Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
válasz
huhuhuu... #17630 üzenetére
eddig sem használtam a flasht, úgyhogy az nem fog zavarni, meg már amúgy is ráfért egy reset, eléggé tele volt szemetelve.
-
vtomi2
őstag
válasz
huhuhuu... #17628 üzenetére
Köszi, xda-ról vmiért levették a linkjét.
Egy próbát azért adok neki.
-
vtomi2
őstag
válasz
kanyipicske #17316 üzenetére
Szerintem az nem normális
Lehet vmi beragadt, nyomj neki egy resetet, vagy dugd be a töltő másik felét is
-
vtomi2
őstag
válasz
Stauffenberg #16180 üzenetére
lehet, hogy csak azok kapják, akik otán frissítettek, mert csak azok szoktak panaszkodni lassulásra.
-
vtomi2
őstag
válasz
Stauffenberg #16178 üzenetére
Nekem még nem jelez semmit, otán vagy factory image-ből frissítetted 4.3-re?
-
vtomi2
őstag
Valaki tud vmi normális videólejátszó appot, ami működik 4.3-mal is, ha streamet is le tud játszani az se baj. Amiket eddig használtam azok nem működnek, az mx kiírja, hogy nem támogatott android, a mobo meg beakad, és ugrál a menü, meg a lejátszó között.
-
vtomi2
őstag
válasz
fabiandaniel #15201 üzenetére
Akkor megnyugodhatsz, mert arra a címre fogják visszavinni.
-
vtomi2
őstag
válasz
fabiandaniel #15196 üzenetére
Akkor minden rendben van, a csomagon rajta kéne lennie a címednek, és az alapján tudják majd azonosítani szerintem. Mennyi probléma lehet egy eltévedt e-mail végett.
-
vtomi2
őstag
válasz
fabiandaniel #15192 üzenetére
Én nem adtam volna oda a te helyedben, ha meg nem adott róla semmi papírt, akkor meg pláne nem. Van egy sanda gyanúm, hogy átvertek
-
vtomi2
őstag
válasz
fabiandaniel #15186 üzenetére
A SPAM mappádat is megnézted?
-
-
-
vtomi2
őstag
válasz
BigBlackDog #10262 üzenetére
Semmi baj, legalább az akarat megvolt.
-
vtomi2
őstag
válasz
BigBlackDog #10260 üzenetére
Eddig már eljutottunk Alackával is, csak nekem nem akarja engedni az ékezeteseket
-
vtomi2
őstag
Sziasztok! Sikerült a bootloader felnyitása, most már csak valami romot kéne találni, és ebben kéne a segítségetek. Feltételek: minél tovább bírja az aksi, és a lehető leggyorsabb legyen. Remélem tudtok segíteni benne.
Előre is köszönöm. -
vtomi2
őstag
Sziasztok! Tegnap beszereztem egy Nexus 7-et, frissítettem a legújabb verzióra (4.2.2) utána leszedtem xdaról a n7 toolkitet, hogy megrootoljam. De a programban nincs JDQ39-es buildhez root
. Valahogyan másképp meg lehet rootolni ezt a verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest