulatot csak nem értem ezt a nagy fokú bizalmatlanságot amit egyesek tanúsítanak indokolatlanul
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest