Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz MaCS_70 #1183 üzenetére

Ez az, én sem azon vitatkozok, hogy a ket oprendszer kozul a w in, vagy a droid jobb-e, hanem az, hogy az a nehany dolog, amit tablagepen szokott csinalni az atlagember, az valahogy nekem is jobban kezreall. Nem szoktam agyonbuheralni a tabletemet, (ami egyebkent egy kinai u30gt2, 10.1", fullhd, 4 mag), es igaz, hogy nem tokeletes ez sem, de pl. a gmail levelezoje jobb, mint a wines posta app. Bongeszo mar mas kerdes, alapdolgokra jo, de nem az asztali winessel felero ie, ff, chrome tenyleg nincs. Mi degy, ph forumot elviszi a droidos bongeszo is, tobb nem kell :-)
    Es az, amit az elejen leirtam, valahogy annyira nem all kezre nekem a metro felulet sem. Maradi vagyok, egy ertesito sav, egy home es egy vissza gomb az nagyon hianyzik a teljeskepernyos metro feluletbol. Meg azok a kepernyo szelere tett gesture felek. Lattad volna a hugomat, ovatlanul probalt scrollozni, es maris egy masik alkalmazasban talalta magat :-) es en sem tudtam mitol van, de aztan rajottuk, hogy ne nyuljon a szelehez, mert onnan jonnek ezek. Persze, ez kikapcsolhato, de azzal megint az van, hogy akkor, ha ez nincs, akkor pl. erintokepenyon hogyan ered el a charmbart, ha nincs nalad billentyuzet? Szoval van meg mit reszelnie a microsoftnak ezen. En mar olvastam olyan hir felesegeket is, hogy csak berakjak ablakba a metro appokat, mert megiscsak az lenne a jobb.
    Na, mimdegy, ez nem a gepre tartozik,

• Ganz-[HUN]

addikt

válasz MaCS_70 #1183 üzenetére

az lehet, viszont androidra csak Mobile böngésző van, ami sokat imitál. 3 hétig volt nálam kölcsönbe egy samsung galaxy tab 3, de nekem annyira nem állt kézre, szerencséjére sok app van a store-jában :C ...

Új hozzászólás Aktív témák