-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Tuningot egyelőre nem terveztem, hűtést majd lehet nézek rá azért, de köszi a tippeket.
Kártyából végül a Transcendet rendeltem, remélem nem lesz vele gond (bár nem teljesen értem, iPonnál abban a boltban miért csak előreutalásos számlával tudok fizetni, és miért nincs kp... szerintem elírás, majd hétfőn rákérdezek. BestByte-nál meg, bár van raktáron, de neten nem tudok rá leadni rendelést...).
Rendelnék ebayről is, de most a hét elején szeretnék már nekilátni az alapoknak, így arra nem várnék.Proci85: köszi a tippet, de úgy általában véve, szeretném a legtöbb dolgot magam elkészíteni hozzá, és minimális költségű cuccokból építkezni. Nekem a barkácsolás az egyik ok, ami miatt tetszik a rendszer. Tehát pl. szívesen készítek tetszőleges passzív usb hubból tápot rpi-re, meg vga-hdmi átalakítóhoz, stb., nem kell mindenből a kész gyári megoldás. Házból is szeretnék majd csinálni valamit, legrosszabb esetben berakom valami műanyag műszerdobozba. Első körben lehet mindenből csinálok egy ilyen 'mindegy csak menjen' verziót némi megengedett gányolással, aztán ha látom, mi-hogyan működik, készítek egy igényesebb megoldást is.
De ez majd úgyis alakul, annak függvényében, mihez is akarom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest