Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oszhgiv
csendes tag
válasz
#41133696 #25429 üzenetére
Kaptam számlát. Az nem tudom, milyen az után gyártott, de fullra olyan, mint ami képeket a neten látok. Ezen is van hátul Asus, elől nexus felirat. Hátul ott van a micro usb töltő- és a fülhallgató csatlakozó. Minden funkció működik, főleg a töltés, ahogy beleteszem. Nekem ez a töltés volt a fontos. Fizetni csak előre utalással lehet.
-
Oszhgiv
csendes tag
-
Oszhgiv
csendes tag
válasz
dajkapeter #23913 üzenetére
Köszi a választ dajkapeter . Véletlenül pont azt csináltam, amit mondtál. Aznap meguntam, levettem a töltőről 12 óra töltés után. Másnap kíváncsiságból rádugtam megint, és láss csodát, elindult a töltés. kb. 3-3.5 óra alatt fel is töltött. Azóta is megy, használom.
-
Oszhgiv
csendes tag
Fél év külföld után hazajöttem és sajnálattal tapasztaltam, hogy a családra bízott Nexus 7 táblagépem nem kapcsol be. 1 hónapot használták, majd betették a fiókba. Gondolom fullra merült 5 hónap alatt. Reggel 9 óta töltőn van, de meg sem nyikkan. 11 óra kevés neki, hogy magához térjen? Nem megy a töltést jelző a kijelzőn, bekapcsolni sem lehet. Ilyenkor mit kell tenni? Gariztatni kell? Van rá 3 hónap még. Azt hogyan kell intézni?
-
Oszhgiv
csendes tag
Hello
"Gyári" wifis Nexus 7-em van. T-home - nál nethez vettem. Még nem jelez 4.4 frissítést. Erre mikor jön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest