-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
"Vagy a Tcmdhez felteszel egy ADB plugint."
Vagy még azt sem, csak bepipálod a Beállítások - Általános beállítások-Képernyő-Fájlablak résznél a "szülőmappa megjelenítése (...) a gyökér mappában is" lehetőséget és már látod is, hogy ha visszalépkedsz a könyvtárszerkezet legaljára, ott lesz az eszköz.
-
Horpe
csendes tag
Kösz a segítséget.
Megnyugodtam hogy nem é rontottam el valamit.
De nemrég az asztali számítógépemmel is össze kötöttem és ugyan úgy találom meg mint a laptopomon.
Szóval ez a normális .
Míg eszembe van kérdeztem vásárlás előtt hogy milyen a hangja fejhallgatóval.
A Sony telefonom elbújhat !!! Pedig sokszorosa az ára a tábla géphez képest.
Tiszta,hangos szóval megvagyok elégedve!
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítségét!
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem csak az Indávan van baj, hanem több más megosztóval ami eddig ment. De a beágyazott Youtube videók alatt is képes recsegni és szaggatni a hang.
Azt meg fel nem fogom, hogy mi olyan bonyolult, hogy felismerje, hogy az adott beágyazott videó Youtube-ról van és ha kiteszed teljes képernyőre, akkor a normál Youtube kliens nyissa meg.
-
lafaty80
addikt
Mingyárt visszaolvasok, mert nekem meg mostanában csinálja, hogy ha töltőről veszem le és bekepcsolva volt, akkor a random érintéseket érzékel és vezérli a tabletet. Vagy egy restart vagy képernyő ki/be 3x és elmúlik.
Gondoltam hogy gariztatom miatta, de nincs kedvem megválni tőle pár hétre....
-
zolikaDB
veterán
A Clean Master 260 mega megmaradt szemetet szedett le. Ez jó
Amúgy sosem voltam híve a 294 app legyen fent egy eszközön dolognak.
Amim van, szinte mindet használom is rendszeresen:
- advanced task killer (mondjuk feladatát a CM is ellátja ezután)
- BS player
- cool reader
- dropbox
- ebay
- facebook
- firefox
- index
- instagram
- mobile.de
- total commander
- tv24
- watchdog
- utorrent
Szóval, ezt nem tartom a világ végének. Se launcher, se egyéb furcsaság nem kell
Lehet már tudni, h a 4.4 mikor érkezik? -
CHIPman
nagyúr
-
susu88
tag
Ha jól tudom, a Mediaserver nem csak a filmek meg zenék futtatásakor fut, hanem bármilyen fájlműveletnél is. Szóval nem biztos, hogy a médiafájlokkal kapcsolatos a probléma. Egyébként google-ben rákereseve ez a mediaserver miatti lemerülés nem egyedi jelenség, érdemes utánanézni.
-
RAID 2
aktív tag
De nem merülne, valamint nem melegedne az S3. Egy Szolnok - Győr távon azért nem mindegy.
Valószínű, hogy tab 2 10.1 lesz. A nexus 7 nem ad annyival többet az S3-nál, hogy megérje a 75.000-t. Pedig nagyn sokáig ez volt a befutó. A nexus 10 pedig nekem nagyon drága még mindig.Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Mini 2 és SIII között nem megy a BT.
-
steveboy86
tag
Akkor megpróbálom telefon töltővel, de azért érdekelne mitől van ez így hirtelen...
Más: amúgy nekem 8 gigás van, és van még rajta több mint 2 giga szabad hely... van rajta egy nagyobb játék, plussz több kisebb program, amire használom, tanulás, net, kis játék arra nekem elég ez is. De persze ez felhasználó függő. -
alacka
tag
Hmmm...
Határvidékre megyek, ott simán átáll tényleges átlépés nélkül is.
Elvileg van valami megállapodás a határmenti szolgáltatókkal, telefonos hálóra, de hogy ez mobilinterneten mit jelent???
Végül norosat vettem, a lefedettség jobbnak tűnik az infójuk alapján.
KÉRDÉS!
Van olyan app, ami kijelzi, hogy milyen vételi tartományban vagyok (Wifi, Edge, 3G, stb.?)
Ha nincs wifi lehet e automatikusan a mobilos browsereket indítani?
Mik azok a spéci (tüzfal??) beállítások amivel kiszűrhetném a sallang letöltéseket?WiFin 1 GB néhány hét alatt úgy lejön mint a sicc, mikor mégcsak videózni sem videózok.
-
sto1911
veterán
Kartyas Telenoros vagyok, es kaptam, igaz nem azonnal, volt, hogy csak fel ora mulva, de kaptam (gondolom nem a kozeleben, hanem amikor atall). Azt is irtak, hogy hogyan tudom teljesen kikapcsoltatni (telefonon, mar roamingolva
)
Ha tudod mikor mesz ki, inkabb allits emlekeztetot -
Stauffenberg
nagyúr
"M1 M2 Duna meg ilyen gyengébb adókat"
Utálom az egész MTVA csoportosulást, mert mint szakmabelit engem felháborít a közmédia ilyen jellegű korcsosítása, de meg kell védenem őket: Igen is nagyon jó filmeket lehet rajtuk nézni, csak el kell csípni. Pár napja volt az egyik kedvenc Jirí Menzel filmem a Szigorúan ellenőrzött vonatok. Páratlanul jó Cseh film 1966-ból.
Ha meg a Barátok Közt színvonalú primitív szarkupac hiányzik, akkor azt is meg lehet találni rajtuk.
A kereskedelmi csatornák színvonalát ez is képes hozni ha gagyiról és butításról van szó, de ezek mellé ide legalább becsúszik elég sűrűn egy-egy jobb film is.
-
Aethel
aktív tag
Hm, köszi a tippet de ha gyárilag tegrás az eszközöm rendkívül idegesítő hogy nem annak észleli a Play. Bosszant hogy pár napja még a Tegrás játékokat lehetett telepíteni, ma meg már nem és nem jövök rá hogy mi lehet az oka. :S
A Chainfire 3D-re gondoltál? Szükséges nekem ez az alkalmazás egy gyárilag Tegra 3-as géphez?Egyébként a Chainfire 3D-re is ezt írja a Play:
"Ez az alkalmazás nem kompatibilis a(z) Asus Nexus 7 eszközzel."Mint az összes többi játéknál
-
Hegasus
senior tag
ha nem lenne alternatíva akkor rootolnám ezért, de találtam egy-kettő olyat aminél nem biztos hogy kéne.
kicsit jobban beleástam magam, meg bújtam az xda-t és eddig úgy tűnik, hogy ez az egyetlen bt-s ami menne menne root nélkül... csak nem kapni itthon, pedig az ára is nagyon jó. (vagy esetleg tudja valaki honnan lehetne beszerezni?)
aztán a ps3-as is usb-re rákötve otg-n keresztül is menne root nélkül elméletileg. (sőt ahogy olvastam otg-n keresztül mindegyik menne)
most jönne az a pofátlan kérésem, hogyha valakinek épp van a közelben egy otg kábel, egy usb-s kontroller, és nincs rootolva akkor kipróbálná nekem mondjuk a dead triggerrel? -
barnam_
nagyúr
Asztali Chrome és ICS/JB alatt tudod szinkronizálni a könyvjelzőket.
(#12128) csabám: gyári rommal biztos hogy működött, aztán feltettem a CM10.1-t, de nem figyeltem. Utána tettem fel a host fájlt, és akkor vettem észre, hogy nem tudja szinkronizálni a gyári böngészővel. De végülis nem olyan nagy gond, mert a Chrome-ban megjelennek a névjegyek.
-
sto1911
veterán
-
tyll30
tag
Én ezt használom : [DroidWall]
(root kell hozzá! )
-
fatty
aktív tag
Ballitasok / fejlesztoi lehetosegek / USB hibakereses
...ha nincs fejlesztoi menu, akkor elotte ezt kell
-
Stauffenberg
nagyúr
A NAS egy hálózatra csatlakozó meghajtó (de egy kis mókolással szerver feladatokat is el tud látni), otthon arra használatos leginkább, hogy telepakolod zenével, videóval, fotókkal és minden otthoni eszközödről eléred őket. Én egy régi kiszuperált PC-ből hoztam össze, de most már jó lenne építeni egy direkt erre a célra készült NAS-t is, már csak a villanyszámla miatt is.
Nekem a munkám miatt is jól jön, mert oda tudom tükrözve menteni a fotókat és videókat amiken dolgozom. És nem utolsó, hogy ha kiengeded a netre, akkor bárhonnan eléred a tartalmát. Mint egy privát felhő (pl: Dropbox, Google Drive), csak ez tényleg egyedül a tiéd és annyi TB tárhelyed van, amennyit belepakolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged