Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duma3214
tag
válasz
s3nsitivity #17311 üzenetére
nem tudnál feltölteni egy mentést nekünk. mert nekem hibát ír ki telepítésnél: no file_contexts.
-
Duma3214
tag
válasz
s3nsitivity #17309 üzenetére
mennyire stabil? stabilabb mint a gyári 4.3? ja és köszi
-
Duma3214
tag
válasz
s3nsitivity #17307 üzenetére
honnan szedem le? hogyan tegyem fel? kernel csere kell?
-
Duma3214
tag
4.3 milyen gyorsan jött az N7-re? tehát bejelentés után a Factory Image hamar fent volt?
-
Duma3214
tag
Megjelent a 4.4 és a Nexus 5 is
Szerintem órákon belül tölthetjük a 4.4-et, legalábbis remélem
AndroidpoliceSzerk.: Android Official Blog post: [link]
-
Duma3214
tag
Android 4.4-ről tudtok valamit? Nem arról volt szó, hogy október 15?
-
Duma3214
tag
A gyári UI-t picit kezdem unni, de ez miatt nem szeretnék Custom Romot. Valami jó UI, ami root nélkül feltehető és tabletre optimalizálva van?
-
Duma3214
tag
válasz
bAtt001 #16668 üzenetére
+8 és én ne sok értelmét látom piszkálni
A telefonomat is csak azért piszkáltam, mert nem volt már rá friss ROM, de itt ilyen probléma nincs
Ráadásul még roothoz sincs szükség, hiszen ami alapból benne van abból csak a Google+-t és az Aktualitásokat nem használom. Aki már váltott az írjon majd véleményt
főként a kijelzőre vagyok kíváncsi, hogy mennyivel szebb a Full HD
-
Duma3214
tag
na pénteken elment a szeretet gépem cseh országba a bekapcsoló gomb miatt. Kinek mi a tapasztalata a szervizzel?
-
Duma3214
tag
Tudásban szerintem lényegi különbség nincs. Itt azt kell eldöntened, hogy egy ideig még szeretnél legújabb androiddal mászkálni vagy megfelel a régebbi is
szerk.: Illetve, ha fontos neked az új android még egy ideig, akkor a hátsó kamerát be kell áldoznodÉs garancia terén is döntened kellene, ahol a felújított nexus 7 készülékekre csak egy van. Én Nexus 7 tulaj vagyok, viszont amennyiben nem találsz 2 éves garival nexus 7-et kb ilyen árban (vagy használtam 1,5 év garikkal szokott lenni itt PH-n) akkor a MemoPad szerintem most a nyerő. Persze ez a te döntésed.
Ja és még azt is hozzá teszem, hogy az neyémet pénteken vitték szervizbe -
Duma3214
tag
na a hangerőszabályzó problémám megoldódott. Új probléma lépett fel: A készülék csak úgy hajlandó bekapcsolni, ha töltőn van, még akkor is, ha a töltöttségi szintje a maximum. Ha bekapcsoltam utáa levehetem töltőről, de bekapcsolni, csak áramforrásal tud. Valakinek hasonló tapasztalat?
-
Duma3214
tag
hangerőgomb meghülyült
egyfolytába halkítja le. a lefelé megy felhangosítani nem lhet. tipp?
-
Duma3214
tag
válasz
belavagyokbp #16309 üzenetére
Én 3* vagy 4* és úgy történt valami
-
Duma3214
tag
még egy. hogy tudom ellenőrizni, hogy a gyári kernel van-e fent? a Beállításoknál van egy olyan, hogy kernel verzió. 4.3 esetében mit kell mutatnia?
-
Duma3214
tag
Es ezt hogy tudom feltenni? N7 toolbol? Vagy kell ra cwm?
-
Duma3214
tag
mivel tud többet a főzött rom? Tudtok egy-két hasznos alkalmazást amihez kell root jogosultság?
-
Duma3214
tag
Erdemes amugy fozott romot ra tenni?
-
Duma3214
tag
válasz
fabiandaniel #15992 üzenetére
Meg van az uj nexus 7-em. Kerdes: Garancia el ra ajkor is, ha elinditottqm a tabeletet ilyen fastboot modban? Tehat egyszerre nyomtam a bekapcsolo es a hang le gombot.
-
Duma3214
tag
holnap veszek használtan nexus 7-et. Mit kell megnéznem? mik a leg gyakoribb hibák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest